Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já si to třeba bez korby nedovedu představit, perfektní pohodlí pro mimčo, šla odcvaknout z podvozku a odnést, nebyl problém ji kdekoliv postavit na zem… jako určitě se to dá zvládnout se sporťákem do plného lehu, ale proč to dělat, když korby existují ![]()
@Rickinka pokud jde dat operka zad do uplne roviny a ma vloznou tasku, tak podle me korbu nepotrebuje. Ja takhle odvozila druhe dite a budu tak vozit i treti. vyhoda je, ze spici dite jde s tou taskou vyndat a dat treba do predsine a podobne. nebo naopak uspat ve vlozne tasce doma a ven vyrazit trebas az pozdeji. Zadekovat se v tom da taky dukladne, jako v korbe. ten kocar by taky mel mit podnoznik zvednutelny alespon trochu nahoru, aby v tom ta taska nejezdila.
ja mam Deltim travel
Ahoj, můj názor je, že pokud kamarádka nemá moc peněz, ať si koupí šátek. A ne sporťák.
Já nosila v šátku od 3. dne a nosím pořád - syn skoro rok.
Teď jsme koupili sporťák z druhé ruky za 500kč, ale skoro ho nepoužíváme (vadí mi bariéry - malé obchůdky, schody, MHD, úzké chodníčky atd). A navíc ho v šátku kdykoliv nakojím na veřejnosti a není nic vidět ![]()
@Rickinka My máme vložnou tašku do sportáku - ale od Hartana a je komplet vystužená. Je rozhodně větší než korbička, ted nám bude 5 měs. a pořád je velká.
Jestli nema prachy tak je tedle kocar blbost. Sportak je v podstate polohovatelna sesle takze ditko nikdy v podstate nelezi. Cimz je pro novouse nevhodna. Za 3500 muze mit slusnout trojkombinaci (trebas hodne oblibeny x-lander atp.)
Ja trebas korbicku pro mrne taky nemam ale kocar kde bude mrne lezet jde do uplneho lehu, ma pevna zada+ budu pravdepodobne dokupovat jeste vloznou tasku. (Ne ze by to bylo nutne ale dost mi to ulehci praci)
Teď jsem koukala na ten kočárek a do něj teda vložnou tašku nedá… je dělanej na sezení ten sporťák a dítko v něm pak nakloní, ale s vložnou taškou teda těžko. ![]()
Tak to mi přijde jako klasika. Nemá moc peněz ale potřebuje kočárek jak nějaká modelka! Myslím že solidní kočár z druhé ruky se dá sehnat i za 1000 jako má třeba moje kamarádka, do něčeho jako je ten Joolz, i když je teda designově krásný si fakt neumím představit dát novorozeně (bez korby teda). Mě se třeba líbí Stokke, je úžasnej a přesto že na něj mám, prcek jezdí v něčem naprosto diametrálně odlišném! Myslím že nejdřív by měla myslet na zdraví toho mimča a pak teprv na to jak s tím kočárem bude vypadat na přehlídkovém mole ![]()
Já Joolz mám a jsem s ním jako s moc spokojená, ale novorozence bych do sporťáku nedala. Novorozenec má ležet na rovině na zadíčkách a to v něm nebude.