Kočárek Akjak Viking?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Daisy Veronica
9.11.13 10:16

Kočárek AKJAX VIKING ?

Ahoj holky, prosím o radu. Nikde jsem bohužel nenašla širší téma na kočárky AKJAX VIKING, tak zkouším založit nové téma, třeba se někdo chytne a poradí… Máte některá z Vás zkušenosti s tímto kočárkem??? Je docela váhově těžký 10kg jen podvozek + cca 5kg korba, ale příjde mi, že by právě proto mohl být dost stabilní,..hlavně jsem se zamilovala do designu, tak potřebuju vědět, zda máte kladné nebo negativní zkušenosti? Moc moc děkuji :P

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
592
9.11.13 10:24

My měli akjax torent a super. Stabilní, terénní, se širokou výbavou, za super cenu. Měla jsem ho a dvě děti a pak ještě slušně prodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daisy Veronica
9.11.13 11:18
@Kulišanda píše:
My měli akjax torent a super. Stabilní, terénní, se širokou výbavou, za super cenu. Měla jsem ho a dvě děti a pak ještě slušně prodala.

Jeeee, moc děkuju…a co váha? Neměla jste sem tam problém s tím, že je těžší? Přeci jen ta konstrukce má cca 10kilo…právě kvůli tomu mi ho všichni rozmlouvají, ale jiný mě opravdu nezaujal. Ráda bych ho vyzkoušela i před koupí, zda bude vyhovovat, ale v Praze jsem zatím nenašla obchod, který ho nabízí 8o

• Citovat
  • Upravit
592
9.11.13 12:06
Já hmotnost vůbec neřešila…chtěla jsem bytelný kočár k nám do terénu…a hezý. taže nevím, nikdy jsem ho nevážila, ale při jízdě ho nezvedáš, a mhd jsem s ním jezdila minimálně. jasně že hliníkové golfky inglesina jsou uplně o něčem jiném, ty nesu sama i s dítětem i do dlouhých schodů, ALE JSOYU TAK OD ROKA. Objednávali jsem z netu, v kameném obchodě jsem ho taky neviděla. je polský, takže v polsku možná. vozila jsem v něm potom i dvě děti, mimino a dvouletou, sedla sipřed mimčo. v pohodě to uvezl. za ty 3 roky jsem dvakrát píchly a trochu se vyžvejkala přední brzda, jinak nic.
@Daisy Veronica píše:
Jeeee, moc děkuju…a co váha? Neměla jste sem tam problém s tím, že je těžší? Přeci jen ta konstrukce má cca 10kilo…právě kvůli tomu mi ho všichni rozmlouvají, ale jiný mě opravdu nezaujal. Ráda bych ho vyzkoušela i před koupí, zda bude vyhovovat, ale v Praze jsem zatím nenašla obchod, který ho nabízí 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
9.11.13 12:11

Navíc je super, že ten náš se prostě neměnila žádná korba, prostě na sporták se jen přehodila rujojeť, zvedly záda a alo se madlo na držení…Navíc je hodně prostorný, v tý hluboký verzi mi spala na dovče i dcera ve2,5 letech. měl i veliký koš. Nechápu dnešní maminky, co si pořídí ten podvozek styl židle na kolečkách nebo taková korba, co se po 3 měsících mění za větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daisy Veronica
9.11.13 12:24
@Kulišanda píše:
Navíc je super, že ten náš se prostě neměnila žádná korba, prostě na sporták se jen přehodila rujojeť, zvedly záda a alo se madlo na držení…Navíc je hodně prostorný, v tý hluboký verzi mi spala na dovče i dcera ve2,5 letech. měl i veliký koš. Nechápu dnešní maminky, co si pořídí ten podvozek styl židle na kolečkách nebo taková korba, co se po 3 měsících mění za větší.

Já taky ty malý kočáry - takřka k ničemu- nemusim. To by se mohl každý půl rok kupovat novej :roll: U toho Akjax Kingu je fajn, že za cenu 7700,– to má autosedačku, sportovní korbu i korbu na mimčo..takže vše v jednom. Víc takových recenzí by neuškodilo..počkám, zda se ještě někdo ozve. A moc děkuju za info :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4