Golfky Patron Pluton

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
221
13.9.07 08:53

Golfky Patron Pluton

Ahojky !
Máte prosím někdo zkušenosti s těmahle golfkama ? Mají vše co požaduju, jen mne zajímají osobní zkušenosti.
Jo a mají pevná záda ? Nikde jsem to nenašla…
Předem díky všem !

http://www.kocarky-online.cz/…b97_945f.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6149
13.9.07 08:59

Koupila jsem je asi před měsícem v zelené barvě, protože na ně byla letní akce, ale ještě v nich nejezdíme :wink: Záda mají pevná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
13.9.07 09:13
Ogulaa píše:
Koupila jsem je asi před měsícem v zelené barvě, protože na ně byla letní akce, ale ještě v nich nejezdíme :wink: Záda mají pevná.

Jé, tak to je super ! Tyhle mne zatím zaujaly nejvíc, tak zkoumám jaký jsou :D Takže mám asi favorita :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
13.9.07 09:14

Ahoj Lenii,
golfky jsme koupili asi před měsícem a jsme s nimi opravdu spokojeni. Pevná záda mají, dají se lehce polohovat a dobře se skládají, ale hlavně mají velká kola, takže se s nima dobře jezdí.
Váhala jsem mezi Plutonem a Chicco CT 0.4, tyto jsem zvolila hlavně proto, že v ceně je i hrazdička, která v té době u Chicca byla nedostatkovým zbožím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
13.9.07 09:35
berhu píše:
Ahoj Lenii,
golfky jsme koupili asi před měsícem a jsme s nimi opravdu spokojeni. Pevná záda mají, dají se lehce polohovat a dobře se skládají, ale hlavně mají velká kola, takže se s nima dobře jezdí.
Váhala jsem mezi Plutonem a Chicco CT 0.4, tyto jsem zvolila hlavně proto, že v ceně je i hrazdička, která v té době u Chicca byla nedostatkovým zbožím.

Berhu, díky za reference :D
Velká kola jsou také mou „podmínkou“ :lol:
Jinak na Chicco jsem taky koukala, ale neuchvátil mne barevně, madlo před dítětem asi není polohovací, a v neposlední řadě je o 2 kilča těžší :?
Jo a Patron má i ten pás mezi nožičky, což je myslím super, že nemusí být prcek kurtovanej zádama kopěradlu. Jde ten mezinožní pás upevnit na madlo ??? Jo a jakej je ten nánožník ? Na fotkách mi přijde takovej divnej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
13.9.07 10:58

Pás upevnit nejde, což mě teda osobně nevadí…a nánožník je vcelku fajn. Teď se tam prcek v klidu za něj skoro celej schová a až bude větší, tak snad půjde upevnit i níž (upevňuje se pomocí gumy s drukem a pak tam je ještě suchej zip). Je celkem silnej, takže ho jentak vítr neprofoukne. Jediný, co jsem nezkoumala je, jestli se dají ty kšíry nějak odepnout, kdybych tam případně chtěla přikurtovat malýho i s fusakem…ale to mě taky zvlášť netrápí, protože předpokládám, že tuhle zimu přečkáme ještě ve velkým kočáru. Jediný mínus, který bych asi našla je, že ten košík pod kočárem je oproti jinejm golfkám celkem malej, ale zase aspoň tam necpu plno věcí a pak se mě s kočárem líp nastupuje do autobusu :lol: :lol: :lol:
Jinak my máme právě ten modrej, co máš na obrázku (červenou nesnáším a zelenou neměli), měli jsme na něj asi 1000kč slevu, protože v Puntanele měli 15% slevu a my měli ještě kupon na slevu po nákupu velkýho Patrona. Takže spokojenost na všech frontách :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
13.9.07 11:30

Modro-modrou kombinaci miluju (máme takovej kočár i teď :lol: ), takže moje volba by byla jasná :wink:
A malej košík ? To jsi mne moc nepotěšila :? Ale golfky maj všechny menší. Nějaký mají větší ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
13.9.07 11:39

Ja ti vlastne ani nevim :lol: Jen me to prislo, ale asi jsem si to spletla s timhle typem kocaru… http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/produkt.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
13.9.07 11:47
berhu píše:
Ja ti vlastne ani nevim :lol: Jen me to prislo, ale asi jsem si to spletla s timhle typem kocaru… http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/produkt.htm?…

No jo, to je ale sporťák, skládací na placku :lol: On v těch košíkách golfek moc velkej rozdíl nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
13.9.07 11:55

Jde spíš o to, jak je celkově řešenej. Třeba tady je podle mne do košíku hooodně znesnadněnej přístup :?

http://www.baby-eshop.cz/…original.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
13.9.07 12:56

Lenii, mě hlavně přišel dost stabilní oproti jiným golfkám a taky jsme na něj měli ještě slevu navíc za nákup velkýho Patrona, máme Apollon Alux a jsem maximálně spokojená, takže věřím, že budu i s jejich golfkama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
16.9.07 16:00

Ad košík- beru zpět ! Dneska jsem viděla golfky s opravdu velkým košíkem, něco jako PP:

http://www.mimishop.cz/…oto69584.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
16.9.07 16:01
Ogulaa píše:
Lenii, mě hlavně přišel dost stabilní oproti jiným golfkám a taky jsme na něj měli ještě slevu navíc za nákup velkýho Patrona, máme Apollon Alux a jsem maximálně spokojená, takže věřím, že budu i s jejich golfkama :wink:

Díky, asi do něj půjdeme. Musel by se objevit nějaký super extra :lol: A taky by už tahle kolekce mohla být zlevněná- kupovat chci nějak na přelomu roku, doufám, že si s novou kolekcí pospíšej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
3.10.07 13:33

Holky, opravdu ten mezinožní pás nejde umístit na tu hrazdičku před dítětem ??? Přímo na stránkách Patronu píšou doslova: polohovatelná bezpečnostní hrazdička (3 polohy) s mezinožním pásem . :?: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
3.10.07 13:34

Joooo a nevíte náhodou kdy bude nová kolekce- a tudíž tuhle zlevněj ? :lol: Na přelomu roku už by jsme v nich mohli drandit, to by tak nějak mohlo vycházet, co ? :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí