Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, jde u kočárku Concord Fusion travel set 2010 houpat s korbičkou? Mně jde pouze s ním „cukat“ ze strany na stranu ale klasické houpání při jízdě nejde?
Máte zkušenost s Concord Fusion?
Přidejte zkušenost s Concord Fusion@Hřiběnka tyjo! Unas doufam korba vydrzi do jara aspon, zatim tam ma este nekolik cisel i s fusakem. A protahnes fusakem ksiry od toho sportaku?
@koasi píše:
@Hřiběnka tyjo! Unas doufam korba vydrzi do jara aspon, zatim tam ma este nekolik cisel i s fusakem. A protahnes fusakem ksiry od toho sportaku?
Jj, protáhnu, mám Lodgera
No radost z toho nemám, ale už je dlouhá jako ta korba, takže s oblečení a fusakem prostě bez šance ![]()
Ahoj, taky mám concord fusion 2012 a fusak Lodger, protáhnout to jde v pohodě.. Houpat nejde, jen „cukat“. Mám spíš jinej dotaz…máte někdo k tomuhle kočárku nánožník? Ten co je v tý rukojeti mi přijde nedostačující…A další věc, mám k tomu pláštěnku a přijde mi, že na tom kočáru vůbec nesedí. Je na ní napsáno Concord typoon, tak nevím jestli mi nedali nějakej jinej typ…
Nanoznik mam emitex a taky plastenku od emitexu, ale oboji jsem zatim nepouzila…
@jitka-pida píše:
Ahoj, taky mám concord fusion 2012 a fusak Lodger, protáhnout to jde v pohodě.. Houpat nejde, jen „cukat“. Mám spíš jinej dotaz…máte někdo k tomuhle kočárku nánožník? Ten co je v tý rukojeti mi přijde nedostačující…A další věc, mám k tomu pláštěnku a přijde mi, že na tom kočáru vůbec nesedí. Je na ní napsáno Concord typoon, tak nevím jestli mi nedali nějakej jinej typ…
Nánožník mám tento: http://www.nadine.cz/…NCORD-FUSION ![]()