Skate ke kočárku Inglesina Magnum

2405
3.9.07 09:28

Skate ke kočárku Inglesina Magnum

Ahoj, potřebuji poradit, jaký skate k Inglesině magnum. Zatím jsem objevila jen tenhlehttp://www.ajuty.cz/shop/stupatko-ke-kocarku-pro-sourozence.detail.178.htm
Jen mi připadá dost drahej. Nemáte někdo zkušenosti s nějakým jiným, který by pasoval na Inglesinu? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
460
3.9.07 10:35

Ahoj, máme zrovna tady ten a maximální spokojenost. Zkoušeli jsme ještě dva, ale ani jeden nepasoval, vlastně jeden jo, ale muselo se to na:,–(it násilím a byl takovej že bych měla strach že se rozpadne. Tento mi připadne kvalitní, zvládáme obrubníky , výmoly, polní cesty a vpohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
3.9.07 10:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
3.9.07 10:45

PARDON, MĚL TAM BYT OBRÁZEK,ALE NEZADAŘILO SE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
3.9.07 10:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
3.9.07 11:22

Evo, díky. Tak asi taky nakonec koupíme tenhle. Ještě bych se chtěla zeptat, jestli jde nějak lehce oddělat. Když bych chtěla jet jenom s kočárem, abych nejela zbytečně i se skatem. Jo a ještě, jestli jde nějak přizvednout. Díííky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
3.9.07 11:39

Jde lehce oddělat, jen zmáčkneš páčku, taky jde lehce nastavit vzdálenost od kočárku. Zvládne to i 82 letá prababička. Je z těch co jsme zkoušeli nejkvalitnější a jsem s ním moc spokojená. Měj se ať vám slouží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
19.8.13 21:18

Ahoj, obnovuji diskuzi, ráda bych věděla, jestli máte zkušenost s nějakým skatem k Inglesině Magnum. Někde jsem se dočetla, že k ní pasuje tento http://www.spuntik.cz/…rne-cervene/ ale nevím, jestli pak jde kočárek zabrzdit :think: Nebo nějaké jiné stupátko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
20.8.13 12:48

My měli tohle: http://www.spuntik.cz/…patko-cerne/
Zabrzdit to jde, ale blbě a hlavně to jde blbě odbrzdit. Musíš cpát nohu mezi brzdu a stupátko a když je brzda zabržděná, tak už se mi tam noha blbě dávala.
Podle názvu by ten v tvém odkazu měl být asi menší a je klidně možný, že tam bude ještě míň místa. Důležitá je hlavně ta dýlka těch tyček, co se přidělávají ke kočárku.
Ale i přesto, že to šlo blbě, tak na něm dcera jezdila o stošest a nedám na něj dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
20.8.13 17:50

@Tina1 děkuji, já jsem zatím neuvažovala, jestli tu verzi mini, nebo co máte vy. A jak jste to řešili třeba v autobuse, když ten kočárek jde špatně zabrzdit a hlavně odbrzdit? Nějaký potřebovat budeme, tak mi stejně nezbývá, než jít asi do tohoto, jsem ráda, že existuje vůbec něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
20.8.13 19:21

No, já jela jen párkrát a jediné co si pamatuji, že spíš byl problém s tím skatem vůbec nastoupit a vystoupit. A pak je to s kočárkem hodně dlouhý a v autobuse už to hodně překáží. Ale ona je k tomu správně taková šnůrka, která se přichytí asi na madlo (nejsem si ani jistá, kam se má správně přichytit) a ten skate se s ní nazvedne, to by se pak podle mě o hodně líp nastupovalo atd. A pak asi bude líp přístupná i ta brzda. Já tu šnůrku ale nepoužívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
12.11.13 15:00

Nemáte něko zkušenosti se stupátkem na Magnumu, když je to předělané na sporťák? Jezdím sice s už s golfkama, na nich mám to supátko (lascal Maxi, je super), ale je to hrozně blbé kvůli rukojeti - mám spojenou a je zrovna tam, kde má malý hlavu. Takže se s tím hrozně blbě jezdí. Máme doma ještě Magnum, tak zvažuju, jestli ho nepředělat na sporťák a přidat k tomu stupátko. Ale četla jsem, že jako sporťák je to nestabilní a ještě se stupátkem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí