Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Teutonia Spirit S3?
Přidejte zkušenost s Teutonia Spirit S3Ja jsem teda spirita prodala, po 3/4 roce, tak si dovolim mensi souhrn pro ty, kteri pripadne kupuji kocarek.
Obecne kocarek doporucuji, pokud se nekomu strasne libi, ale znovu bych si jej nekoupila. Pokud trojkolku, tak jedine se zdvojenym koleckem vepredu, nebo nejlepe ctyrkolku. Pokud nejezdite pravidelne po lese, nebo nemate kolem domu pole, pak je kocarek asi zbytecny a lepsi volba je neco lehkeho, snadno ovladatelneho.
Zvažuji koupi prodlužovacího nástavce. Malý má 5 měsíců a zatím jezdíme v hlubohé korbě s letním fusakem, případně + deka Pokud začne být chladněji, tak do ní se zimním fusakem již nevleze. Myslíte, že je prodlužovací nástavec dobrá volba, nebo je „k ničemu“?
Zalezi na co jsi zvykla. Myslim, ze ted budes stejne jezdit jen s nanoznikem + dekou, takze za me zbytecne. Zkus si jezdit se sportakem chvili jen tak a uvidis. Pokud se ti to bude zdat nebezpecne, dokoupit ho muzes vzdycky.
terak - dobrá rada. Někdy řeším něco co není třeba a stačí selský rozum ![]()
Jaký kočár jsi namísto spirita vybrala?
chtěla jsem se zeptat, jak perete potahy na kočárek? v pračce nebo ručně? potřebuju vyprat všechno z hluboké korby.
dnes jsme byli se sporťákem v Tarzanii (les se soustou kořenů a kameny) a moc nadšená nejsem. Jak tady holky psaly ze začátku, že je to kočár do terénu, tak nevím nevím. I když ten dnešní terén byl opravdu velmi náročný.
Jinak malý má 6 měsíců a nyní jsme museli vyměnit hubokou korbu za sporťák, protože s fusakem to už nedáme, musel by mít pokrčené nožky a nebylo by to asi moc pohodlné.
nevím, no mám pocit, že Chicco trio S3 které jsme měla na první dítko by tam obstál líp. Ale je to už dlouho co jsem s ním jezdila..... ale to těžiště jinde, nafukovací kola, fakt mám pocit, že by to šlo líp.
Nejlepší by bylo ty kočáry pokřížit, protože každý má nějaké mouchy a něco zas lepšího ![]()
Jak jsi mela sedacku? Pokud ditetem k sobe, tak to taky hodne rozhodi. Kocarek je staveny tak, ze nejlepsi teziste ma kdyz je sedacka jakoby zady k tobe.
Tak do terénu nejlíp s Inglesinou Magnum.Mně se nelíbila a nakonec jsem u ní skončila taky.Les máme za barákem,vyrazila jsem tam s trojkolkou a zjistila,že to asi nebude ono…,pak jsem si koupila Inglesinu a můžeme všude.A všechno ostatní-k doktorovi,pochůzky po městě obstará Teutonia.Ale já mám Fun system-4 kola.Je nádherně obratná a skladná a stabilní s korbou proti i po směru.
Holky a co nositko do terenu? Nebo satek
Ja mam uz jako jediny kocar inglesinu avio a veskere tereny, lesy a pod. zvladame s prckem na zadech. Doporucuji, je to stokrat lepsi, nez se tahat s kocarem ![]()
Když malej je malej
a nesnáší nosítka…V klokance j´´ byl za velkého řevu asi4× na zkoušku.I do kamarádky Manducy jsme ho šouply,jestli v luxusu nebude spokojenější…A houby… ![]()