Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
dnes jsem se dozvěděla,že údajně autosedačka vajíčko od Concordu - ION - má pasovat na podvozek Jané Slalom Pro. Nemáte někdo osobní zkušenost?? Jde o to, že Strata je hrozně úzká, malá a děti z ní rychle vyrostou. Já vím, že je to kvůli polstrování = bezpečnosti, ale myslím, že Concord je taky skvělá autosedačka a já se kvůli tomu nechci vzdát nacvakávání na podvozek. Nerada bych 6měsíční miminko nesedící dávala do Priorky XP jen proto, že mi vyrostlo ze Straty.
Prý má pasovat i korbička Concord, ale to už je celkem jedno.
Nebo pokud máte jiný tip na sedačku - i s adaptéry, která by pasovala, tak sem s nimi!!!
Moc děkuji!!!
PS: Nemáte někdo rozměry vajíčka od Concordu versus Straty? Nikde jsem to nenašla…
Zuzko: mě autosedačku Ion taky v obchodě nabízeli,že je fakt lepší než mrnavá Strata. No,já nakonec vzala Stratu,tím že jsme to kupovali komplet,ale jsem smířená s tím,že dlouho nevydrží…
Bef moc děkuji!!! Tak myslím, že mám vybráno. Kdybch kupovala komplet,tak taky vezmu Stratu,ale vzhledem k tomu, že máme sporťák 2007 a potřebujeme jen korbu a autosedačku, tak zvolím Concord. Ještě to vyzkouším v obchodě, snad mě nechají…
ještě jednou díky… ![]()
Zuzko : u nás v diskusi je holčina,co vlastněj dětský obchod. S prvním miminkem měli Janéčko,a ted u druhého se rozhodli pro Concord - jak korbičku,tak Ion autosedačku. Myslím,že tomu hodně rozumí a je celkem náročná,takže by si pro sebe sama blbě nevybrala…Ty sedačky vypadaj suprově,a ony taky nejsou nejlevnější,takže budou určo dobrý!!
Bef moc děkuji…můj manžel dělá v německé firmě a tak věří víc německým výrobkům než našim
CO se mi líbí je to, že ta autosedačka jde koupit u nás v Ostravě daleko snadněji než Strata. Tady je problém sehnat vůbec Jané a když,tak pomalu kolekci 2007. Takže se těším, že si vyberu nějakou pěknou barvičku. Vzhledem k ceně si taky myslím, že to nebude nějaký propadák ![]()
ještě jednou moc děkuji a koukám, že se ti to už hodně blíží,tak pokud možno pohodový porod a hlavně ať jste brzy v pořádku a zdravé ![]()
Zuzko, prosím, už jste zkoušela na:,–(it autosedačku Concord na podvozek Jane? A případně kde se dá v Ostravě koupit? Předem díky za info. Gabka
Gabko už ji mám doma,pasuje perfektně. V Ostravě jedině starší kolekce s předraženou cenu v Avionu CHICCO BABY EXPERT.
Já ji kupovala přes net ![]()