Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mamky prosím, kamarádka potřebuje radu při rozhodování, jestli je dost velký nánožník u kočárku X-LANDER XT i pro dvouleté dítě. Poraďte, které máte zkušenost, předem díky.
Kamarádky klukovi byly 2 roky na začátku května, je to docela čahoun, a v zimě se do kočáru vešel perfektně.
A.
Ahoj, já jsem xt měla a prodala jsem ho v lednu (malej měl v březnu dva roky). Vešel se do něj…
holky, můžete mi, prosím, některá poradit, jestli jde tento kočár nastavit po a proti jízdě a jestli se tam dá nějak oddělat madlo u sporťáku, aby se tam dítko bez problému dalo a madlo šlo zase znovu nacvaknout?
Děkuji
Nejde proti směru jízdy, jen po směru. A madlo se sundavá vytažením, ale musí se tím samým způsobem vytáhnout i bouda (kompletně sundat), je to ale všechno otázka půlminuty, nic složitýho a dlouhýho ![]()
Holky potřebuju poradit,chci si koupit kočárek X lander Xt 2010 3 kolku,ale četla jsem na něj velice špatnou recenzi.Prej je velice nestabilní
Máte někdo zkušenost?
Holky trošku pitomý dotaz, ale prostě potřebuji radu zkušených
Mám XT 08, připravuju ho na zimu a nemůžu do pračky narvat boudičku. Dá se rozdělit jen na dvě části a nevím jak to stáhnou z té výstuže, pokud to vůbec jde.
Dík ![]()