Kočárek Teutonia Spirit

Máte zkušenost s Teutonia Spirit S3?

Přidejte zkušenost s Teutonia Spirit S3
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2248
20.6.11 10:26

No ale na tu lahvičku jdou ta ucha přidat taky
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
20.6.11 18:39

Ahoj! Tak díky moc za všechny rady, kočárek už je objednaný. Nakonec jsme vybrali Spirita s nafukovacíma kolama. Zkoušeli jsme oboje (sice jenom v prodejně) a s nafukovacíme to míň drncalo, rachtalo a přišel mi kočárek i stabilnější (asi že jsou nafukovací kola těžší, tak má níž těžiště). Jenom doufám, že je nebudem muset lepit. Autosedačku jsme vybrali od firmy Römer BABY-SAFE plus SHR II BellyButton 2011 s isofixovou bází. Vyhrála letošní testy od ADACu a jako jedinná dostala 5 hvězdiček, tak snad bude kvalitní. Už se nemůžu dočkat, až kočárek dorazí, ale bude to prý trvat 3 měsíce. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
20.6.11 20:53

tý brďo 3 měsíce je fakt hodně.
My máme nenafukovací kola a u prvního kočáru jsem měla nafukovací (chicco) a nejsem si jistá jestli jsme tentokrát vybrali dobře. Mě se zase na prodejně zdály lepčí ty nenafukovací, ale v terénu nevím nevím. Dříve se mi s nafukováky jezdilo lépe, ale zas to byl jiný kočár, tak nevím. Za celou dobu se ani mě ano švagrové, která má teď kočár půjčený nepodařilo píchnout, tak neboj.
Jakou máš objednánu barvu?
Nevíš jak těžká je ta autosedačka? My máme origoš teutonia a je dost těžká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
20.6.11 21:13

Autosedačka váží 3,9 kg. Netuším, jestli to je hodně nebo málo, nenapadlo mě to řešit. Jinak barvu sporťáku máme 4110, to je taková ta modrá kostka z trend barev a korbu máme z venku celou šedou (4240) a vnitřek červenou kostku (4285). Jsem na to dost zvědavá, doufám, že mě to nebude mrzet. Z jejich barev jsem moc nadšená nebyla, přišlo mi, že byly buď sice elegantní, ale pro dítě trochu smutný nebo až moc výrazný a celkově špatně kombinovatelný. Jejich systém dělení na různé sady barev mi celkově připadá překombinovaný, obzvlášť když doplňky mívaj většinou jenom ve fashion barvách. Takže se nám špatně vybíraly k trendy sporťáku… Ale jinak jsem z kočárku nadšená. Jakou barvu máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
21.6.11 09:03
Kakachna píše:
Autosedačka váží 3,9 kg. Netuším, jestli to je hodně nebo málo, nenapadlo mě to řešit.

málo :) resp. je to normoš. Maxi cosi cabriofix má 3.5kg, jejich pebble 4.1kg.
ale pronese se tak jako tak, jakmile dítě zvětší hmotnost :D
základna je určitě super, budeš spokojená. sedačka je bezpečná a to je nejdůležitější!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
21.6.11 21:56

mě tedy při koupi taky nenapadlo řešit váhu autosedačky. Máme Tario od teutonky a je fakt těžká oproti chiccu o moooc. Mě se pronese už nyní 2 měsíce od porodu a to má malý asi 5 kg. Při koupi vybíral sedačku manžel a tomu se těžká nezdála :lol:
Kočárek mám celý červený, akorát vevnitř je kostka co budeš mít ty. Chtěla jsem aby byl hodně vidět pro auta, protože bydlíme bokem od města a jsou tady úzké cesty v polích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.6.11 11:29

Pozor na to, červená není úplně nejlepší barva z hlediska viditelnosti. Např v šeru je vidět mnohem méně než jiné barvy, ale záleží jestli třeba není nějak reflexní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
22.6.11 16:38

Holky právě mi přišel email z Malvíku že máme kočárek připravený k doběru :-) no to teda čumím trvalo jim to jen 2 měsíce :-)
Bohužel zítra jedeme na dovču tak si na mazlíka musím ještě počkat ale pak hodím foto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
22.6.11 21:35
2sexy cz píše:
Pozor na to, červená není úplně nejlepší barva z hlediska viditelnosti. Např v šeru je vidět mnohem méně než jiné barvy, ale záleží jestli třeba není nějak reflexní.

to slyším prvně 8-o Já za šera naštěstí nejezdím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
23.6.11 07:55

Řešit viditelnost mě taky nenapadlo. To se mi s tím mým šedivím asi moc nepovedlo. :-( Kromě toho, že to není zrovna nejveselejší barva. Tak přemýšlím, jestli ještě nezměnit objednávku......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
23.6.11 13:20

ono záleží kde s kočárkem budeš jezdit. U nás jsou cesty široké pro jedno auto a ještě mezi poli klikaté… Ve městě bych to tak neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
24.6.11 18:10

zdravím. můžu se zeptat, jestli nevíte, jak je to s korbami na teutonii spirit. Mám možnost výhodně koupit sporťák a korbu si půjčit od kamarádky, ale nevím, zda mi to bude pasovat. Nikde jsem nenašla, jestli jsou korbičky nějak typizvané nebo je možné je různě kombinovat. Díky.

• Citovat
  • Upravit
441
24.6.11 20:56

já bych zjistila jaký má rok korbičky a napsala do babyrenky dotaz. Ale tipla bych, že to bude sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
4.7.11 23:11

Reklamace

měly jste se spiritem nějaký problém k reklamaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
18.7.11 21:36

prodloužení sporťáku

Jak dlouho jste využili hlubokou korbu? Malý bude mít 3 měsíce, není nijak obrovský, ale zdá se mi, že na moc dlouho ji mít nebude. Použili jste pak prodloužení sportovní sedačky (to bych musela dokoupit, tak váhám)? Pokud ano, je třeba mít nějakou matračku, nebo tam může být mimčo jen tak? Nechce se mi vybalovat sporťák a zkoumat to, tak se snad ozvte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí