Kočárek Teutonia Spirit

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Teutonia Spirit S3?

Přidejte zkušenost s Teutonia Spirit S3
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
15.4.11 22:16

A ještě jedna věc, já ho koupila na ebay s vložnou taškou a fusakem, novej za 500eur cca 13tisíc.
Nedávno mě blbostí vypadl z auta offroadspeciálu. asi 1,5m na rovnou na přední kolo, místo abych ho chytla tak já koza uhla a zlomila si přední kolo.Kočárek do auta neskládám. Napsala jsem co se stalo na teutoii de a poslala foto. Jejich odpověď zněla vyřízeno reklamace uznaná :-o , tak jsem tam psala znovu že je to moje chyba a reklamační odepsal - je to v záruce.Kolo mě přišlo domů za 3 dny a zadarmo. Naprosto super jednání.Jinak kamarádka si ji teď také kupovala v de na babymarkt.de HB za 530 a také s taškou.U nás jsou dost nad cenou, nevím proč si neudržujou sjednanou cenu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.4.11 22:19

Originál vložka je slabší, Já si nechávala šít takovou jako véčko, pod zadečkem a u nožiček jsem to měla hodně vypostrovaný aby neklouzala dolů.Fakt byla super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.4.11 22:21

Ten potah jde docela dobře. |Chce to cvik :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
16.4.11 20:23

Ahojky, taky jsem se zamilovala do teutoniek. Dnes jsme byli na teutonia days v Malvíku a vše nám bylo ukázáno a vysvětleno. Původně jsem chtěla mistral s ale nakonec to vyhraje spirit. Jsem taky z vesnice a terén dost řeším. Mají tam do 24.4. dost dobré slevové akce. Nechali jsme si to vykalkulovat a v ceně 27000 máme sporták s brzdou, korba alvi set, autosedačka teutonia s bází do auta, adaptér na sedačku, sluneční clonu, návlek na madlo, taška na koj.potřeby a zimní fusak. Což je paráda a ušetříme 7000,–
Mimi čekáme začátkem září tak že je stejně nejvyšší čas na objednání protože v létě jim to prý klidně trvá 13 týdnů.

Holky jen prosím o radu nafukovací nebo nenafukovací kola?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
16.4.11 22:52

Za mě 100% nenafukovací.Jezdila jsem s obouma a plastovky jsou lehčí.Jsem s nima maximálně spokojená. Také jezdíme po vesnici a všude máme ostré kamínky, bála bych se píchnutí.Ale rozhodnutí je na tobě. Ale tuším že nafukovačky jsou podstatně menší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
17.4.11 15:46

Já měla nenafukovací a byla jsem naprosto spokojená. Hlavně bylo fajn, že občas zapíchnutý kamínek se prostě vyndal a nic se nepoškodilo. Pokud se dovnitř do koleček dostanou kamínky, písek a tak, tak je možné je odtamtud vysypat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
17.4.11 15:57

Fortunum - Může tady prosím hodit foto vložky a pisnout kde sis ji nechala ušít?
Koukala jsem na MMB, tam se také prodává spousta vložek, ale nevím jestli by do tetunky seděly.

Na rovné podlaze jsem zkušela kola nafukovací i plastová a tam se mi jezdilo lépe s plastovými. Kočrárek byl i lehčí. Doufám, že nezklamou v terénu. Holky píšou, že OK, tak jsem zvědavá.

Jak jsem psala nafukovací jsem měla na Chiccu S3, ježděno v terénu i na štěrkových cestách přes 2 roky a nikdy se mi nepodařlo píchnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
17.4.11 15:59

taška na pláštěnku a síťku

Nemáte nějaký tip na „tašku“ pod kočár do které by vlezla pláštěnka i síťka proti hmyzu? Do té jejich původní vleze jenom jedno :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
17.4.11 16:11

No, taky jsme to řešila, navíc jsem tam ještě chtěla dát sluneční stříšku :-? Síťku proti hmyzu jsem pak dala do síťového pytlíku od kalhot Rejoice a pláštěnka se tam taky vešla. I když teda těsně, ale vešla se :-)
Ještě k té vložce, aby miminko nesjíždělo. Já s tím teda zkušenost nemám, syn šel do sporťáku až v osmi měsících a to jsem ho „utáhla“ :wink: a nikam se mi nesunul, ale Teutonia dělá vložku do autosedačky Mininest a ta je vypolstrovaná a šla by i do sporťáku. Třeba by to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
17.4.11 17:42

Tak já měla na první dítě x-lander s nafukovacíma kolama a taky se mi je nepodařilo píchnout…přeci jen se nesjedou a ty nárazy na přední kolo nejsou tak hrozné asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
17.4.11 18:31

