Kočárek Teutonia Spirit

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Teutonia Spirit S3?

Přidejte zkušenost s Teutonia Spirit S3
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2248
29.5.11 22:12

Ahoj, my máme zimní fusak Teutonia /umělý beránek/, stál něco přes dva tisíce.Je opravdu teploučký, jemňoučký a krásně sedí v kočárku. Taky je fajn, že si ho můžeš vybrat v řadě barev.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
29.5.11 23:04

U toho s beránkem mi řekli, že se nedá upravovat velikost. Nevadí to, když je miminko úplně malinké? A do jakého věku se dá používat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.5.11 08:24

Kačík no já mám normálně tu hlubokou korbu. Já jsem z toho jelen :mrgreen: . A pak mám normální sporťák. Žádnou vložnou tašku nemám. Já myslela,že když mu bude malá ta korba v zimě,tak že se na ten sporťák musí něco přidělat. Čili nemusí asi a ani tam po stranách netáhne? Když tam dám ten zimní fusak?
Něco jako umělýho beránka na zimu mám asi taky a potom mám fusak Emitex,ale ten je jen takový jakoby z flauše,ten bude asi jaroXpodzim…? Já to vyfotím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.5.11 08:25

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
30.5.11 13:32

Já si myslím že sporták je super uspůsoben i na malé mimi a když už teda bude nevyhovující korba tak půjde tam…moje dcera byla hodně aktivní a ve sportáku x-lander byla od 5 měs.
Jinak fusak jsem vybrala http://www.babyrenka.cz/…on-4215.html

je zkracovací do a líbí se mi že se připne na madlo a nezklouzavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
30.5.11 17:01

Kofilo, aha, už to chápu :wink: Já si fakt myslím, že žádný nástavec nebudeš potřebovat, Tadeáš měl ve dvou letech 92 cm /možná snad 94, teď přesně nevím/ a krásně se vešel. A když měl fusak, tak nikam netáhlo. A když ho neměl a měl jenom deku, tak byl zachumlaný v dece a netáhlo taky. Tkaže si mylsím, že ty tvoje fusaky budou v pohodě.
Kakachna- to nevím, jestli je tenhle fusak vhodný pro úplně malé miminko, já ho kupovala až do sporťáku v deseti měsících. A používala jsem ho do letošního února, když Tadeášek spal v kočárku - takže to mu byly dva roky a kousek. A opravdu se vešel, měl natažené nožičky. Jasně, neměl ten fusak až k bradě, ale přikryla jsem ho dekou a byl v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
30.5.11 22:38

mikeškah - může se ten fusak prát? Je tam nějaká etiketa se smboly? Na webu jsem to nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
31.5.11 11:00

Tak tady na té stránce píšou že na 30c to lze prát. Jinak mě přijde až komplet s kočárkem.

http://www.kocarky-teutonia.cz/…zimni-fusak/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
31.5.11 11:06

díky. Já včera nemohla najít :roll:
Jakou budeš mít barvu kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
31.5.11 11:06

Kačík díky :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
31.5.11 11:27

Nemáš zač :-)
Já budu mít korbu:střecha: červená
vnitřek: ten světle béžové vzory
spodek: hnědý
a sporták bude ten světlý béžový 4145 se vzory a ten fusak jsem objednala hnědý

Pleo píše:
díky. Já včera nemohla najít :roll:
Jakou budeš mít barvu kočárku?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mdvori
31.5.11 11:30

no to by mě zajímalo,jak se dá uchytit za madlo kočárku,to nějak nechápu

• Citovat
  • Upravit
292
31.5.11 11:36

Tam nahoře na fusaku máš takové poutka kterými madlo provlékneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
31.5.11 11:46

Holky díky moc za rady, už se v tom začínám trochu orientovat. :-) Taky vám ty letošní barvy přišly tak hrozný? Strašně těžko s mi vybíralo. Přišly mi buď sice elegantní, ale pro děti trochu smutný nebo až moc uřvaný a dohromady těžko kombinovatelný. Přijde mi, že furt platí klišé, že když chce člověk něco kvalitního, tak to koupí od německého výrobce a když něco hezkého, tak z Itálie (Španělska a spol.) A málo kdy se to spojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mdvori
31.5.11 11:59

http://www.modrykonik.cz/…nia-kocarky/?…
jinak jsem našla ještě jednu diskusi,kde přímo odpovídají z babyrenka,to jsou výhradní zástupci Teutonia v ČR,takže se můžete zeptat,co vás ještě zajímá live.
Já mám tyrkysový.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí