Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím maminky, měla bych dotaz, vlastní někdo z vás rukávník na kočárek s kojeneckým plyšem? Chtěla bych vědět, jestli je opravdu teplý a naše ruce v něm vydrží i v mrazech nebo zda-li se spíš vyplatí investovat do dražšího např. do Merino rukávníku z ovčí vlnou. Díky za odpovědi ![]()
Já mám obyč od Emitexu a je super, nepoužívám ani rukavice. Loni jsem měla s beránkem, nechala jsem si šít a ani v nejtužší zimě jsem ty rukavice nepotřebovala. Akorát mi trochu vyhrnoval rukávy, takže mi táhlo na zápěstí, ale to vyřešily takové ty všité „polorukavice“ v bundě.
Také jsem měla obyčejný Emitex nahoře šusťákovina vevnitř flísový a úplně v pohodě celou zimu bez rukavic.
Mám rukávníky Kaarsgaren s merinem, Lodger a emitex s fleecem. Osobně mezi nimi nevidím rozdíl, možná v tom Kaarsgaren bylo o trochu tepleji, je huńatější. Nejhorší byl Lodger, ten hned promokl, emitex vydržel sníh i mírný déšť. Zahřály teda všechny. Chodíme hodně ven, tak jsem potřebovala víc na střídání, ale stejně jsem si do nich v mrazech brala rukavice.
Diky holky za reakce:palec: @pikola no z dětí
ja pravě narazila na ten kojenecký plyš, tak mě zajímalo, jestli je v těch výplních nějaký rozdíl nebo to je jen tak pro náš vlastní pocit, jestli chceme šahat na vlnu, flees nebo ten plyš..