Kočárek Teutonia Spirit

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Teutonia Spirit S3?

Přidejte zkušenost s Teutonia Spirit S3
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2248
19.7.11 23:23

Pleo, Tadeášek byl v korbičce do skoro osmi měsíců. V půl roce měl 72cm /dálší míry mám psané až v roce :wink: / a vešel se. Neříkám, že tam měl královsky místa, ale když jsem zkoušela sporťák, tak mi tam přišel takový celý ztracený, takže byl v korbičce docela dlouho. Spíš bych řekla, že by se i ještě tak tak vešel, ale už chtěl vidět ven a v korbě ho to nebavilo.
Takže si myslím, že korbička je poměrně velká a že ji ještě dlouho využijete.
Ještě k dotazu na reklamace. Já neměla nikdy důvod nic reklamovat.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
22.7.11 11:33

fusak

holky nemáte prosím fotku Spirita s fusakem? Stále se nemůžu rozhodnout jaký fusak pořídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
22.7.11 12:09

Tak třeba tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
22.7.11 12:12

Korba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
22.7.11 22:40

mikeškah - to máš orignál fusak teutonia? Jsi s ním spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
23.7.11 10:44

Ano Teutonia, zatím jsem neměla možnost ho použít mimi se narodí až za 7tt ale vypadá suprově. Dala jsem ho i do korby kam se vejde. Na fotce je zkrácená verze, rozepneš zip a tím se natáhne. Určitě ho na celé 2 roky využijeme. Je vymakaný a teplý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
23.7.11 10:44

Ano Teutonia, zatím jsem neměla možnost ho použít mimi se narodí až za 7tt ale vypadá suprově. Dala jsem ho i do korby kam se vejde. Na fotce je zkrácená verze, rozepneš zip a tím se natáhne. Určitě ho na celé 2 roky využijeme. Je vymakaný a teplý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
16.8.11 21:00

jarní fusak

co používáte na jaro/podzim? Myslíte, že jarní fusak Emitex by do Teutonky šel?
 http://www.babymax.cz/…zi-8823.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
23.8.11 08:01

Ahoj holky!
Tak nám konečně kočárek dorazil. Mám z něj velikou radost, vypadá úžasně. Fakt se dá ovládat jedním prstem a přijde mi i dost stabilní. Ještě bych se chtěla zeptat, jak najíždíte na obrubník. Slyšela jsem, že s tím je u trojkolek problém, ale ještě jsem to nezkoušela. Zaaretováváte vždycky kolečko? A jezdíte spíš se zaaretovaným nebo bez?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
23.8.11 13:26

kakachna - na obrubník najíždím tak, že najedu až k němu předním kolem, pak nadzvednu, dojedu zadními koly, pak položím přední a nadzvednu zadní.
Aretaci používáme při jízdě na bruslích. Jedenkrát manžel jel bez aretace a bylo to o fous, málem malého vyklopil.
Jinak používám spíše bez aretace. Aretaci snad jen v terénu, který je velmi nerovný.

Koukám, ž máš ty nafukovací kola. Je i přední nafukovací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
23.8.11 14:52

Je pěknej:-) na nás pořád čeká uschovaný u tchýně ale už to nebude dlouho trvat a vyrazíme na výlet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
23.9.11 08:37

Pleo, přední nafukovací není, ale je taky takové robustnější, než to klasické. Tak až s kočárkem vyrazíme, tak dám vědět, jak se s tím v terénu jezdí. :-) Takže není potřeba zaaretovávat kolečko kvůli obrubníkům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
23.9.11 09:36

netřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
3.10.11 22:22

musím se pochlubit :)