Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Concord Fusion?
Přidejte zkušenost s Concord FusionAhoj Petrucho, zajímá mě Concord Fusion sporták. Chci ho právě taky do terénu, je znát že je lehčí, píšou asi jen 11kg mám dojem, je to možný, to se mi zdá nějak málo a druhá otázka, jak je odpružený? Budu s nim hodně jezdit v terénu, v upraveným i neupraveným (ale taky někdy po městě) tak se ptám, zda je hodně odpružený??? Děkuju
ahoj ja mam taky concord fusion. znat je to hodne , fakt je super lehkej. a do terenu je v pohode a muzes si prikoupit nafukovaci kolecka od jane a pak je urcite do terenu http://www.ppeshop.cz/…usion.p.aspx maj je i v cerny na jinejch inter. obchodech. snad nevadi , ze jsem ti odpovedela ja
ahoj ja mam takisto fusion sportak, chodim s nim offroad, na podvozok a lahkost ovladania nedam dopustit, je uzasny! Ovlada sa jednou rukou, prezili sme s nim zimu a brutal snehy (a ze sme ich tu mali!). Mam gumove kolecka a pohoda. Inak odpruzeny, tak to asi neni, neviem co sa tym mysli, ale je proste tak vyrieseny, ze dieta v nom neciti kamienky. Viac mi vadi ta vrchna cast sportaku, niektore veci su nedoriesene. Ale ako offroad kocar je fakt najlepsi
cutty: ted jsem tam nasadila sportak a potrebuju mit malyho v lehu a prijde mi blba ta striska, ze je kratka pokud dite nesedi a to mi jeste nesedime
lovelytelle píše:
cutty: ted jsem tam nasadila sportak a potrebuju mit malyho v lehu a prijde mi blba ta striska, ze je kratka pokud dite nesedi a to mi jeste nesedime
jo strieska ma maximalne vytaca
Teraz uz je to teda ok, maly ma 10 mesiacov a ked tam spinka, tak mame slnecnik aby mu nesvietilo do oci, ale inak strieska opruz ![]()
cutty: no js potrebuju mit malyho v lehu a ta striska se porad shrnovala. myslim, ze by to vyresila nejaky slunecni striska , nekoupila jsi k tomu nejakou?
lovelytelle píše:
cutty: no js potrebuju mit malyho v lehu a ta striska se porad shrnovala. myslim, ze by to vyresila nejaky slunecni striska , nekoupila jsi k tomu nejakou?
vyriesila som to slnecnikom a teraz uz sme oki