Kočárek Teutonia Spirit

Máte zkušenost s Teutonia Spirit S3?

Přidejte zkušenost s Teutonia Spirit S3
Napsat příspěvek
Velikost písma:
941
4.10.11 08:08

Ja jsem teda spirita prodala, po 3/4 roce, tak si dovolim mensi souhrn pro ty, kteri pripadne kupuji kocarek.

1. Pokud povetsinou behate po meste a jezdite mhd, pak kocarek nebrat. Je tezky a neskladny. Trojkolka bude v tramvaji vzdycky strasne nestabilni. Vaha kocarku nevadi na zacatku, ale jakmile ma dite 9 kilo plus si k tomu pridate nejaky nakup, uz je to docela mazec. Takze v tomto pripade doporucuji nejaky lehky sportovni kocarek s vahou tak 8 - 9 kilo max.
  1. Do prirody je super, prejede temer vsechno i kdyz … porad je to trojkolka a kolikrat jsem musela bojovat s tim, aby se mi neprevratil. Pokud mate sedacku proti smeru jizdy, je kocar neuveritelne nestabilni. Jakmile otocite po smeru, je to mnohonasobne lepsi
  1. Kvalita materialu - barvy neblednou, kocarek se da krasne osetrovat, staci otrit vlhkym hadrem, pokud neni nijak vyrazne znecisteny. Zadni kolecka se daji oddelat a hezky se cisti.
  1. Po pul roce nam prestala fungovat rucni brzda, musela se neustale dotahovat. Coz nevim jestli byla vada pouze naseho kocaru, nebo jestli to delaji vsechny rucni brzy, ale staci kratka navsteva cykloservisu, kde vam to vetsinou zdarma utahnou.
  1. Pomerne brzy zacaly skripat tlumice u zadnich kolecek

Obecne kocarek doporucuji, pokud se nekomu strasne libi, ale znovu bych si jej nekoupila. Pokud trojkolku, tak jedine se zdvojenym koleckem vepredu, nebo nejlepe ctyrkolku. Pokud nejezdite pravidelne po lese, nebo nemate kolem domu pole, pak je kocarek asi zbytecny a lepsi volba je neco lehkeho, snadno ovladatelneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
5.10.11 13:03

prodlužovací nástavec

Zvažuji koupi prodlužovacího nástavce. Malý má 5 měsíců a zatím jezdíme v hlubohé korbě s letním fusakem, případně + deka Pokud začne být chladněji, tak do ní se zimním fusakem již nevleze. Myslíte, že je prodlužovací nástavec dobrá volba, nebo je „k ničemu“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
6.10.11 07:09

Zalezi na co jsi zvykla. Myslim, ze ted budes stejne jezdit jen s nanoznikem + dekou, takze za me zbytecne. Zkus si jezdit se sportakem chvili jen tak a uvidis. Pokud se ti to bude zdat nebezpecne, dokoupit ho muzes vzdycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
6.10.11 12:09

terak - dobrá rada. Někdy řeším něco co není třeba a stačí selský rozum :)
Jaký kočár jsi namísto spirita vybrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
6.10.11 12:35

Inglesinu Avio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
7.10.11 16:34

Tady jsme my v terénu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
9.10.11 17:47

chtěla jsem se zeptat, jak perete potahy na kočárek? v pračce nebo ručně? potřebuju vyprat všechno z hluboké korby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
9.10.11 20:40

V pracce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
29.10.11 21:49

dnes jsme byli se sporťákem v Tarzanii (les se soustou kořenů a kameny) a moc nadšená nejsem. Jak tady holky psaly ze začátku, že je to kočár do terénu, tak nevím nevím. I když ten dnešní terén byl opravdu velmi náročný.
Jinak malý má 6 měsíců a nyní jsme museli vyměnit hubokou korbu za sporťák, protože s fusakem to už nedáme, musel by mít pokrčené nožky a nebylo by to asi moc pohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
29.10.11 21:52

No obavam se, ze tento teren bys nedala s zadnym kocarem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
29.10.11 22:09

nevím, no mám pocit, že Chicco trio S3 které jsme měla na první dítko by tam obstál líp. Ale je to už dlouho co jsem s ním jezdila..... ale to těžiště jinde, nafukovací kola, fakt mám pocit, že by to šlo líp.
Nejlepší by bylo ty kočáry pokřížit, protože každý má nějaké mouchy a něco zas lepšího :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
30.10.11 09:18

Jak jsi mela sedacku? Pokud ditetem k sobe, tak to taky hodne rozhodi. Kocarek je staveny tak, ze nejlepsi teziste ma kdyz je sedacka jakoby zady k tobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.10.11 15:06

Tak do terénu nejlíp s Inglesinou Magnum.Mně se nelíbila a nakonec jsem u ní skončila taky.Les máme za barákem,vyrazila jsem tam s trojkolkou a zjistila,že to asi nebude ono…,pak jsem si koupila Inglesinu a můžeme všude.A všechno ostatní-k doktorovi,pochůzky po městě obstará Teutonia.Ale já mám Fun system-4 kola.Je nádherně obratná a skladná a stabilní s korbou proti i po směru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
30.10.11 17:21

Holky a co nositko do terenu? Nebo satek :) Ja mam uz jako jediny kocar inglesinu avio a veskere tereny, lesy a pod. zvladame s prckem na zadech. Doporucuji, je to stokrat lepsi, nez se tahat s kocarem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.10.11 17:47

Když malej je malej :wink: a nesnáší nosítka…V klokance j´´ byl za velkého řevu asi4× na zkoušku.I do kamarádky Manducy jsme ho šouply,jestli v luxusu nebude spokojenější…A houby… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí