Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, chtěla bych ze zeptat, mám doma kočátek Espiro Atlantic 2008 a nevím k čemu jsou na něm ty velké červené pružiny, když kočárek není vůbec odpružený?? Nebo se to musí někde zapnout?? Vůbec nevím, jako po našich cestách se s ním jezdí hrozně, drncá to ![]()
Taky jsem měla, v roce 200á, takže asi kolekce 2007. Naivně jsem si myslela, že s takovýma pružinama to bude bájo. Prdlajs. Už jen díra na chodníku mi mimino pěkně nadhazovala. Vydržela jsem to 4 měsíce, pak ho prodala.
Já mám takový dojem, že jsou tam jen na okrasu. Jezdila jsem si s ním jen v krámě připadal mi hrozně tvrdý. Taky jsem tenhle kočárek chtěla a jak tak koukám, tak ještě že jsem se nakonec rozhodla pro jiný. Každopádně to byl můj favorit a zachránilo mě jen to, že jsem se nakonec rozhodla pro tříkolku.
No já jsem z toho nešťastná a dost. Mám ho od známé a u nás jsou cesty dost špatné, bydlím na horách a jako jezdíme jak šneci a třepeme se
Manžel říkal že ho klidně vrátíme, ale nevím jaký bych měla rychle shánět jiný ![]()
Zbav se ho, nemá to cenu. Já si po něm koupila z druhé ruky Micrus Alu Sprint a nemohla jsem si ho vynachválit. Příště půjdu do něčeho podobného, nebo do stejného!
http://www.mimistyl.cz/…kombinovany/