X-lander XT

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2237
3.9.07 07:25

X-lander XT

Mamky prosím, kamarádka potřebuje radu při rozhodování, jestli je dost velký nánožník u kočárku X-LANDER XT i pro dvouleté dítě. Poraďte, které máte zkušenost, předem díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andela
3.9.07 07:36

Kamarádky klukovi byly 2 roky na začátku května, je to docela čahoun, a v zimě se do kočáru vešel perfektně.
 A.

• Citovat
  • Upravit
28414
3.9.07 11:04

Ahoj, já jsem xt měla a prodala jsem ho v lednu (malej měl v březnu dva roky). Vešel se do něj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.2.08 08:58

holky, můžete mi, prosím, některá poradit, jestli jde tento kočár nastavit po a proti jízdě a jestli se tam dá nějak oddělat madlo u sporťáku, aby se tam dítko bez problému dalo a madlo šlo zase znovu nacvaknout?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
7.2.08 12:55

Nejde proti směru jízdy, jen po směru. A madlo se sundavá vytažením, ale musí se tím samým způsobem vytáhnout i bouda (kompletně sundat), je to ale všechno otázka půlminuty, nic složitýho a dlouhýho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kubíno 123
1.2.11 20:45

Holky potřebuju poradit,chci si koupit kočárek X lander Xt 2010 3 kolku,ale četla jsem na něj velice špatnou recenzi.Prej je velice nestabilní :-( Máte někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
473
27.9.12 12:43

Dá se rozebrat boudička?

Holky trošku pitomý dotaz, ale prostě potřebuji radu zkušených :lol: Mám XT 08, připravuju ho na zimu a nemůžu do pračky narvat boudičku. Dá se rozdělit jen na dvě části a nevím jak to stáhnou z té výstuže, pokud to vůbec jde. :roll: Dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí