Hartan Buggy ix1 nebo Jané Carrera

135
6.9.07 07:25

Hartan Buggy ix1 nebo Jané Carrera

Ahoj, řeším dilema. Lejinka je sice ještě malá, golfky jsem chtěla řešit až na jaře. Ale po včerejší zkušenosti, kdy se jí navlečené zá:,–(ně nelíbí v autosedačce při nakupovaní, to vyřeším tak, že je koupím už teď a zatím budou v autě právě na nákupy a podobně.

Carrery, u těch se mi líbí spojená rukojeť, což by byla výhoda při nahánění staršího syna :-)

Hartan je zase kvalitní značka, prý se dají rotovat rukojeti, je víc vychytanější. Nevíte, opravdu je o tolik těžší než Carrera?

Prostě se mi líbí oboje a nevím, které koupit. Které byste radily(i) vy?
Máte s něma zkušenosti?
Díky moc za jakoukoli radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
199
6.9.07 09:03

Ahoj, mě se Hartan moc líbil, zdál se mi vychytaný, ale právě mě odradila jeho váha…11kg :( , Carrery byly taky v kurzu, ale nakonec jsem kvůli menší váze vzala PP Pliko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
6.9.07 13:33

Lenquita, já PP pliko P3 zavrhla kvůli tomu, že se nedá uřídit jednou rukou. U Hartanu se dají rotovat ty madla, tak by to snad šlo líp.
Ale ráda si nechám poradit :D

Dají se „klasické“ golfky uřídit jednou rukou? Já to budu fakt potřebovat, budu nahánět Davču po všech čertech a do toho řídit kočárek :-)
Vím, že třeba Zapp jde, ale vezla jsem ho prázdný a v druhé ruce syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
6.9.07 13:40

To já taky řešila, moc jsem chtěla spojenou rukojeť. Prvotně jsem Pliko zavrhla, ale nakonec se k němu vrátila. Potěžkala jsem v obchodě Carreru a pak Pliko, tak Pliko mi přišlo o něco lehčí.(dost ho tahám, takže to byl jeden z parametrů) A co ten Bugster? Slyším na něj chválu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
6.9.07 13:44

Buggstera jsem chtěla, že ho koupím na jaře. Až bude mít malá rok. Ale včerejší zkušenost v obchodě mě utvrdila, že potřebuji golfky už teď, takže musí být do co největšího lehu.

Takže sedá PP ovládat jednou rukou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
6.9.07 13:56

Po obchodech celkem ano, ale venku ne. Ale Perego i dělá Centro, které má spojenou rukojeť.Prý lonská kolekce nebyla povedená, ale ta letošní je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.9.07 09:25

Já můžu z vlastní zkušenosti doporučit Carrery, dítko v nich jezdí od 7 měsíců, jsme moc spokojeni, máme letošní kolekci. Jestli máš nějaké konkrétní otázky tak se klidně ptej. Pavlína.

• Citovat
  • Upravit
3241
7.9.07 17:01

Nejsem majitelkou, ani jednoho z kočárů, ale měla jsem jak klasické golfky, tak s madlem.
Golfky, jednou rukou neuřídíš, stačí jen trošku křivější chodník a budou ti sjíždět a zatáčet na stranu, a co teprve když prší a v jedné ruce držíš deštník a druhou se snažíš řídit. Proto jsem je prodala a koupila si levnější s madlem. Jsou to tyhle: http://slunatko.mimishop.cz/detail.php?…
za 2.100,– jsou sice polské, ale jezdím s nimi 3/4 roku a bez nejmenší chybičky.
V tvém případě bych šla asi do carrery, ale i ten hartan vypadá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
7.9.07 20:20

No já bych ještě řekla, že záleží jestli s nimi člověk cestuje-skladnost. Jak Carrery, tak i výše uvedený kočárek jsou malinko větší po složení než klasické golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
8.9.07 07:49

Holky, díky moc za všechny rady a postřehy.
Vypadá to, že nakonec půjdu do PP Plika P3. I přesto, že mám starší dítko. Když jsem o tom (pár nocí :-) přemýšlela, stejně za ruku moc chodit nechce a když půjde, tak to vyřeším aktuálně.
Ale zatím to není na 100%.

Pavli , já se ptala jedné maminky a psala, že jsou Carrery menší (jako, že mají menší „sedací“ plochu. Nemohla bys mi ji, prosím, změřit (výšku opěrky zad, plochu na sezení, délku opěrky nohou). Díky.

No, aby toho nebylo málo… :D Ještě jsem objevila golfky Brevi B-MAX ON THE ROAD . Je to údajně novinka a vypadají fakt dobře :-)

http://www.nej-kocarky.cz/…ON-THE-ROAD/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
8.9.07 09:47

No myslím, že to Pliko fakt není špatný-jen člověk nemůže čekat , že bude jezdit jako velký sporťák na nafuk. kolech. Já ho mám asi 3 měsíce, a zatím je to fajn. Ale když jdu jen ven tady někde, tak většinou si beru Bebecar. Ale na cesty autem-je to super. Na madlo jsem si koupila tašku od Emitexu a vypadá to ok. Tak dobré pořízení! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
8.9.07 10:00

Ahoj,
máme Hartan buggy a musím uznat, že je fakt super.Je pravda, že je těžší, ale i tak např. v zoo v Praze ho krásně složím a uvezu na klíně na lanovce,to jen pro příklad…Taky dcera je docela dost těžká, má ve třech letech cca 18 kilo a strašně ráda jezdí na kočárku, tahám na něm i docela těžké nákupy a je v pohodě.To že u většiny golfek uvádějí, že jsou pro dítka do 15 kg,snad jen Inglesina zippy a PegPerego jsou do 18 kg, tak jsem měla strach, aby se nám nesložil.Tak přeju dobrý výběr.Kadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.9.07 10:21

IVO - moje měřitelské schopnosti jsou nic moc, ale - výška opěrky zad je 50, plocha na sezení - šířka 34, délka op. nohou je 37. Ber to + - nějaký milimetr. Každopádně já je skoro denně vozím v malém kufru auta a v pohodě. Vybírala jsem taky mezi Plikem, ale nakonec jsem vybrala Carreru, je to fakt věc vkusu a co potřebuješ. Kažému se líbí něco jiného. Jinak se dost v diskusích píše o šisování a brzdě, my máme vše O.k. JInak kočárek obstál i u moře na sluníčku a vše je v poho, nikde mi nic nevybledlo. Kočár jsem po dovolené vyprala normálně v pračče a vůbec mu to neublížilo, spíš naopak. Tak přeji dobré pořízení - já jsem vybírala asi 3 měcíce a pomalu z toho nespala a manžel byl na nervy :roll: Ahoj Pavlína

• Citovat
  • Upravit
135
9.9.07 08:36

Lenquita , děkuji za přání, snad dobře pořídím :-)

Kadli , máte toho Hartana letošní kolekci? Nemáš někde fotky? A kolik teda doopravdy váží? Na netu jsem našla rozmezí 9-11kg. Kdyby to bylo těch 9, tak ještě pouvažuji :-)

Pavli , díky moc. Vypadá celkem široce. Myslím, že se tam vejde třeba i 2,5 leté dítko? Abych pak nemusela kupovat ještě další, to by manžel nerozdýchal 8O :D
A rozměry po složení neznáš? Máme taky celkem malý kufr a v něm vozíme ještě psa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí