Je korbička zbytečná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
17.11.13 10:44

Je korbička zbytečná?

Holky, mám takový dotaz týká se kamarádky. Moc peněz nemá a může mít za dobrou cenu kočárek Joolz day sportovní verzi, myslí si že korbička je zbytečná že z toho dítě hned vyroste a přes zimu moc nenajezdí, že je k tomu ta vložka pro mimi, takže by tam mohlo v pohodě ležet. Jak jste to měli vy? Pořizovali jste radši korbičku kvůli zádům atd.. Nebo rovnou sporťák a do něj vložku? Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
17.11.13 10:49

No já nevím, mě to přijde divný vozit novorozeně v zimě ve sporťáku, v té korbičce je přece jen chráněný mnohem víc před větrem.. pokud dítě nebude nemocný a nebudou extra mrazy, tak není důvod sedět doma.
Spíš mě teda udivuje, že známá má na kočárek joolz, ale už ne na korbičku :lol: mimochodem, mě v korbičce jezdí desetiměsíční :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
20
17.11.13 10:49

@madi nabízí jí ho kamarádka sporťák za 3500 jako nový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
17.11.13 10:51
@Rickinka píše:
Holky, mám takový dotaz týká se kamarádky. Moc peněz nemá a může mít za dobrou cenu kočárek Joolz day sportovní verzi, myslí si že korbička je zbytečná že z toho dítě hned vyroste a přes zimu moc nenajezdí, že je k tomu ta vložka pro mimi, takže by tam mohlo v pohodě ležet. Jak jste to měli vy? Pořizovali jste radši korbičku kvůli zádům atd.. Nebo rovnou sporťák a do něj vložku? Díky moc :)

Měla jsem Inglesinu Magnum s vložkou pro miminka a pak Gesslein, kde je vložná taška. Byl tam naprostý leh pro mimčo a mimčo v nich bylo v zimě hezky chráněné. Ani jeden neměl speciální korbičku pro miminko, ale ani jí na ně nenabízeli. Oboje mi přišlo naprosto v pohodě. A oba pro miminko považuji za dobré kočárky. Jak je přesně řešený Joolz však nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
17.11.13 10:52

Ja jsem mela do kocarku vloznou tasku s pevnymi zady, uzavrena byla dost, vpodstate ekvivalent korbicky. A muze si ji dokoupit univerzalni klidne do toho nabizeneho kocarku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.11.13 10:53

Ano v cizině vůbec hluboký nemívaj.. Pokud je vložka pro mimino vymakaná, určitě stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68860
17.11.13 10:54

Mela jsem sportak s vloznou taskou a pohoda. Ale sel do uplneho lehu! Byla v tom do 8 mesicu, nez presla do klasika sportaku.
Jinak teda nevim, nemit moc penez, jestli bych sla zrovna do Joolz :think: Prijde mi to jako takovy kocar na paradu do mesta, ale tak vec nazoru ;) Ovsem pokud jsem ho pochopila spravne (videla jsem x-krat, ale nikdy zblizka nezkoumala), tak ten sportak nema vubec polohovaci zada, ne? Je to takova ta tvarovana korbicka-vajicko, ktere se naklapi jako celek, ale do lehu nejde? Pokud se mylim, omlouvam se, pokud ne, tak teda pro novorozence bych do toho nesla ani omylem, ten potrebuje lezet na rovnem, i v autosedacce by mel travit omezene mnozstvi casu.
Pokud je ta vlozka toto:
http://prislusenstvi-ke-kocarkum.heureka.cz/…specifikace/#…
tak nevim nevim, pisou od 6 mesicu a ze to pouze zmensuje prostor?
Dalsi vec je ochrana proti snehu, vetru, desti, v tom pripade neni nad korbicku nebo tu krytou vloznou tasku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.11.13 10:55

Aha, tak do kočárku tohodle typu si to taky představit nedokážu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
17.11.13 10:58

Nevím no, bez hluboké korby v zimě mi to příjde hodně divné. To bych si raděj koupila jiný kočár…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
17.11.13 10:59
@ugluk píše:
Pokud se mylim, omlouvam se, pokud ne, tak teda pro novorozence bych do toho nesla ani omylem, ten potrebuje lezet na rovnem, i v autosedacce by mel travit omezene mnozstvi casu.
Pokud je ta vlozka toto:
http://prislusenstvi-ke-kocarkum.heureka.cz/…specifikace/#…
tak nevim nevim, pisou od 6 mesicu a ze to pouze zmensuje prostor?
Dalsi vec je ochrana proti snehu, vetru, desti, v tom pripade neni nad korbicku nebo tu krytou vloznou tasku.

Tak pokud je to tohle, to pro novorozence fakt ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adam755
17.11.13 11:00

@Rickinka Záleží, kdy se dítě narodí. Já jsem používala korbu skoro do 10 měsíců, teď dám na chvilku sporťák a od jara golfky. Ale mám zimní dítě. Kdyby se mi malej narodil třeba v červenci, stačila by mi korba na červenec - březen a pak už nějaké odolnější golfky. Sporťáky mi obecně přijdou dost naprd, není nad pořádnou korbu, kde se dítě může hýbat.

• Citovat
  • Upravit
adam755
17.11.13 11:03

Jinak můj bratranec byl od narození v golfkách a má z toho astma (špatně se mu vyvíjely plíce), měl špatně vyvinutou bránici a problémy s páteří.

• Citovat
  • Upravit
33018
17.11.13 11:07

@Rickinka Jestli je to ten kočár, co myslím, tak bych ho nechtěla ani zadarmo. :D
Ale vážně, pokud má na kočár 3500, ať pohledá na bazárcích a možná za tu cenu sežene i dvoukombinaci.
Novorozenec musí být na rovném a musí mít možnost ho nějak v zimě zakuklit (buď v korbě nebo ve vložené tašce).
Nějak nevím, jak myslí, že v zimě toho moc nenajezdí. To bude s miminem jenom sedět doma? Já najezdím denně min. 2 hodiny, spíš víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
17.11.13 11:10

@Rickinka hele ať si ho ozkouší :nevim: za mě prostě novorozeně patří do korbičky :nevim: nehledě na to, že joolz je opravdu kočár na parádu do města, má ho moje kamarádka a k tomu má ještě druhý na normální ježdění a v zimě jsem jí snad s tím ještě neviděla na sněhu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1075
17.11.13 11:15

Myslím že za tu cenu sežene jiny kocarek i s korbou do sportaku joolz bych novorozence nedala a do něj vložnou tašku nedá.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4