Ahoj,nechala jsem si jí ušít u nás ve švadlence.Koukala jsem na MMB a tam je jedna pani šije a krásné,určitě pokud bys jí řekla že jí pod zadečkem chceš víc vycpat,nebude problém :-D .Kamarádka si koupila v Jisku podsedák na židli a dala si ji do kočáru a bylo také po problému. Chce to prostě něco měkčího,aby tam prcek hezky zapadl a nesjížděl.Pokud se to zítra podaří tak nafotím. Paa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
20.4.11 13:20

Slunečník

Máte tip na nějaký slunečník, který by na Tetunce držel a nebyl orginál.
Měla jsem koupenou clonu, ale ta se mi moc nezdá, ční hooodně dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mdvori
26.4.11 18:43

FUSAK

Tak jsem si v pátek vyzvedla vyhraný kočárek a už jezdíme,ale teď se chci zeptat,používáte někdo fusak do Spiritu - jarní,letní?Jakou značku,mně se líbí od Emitexu,tak přemýšlím,jestli do něho jít?
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• Citovat
  • Upravit
719
1.5.11 22:29
mdvori píše:
Tak jsem konečně našla pěknou diskusi o tomto kočárku.Já ho totiž včera vyhrála,mám si ho jít vyzvednout,ale jedna známá mi psala toto:
ak teď už jen k té Teutonce.
Byl by to krásný, super na ovládání malíčkem, vymakaný kočárek, s pěkným materiálem, který nevyšisuje a krásně se udržuje. Pokud bys s ním jezdila v nákupním centru na mramorové podlaze.
Pokud vyjedeš do města, potřebuješ z chodníku na chodník, vymeteš nějakou díru, sem tam narazíš předním kolečkem na kámen nebo do dolíku, tak je naprosto nestabilní, narážíš tím kolečkem a stejnak to nevyjedeš, ono je to kolo nízkoprofilové, sice široké, ale nízke, není nafukovací. Tak se vyprostíš tak, že třikrát narazíš tím kolečkem, a napočtvrté to zvedneš na zadní a přejedeš. Já jsem si tímhle ježděním naprosto odrovnala přední kolečko, jakoby se vypáčilo dovnitř, pán v LBC, je tam zastoupení, mi ho vyměnil, ale do záručního listu mi napsal, že se to nepočítá jako reklamace. To se mi ulevilo, protože prodávat to rozhrkané bych si nelajskla. Ve sněhu už vůbec, to bych neprorazila, to jsme musela jet pozadu.
Když řídil syn, musel s velkou opatrností, jinak by ho převrhnul. To bych viděla jako největší mínus. Stabilitu a ty překážky, kterých je bohužel všude strašně moc ,o((
Pak spodní košík je sice super velký, dala bys tam klidně basu piva, na druhou stranu do něj je tak špatný přístup, všude samé tyčky a z boku také málo místa, že pokud bys tam chtěla to pivo dát, lak lahev po lahvi
tak teď jsem z toho taková zmatená,prvně jsem se na něj šíleně těšila a teď jsem bezradná co s tím.Četla jsem jejich návody na ježdění
http://www.kocarky-teutonia.cz/pages/servis/
to abych si to vytiskla a jezdila dle toho…
mám jeden bazarový Babydesign spirit a s tím jsem byla fakt spokojená,žádný problém.Markéta

tak s tím předním kolečkem u Spiritu musím souhlasit s tvou kamarádkou. Vozila jsem synovce v Herqulesu trojkolce a ten má perfektně vyřešené to přední kolečko. S Teutonkou když jsem najela na nějaký kámen na silnici (jsem si ho nevšimla), tak jsem se sekla. Prostě to nepřejelo. S Herqulem ti to prostě v klidu přejede. To kolečko je tam totiž chráněno proti zlomení či vpáčení nebo jak to nazvat. Jenom díky tomu mohl můj brácha jezdit s kočárem na šíleném tankodromu. To teutonka nemůže. Pořád se seká tím předním kolem a hrozí zlomení z přetížení a ještě k tomu dítě šíleně v korbě nadskakuje. Jinak teutonka číslo 1. Mám ji ráda. Mmch. při jízdě ve sněhu jsme vždy kolečko zaaretovali, aby nebylo tolik přetěžované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
13.5.11 22:02

Konečně jsme vyjeli!!!
Mám vyzkoušenou hlubokou korbu a autosedačku s podvozkem na nenafukovacích kolech. Slunečník jsem pořídila Eisbärchen. Zatím s kočárkem velká spokojenost.
Sluneční stříška mi nevyhovovala.
Pouze mne překvapilo jak těžká je autosedačka oproti té co jsme měli u první dcerky.

Příspěvek upraven 25.05.11 v 20:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4