Rukávník s kojeneckým plyšem

69
5.11.13 11:28

Rukávník s kojeneckým plyšem

Zdravím maminky, měla bych dotaz, vlastní někdo z vás rukávník na kočárek s kojeneckým plyšem? Chtěla bych vědět, jestli je opravdu teplý a naše ruce v něm vydrží i v mrazech nebo zda-li se spíš vyplatí investovat do dražšího např. do Merino rukávníku z ovčí vlnou. Díky za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
5.11.13 11:34

Já mám obyč od Emitexu a je super, nepoužívám ani rukavice. Loni jsem měla s beránkem, nechala jsem si šít a ani v nejtužší zimě jsem ty rukavice nepotřebovala. Akorát mi trochu vyhrnoval rukávy, takže mi táhlo na zápěstí, ale to vyřešily takové ty všité „polorukavice“ v bundě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
5.11.13 11:36

Také jsem měla obyčejný Emitex nahoře šusťákovina vevnitř flísový a úplně v pohodě celou zimu bez rukavic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
5.11.13 11:36

Mám rukávníky Kaarsgaren s merinem, Lodger a emitex s fleecem. Osobně mezi nimi nevidím rozdíl, možná v tom Kaarsgaren bylo o trochu tepleji, je huńatější. Nejhorší byl Lodger, ten hned promokl, emitex vydržel sníh i mírný déšť. Zahřály teda všechny. Chodíme hodně ven, tak jsem potřebovala víc na střídání, ale stejně jsem si do nich v mrazech brala rukavice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
5.11.13 11:43

Já měla vloni emitex s fleecem a byl skvely :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35800
5.11.13 11:47

Co je kojenecky plys, nejaky plys z deti? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
5.11.13 12:01

Diky holky za reakce:palec: @pikola no z dětí :D :palec: ja pravě narazila na ten kojenecký plyš, tak mě zajímalo, jestli je v těch výplních nějaký rozdíl nebo to je jen tak pro náš vlastní pocit, jestli chceme šahat na vlnu, flees nebo ten plyš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
5.11.13 12:02

@Danitschka děkuji za vysvětlení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie