Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Teutonia Spirit S3?
Přidejte zkušenost s Teutonia Spirit S3a ještě jsem zapomněla,že tento sportovní kočárek není z nejlehčích,myslím že váží okolo 13 kg a když ho musím nést do schodů je to tíha a do auta se vejde do kufru jen on,pokud necháme připevněnou sportovní sedačku.Markéta
mdvori - slunečník se přidělává na konstrukci kočárku pomocí klipu.
(Univerzální slunečník od německého výrobce. Slunečník, který pasuje na většinu kočárků s kulatou i oválnou konstrukcí ( Quinny, Mutsy, Casualplay, Teutonia, Jané, Peg-Pérego…). Díky kloubu lze napolohovat do 3 základních pozic a dále jej můžeme upravit do požadované polohy díky ohebné tyčce. Lze ho jednoduše vycvaknout z úchytu (není potřeba sundavat celý slunečník) UV filtr 50+. Průměr rozevřeného slunečníku 70cm, délka 77cm. Materiál 100% polyester.)
ne přední kolo není nafukovací,pouze ty dvě zadní.Děkuji za foto slunečníku,takže je na klipu a uchytí se na konstrukci,chápu to správně?
s těmi koly je to zvláštní. Nechápu v čem je tedy výhoda toho, že zadní jsou nafukovací, když přední ne ![]()
Ano, slunečník jsi pochopila správně. Stál mě 200,– Kč, což je v porovnání s originálem celkem velký rozdíl. Koukala jsem na fotky a kromě toho uchycení jsem žádný další rozdíl nenašla.
to já právě taky nevím,jaká by měla být výhoda,že jsou nafukovací jen ty dvě zadní…nedokážu porovnat jízdu s těma nenafukovacíma.A jak jinak?spokojenost?Musím se přidat k tomu názoru,že menší překážku prostě nepřejede,je tam odpor,takže když cítím,že to nechce jet dál,netlačím přes,ale nadzvednu přední kolo a přejedu přes zadní.
jezdím teprve týden a zatím si nemůžu stěžovat (kromě váhy autosedačky). Jak bude opět lepší počasí, tak otestuji horší terén a uvidíme.
Kočárek mi také zabere skoro celý kufr v autě (mám Toyotu Corollu verso, ale manželovi se do Superbu vleze hravě a je tam ještě hafo místa).
Mdvori - ty už jezdíš se sporťákem?
já už jezdím asi měsíc se sporťákem,malýmu už je sedm měsíců,takže chce koukat a nebaví ho ležet.A mám do něj ten jarní fusak od Emitexu,tak když je chladněji,dám ho do něj,zapnu a je to super.
Prosím,ty jsi psala,že máš i originál nánožník na Spirit,já si ho chci také koupit,myslíš,že se to vyplatí?jak se přichytí?a dá se prát?Děkuji.Markéta
mdvori píše:
Prosím,ty jsi psala,že máš i originál nánožník na Spirit,já si ho chci také koupit,myslíš,že se to vyplatí?jak se přichytí?a dá se prát?Děkuji.Markéta
mám origoš, je normálně pratelný. Přichycení je dvěma „knoflíčky“(či jak to nazvat) takové podélné, které prostrčíš ouškem na boudě. Knoflíky jsou ale pouze nahoře a tak mi docela chybí nějaké přichycení po stranách, protože po stranách vznikají díry, kterýma táhne, nebo může něco vypadnout.
ještě jednou k tomu nánožníku,kdy jsi ho kupovala?já se dívám na nánožník z roku 2010(paní ho prodává také z roku 2010)a tam jsou čtyři-oni to nazývají olivky na uchycení,dvě nahoře a pak dvě po stranách,to ty nemáš tedy na té straně?
http://www.yatego.com/…dschutz-2010
a nebo myslíš až podélně?že se to odchlipuje podélně,spíš níž?Mám na tebe tedy dotaz:koupila bys ho znovu?Díky.Markéta
My máme objednaný kočárek s nenafukovacíma kolama. Tak si říkám že pokud s nima na podzim nebudu spokojená tak můžu dokoupit nafukovací. Každopádně se už na kočárek těším, dorazit by měl koncem července.
mdvori píše:
a nebo myslíš až podélně?že se to odchlipuje podélně,spíš níž?Mám na tebe tedy dotaz:koupila bys ho znovu?Díky.Markéta
mám celý kočár 2010 kolekci, ten nánožník mě rozčiluje vadí mi ty díry, které se mi po stranách podélně vytváří. Ty knoflíčky jsou na každé straně 2 tazže celkem 4. Takto pěkně nasazený nánožník jako je na obrázku mám pouze když mám sklopenou opěrku nohou dolů. Třeba něco dělám špatně, ale i tak si myslím, že po stranách směrem dolů od těch knoflíků by se to ještě mělo nějak přichytit, protože celkově to drží nahoře a pak za nožní opěrku.
ten Slunečník Eisbärchen jde zaklapnout do té jejich připravené dírky?Já jsem si koupila clonu,známá mi poradila,že to mám spíš upevnit přes gumičku,než přes ty spony.Já mám zadní kola nafukovací a bohužel neznám nikoho s nenafukovacíma,abych mohla porovnat.Markéta