Je korbička zbytečná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101524
17.11.13 11:25

Já si to třeba bez korby nedovedu představit, perfektní pohodlí pro mimčo, šla odcvaknout z podvozku a odnést, nebyl problém ji kdekoliv postavit na zem… jako určitě se to dá zvládnout se sporťákem do plného lehu, ale proč to dělat, když korby existují 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
17.11.13 11:50

@Rickinka pokud jde dat operka zad do uplne roviny a ma vloznou tasku, tak podle me korbu nepotrebuje. Ja takhle odvozila druhe dite a budu tak vozit i treti. vyhoda je, ze spici dite jde s tou taskou vyndat a dat treba do predsine a podobne. nebo naopak uspat ve vlozne tasce doma a ven vyrazit trebas az pozdeji. Zadekovat se v tom da taky dukladne, jako v korbe. ten kocar by taky mel mit podnoznik zvednutelny alespon trochu nahoru, aby v tom ta taska nejezdila.

ja mam Deltim travel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
17.11.13 12:05

Ahoj, můj názor je, že pokud kamarádka nemá moc peněz, ať si koupí šátek. A ne sporťák.
Já nosila v šátku od 3. dne a nosím pořád - syn skoro rok.

Teď jsme koupili sporťák z druhé ruky za 500kč, ale skoro ho nepoužíváme (vadí mi bariéry - malé obchůdky, schody, MHD, úzké chodníčky atd). A navíc ho v šátku kdykoliv nakojím na veřejnosti a není nic vidět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
17.11.13 12:08

@Rickinka My máme vložnou tašku do sportáku - ale od Hartana a je komplet vystužená. Je rozhodně větší než korbička, ted nám bude 5 měs. a pořád je velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
17.11.13 12:21

Jestli nema prachy tak je tedle kocar blbost. Sportak je v podstate polohovatelna sesle takze ditko nikdy v podstate nelezi. Cimz je pro novouse nevhodna. Za 3500 muze mit slusnout trojkombinaci (trebas hodne oblibeny x-lander atp.)

Ja trebas korbicku pro mrne taky nemam ale kocar kde bude mrne lezet jde do uplneho lehu, ma pevna zada+ budu pravdepodobne dokupovat jeste vloznou tasku. (Ne ze by to bylo nutne ale dost mi to ulehci praci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
17.11.13 20:53

Teď jsem koukala na ten kočárek a do něj teda vložnou tašku nedá… je dělanej na sezení ten sporťák a dítko v něm pak nakloní, ale s vložnou taškou teda těžko. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
17.11.13 21:01

Tak to mi přijde jako klasika. Nemá moc peněz ale potřebuje kočárek jak nějaká modelka! Myslím že solidní kočár z druhé ruky se dá sehnat i za 1000 jako má třeba moje kamarádka, do něčeho jako je ten Joolz, i když je teda designově krásný si fakt neumím představit dát novorozeně (bez korby teda). Mě se třeba líbí Stokke, je úžasnej a přesto že na něj mám, prcek jezdí v něčem naprosto diametrálně odlišném! Myslím že nejdřív by měla myslet na zdraví toho mimča a pak teprv na to jak s tím kočárem bude vypadat na přehlídkovém mole :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martina_xxxx
17.11.13 22:15

Já Joolz mám a jsem s ním jako s moc spokojená, ale novorozence bych do sporťáku nedala. Novorozenec má ležet na rovině na zadíčkách a to v něm nebude.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4