kterou z těchto autosedaček?

331
19.1.09 10:43

kterou z těchto autosedaček?

potrebuju poradit vybirame pro malyho autosedacku protoze z vajicka uz vyrostl. vybrali jsme tyto tri sedacky http://www.mimibazar.cz/foto.php?… http://www.mimibazar.cz/foto.php?… http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ale nevime pro kterou se rozhodnout.Ktera z nich je podle vas nejbezpecnejsi a jake s nimi mate zkusenosti? jeste mame taky trochu problem ze malej ma jen 8 kg.tak nevim jestli nebude z tohoto duvodu nejlepsi ta prvni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6597
19.1.09 10:48

Ahoj,

máme Maxi Cosi Priori XP, ta poslední, co jsi sem dávala, je SPS, je to vlastně podobný, jen SPS nemá přítlačnou lištu na pásy. Jsme s ní spokojený moc, Sára v ní jezdí od 10 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.1.09 10:51

Maxi cosi priori

• Citovat
  • Upravit
5697
19.1.09 10:56

jsem taky pro Maxi Cosi, ovšem než SPS radši Priori ;-) je dražší, ale lepší.
Nebo ROMER King

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
19.1.09 10:56

Priorku :wink: A těch 9 kg by měl mít oblečený, tak myslím, že by to mělo být v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
2431
19.1.09 10:59

Ahoj také jsem pro Maxi cosi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
19.1.09 11:00

Zuzanosinva ja myslim ze i tou SPS nic nezkazi. Myslim ze jde i o finance.

Kdyz byla jen SPS tak byla super tak proc ne i ted????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
19.1.09 11:06

Ahoj, my máme Chicco Zenith a naprostá spokojenost - malý je v ní spokojený, ale už nám začíná být malá - malý je celkem drobný tak nám vydržela dlouho!
Teď přecházíme na 15 - 36 kg

Nejlíp ti poradí steeve , kdyžtak mu písni SZ, mě moooc pomohl, ještě jednou díky!!!

• Citovat
  • Upravit
7159
19.1.09 11:56

ta první Chicco Zentih není dobrá v testech, dostala pouze 1 hvězdičku, ta Chicco Key 1 a Priori jsou na tom lépe mají 3 hvězdičky z testů, takže lepší průměr
u Chicca key 1je lepší hlavová , za kterou se dá zvedat i výška pásů,ale za tuhle cenu je pouze 1 potah
u Priorky by se hlavová opěrka musela dokupovat, ale má větší výběr potahů, jinak ostatní vlastnosti jako polohování, prostornost a pod mají obě stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
19.1.09 12:36

Kat-ko tak já nevím, možná to rozsekne Steeve:
když si můžu vybrat mezi SPS a Priori XP tak zvolím XP. Jak jsou na tom ty dvě ohledně bezpečnosti? Je to NASTEJNO?
A btw: o finance jde asi všem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
19.1.09 12:43
zuzanasinova píše:
Kat-ko tak já nevím, možná to rozsekne Steeve:
když si můžu vybrat mezi SPS a Priori XP tak zvolím XP. Jak jsou na tom ty dvě ohledně bezpečnosti? Je to NASTEJNO?
A btw: o finance jde asi všem…

no ja to nevim presne ten rozdil, nekdo psal ze nejaka lista na dotahovani pasu, a nekde jsem cetla o bocni ochrane…

Ale mas to jako treba Romer.....taky jsou vsechny super, ale kazdy skoro rok se inovuje, ale podle mne kvalitni jsou porad vsechny, ne???

To same bude i s MAxi cosi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
19.1.09 12:58

Kat-ko já jsem našla tady na emiminu, že XP má přítlačnou lištu do auta, kterou SPS nemá… takže jsem zvědavá, co na to Steeve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
19.1.09 13:03

SPS a XP se liší tou přítlačnou lištou,u XP ta lišta má za úkol navíc po připoutání sedačky do auta ješět více dotáhnout poutací pás, takže sedačka lépe drží a u XP se navíc dají lépe posouvat úásy vzhůru, nemusí se při každé změněn výšky rozebírat a prostrkovat okama v polstrování, ale pouze se posouvají.
Takže XP je lepší a je u něj i větší výběr potahů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
19.1.09 13:11

Steeve tak to jsem ráda, že když jsem vybírala před rokem-taky jsem řešila jestli XP nebo SPS - jsem vybrala radši XP. Dokoupili jsme ten podhlavník, byl kdysi s tou sedačkou v akci za 1Kč, držák na pití a originál letní potah a neřešila jsem jediný problém…

teď zase řešíme vajíčko na Jané, ale to je na jinou diskusi a kapitolu. Škoda, že Romer nebo Maxi Cosi nejde nacvaknout na Jané…hned by to bylo vyřešené… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
19.1.09 13:35

Zuzano, já když jsem kupoval vajíčko pro dceru, tak jsem absolutně neřešil jestli jde nacvaknout na kočár či nikoliv, přednější pro mě bylo, že je bezpečné a jde rychle nacvaknout na základnu v autě.
Po 3 dětech jsem ani jedenkrát neměl potřebu dát vajíčko na kočár, na malé vzdálenosti( k doktorovi a pod) jsme dítě z auta přenesly ve vajkíčku, na delší dobu( výlety a pod) jsme stejně brali kočár, a malou přendali .
Nevím jestli to využijete Vy, ale osobně si myslím, že kompatibilita sedačky s kočárem je až druhořadá záležitost, stejně by nemělo být dítě déle ve vajíčku než 1,5 hod. denně, takže když někam pojedu na výlet na výlet, tak raději poté přendám dítě do kočárzu, kde bude mít rovnou podložku.
Zvažte to, zda to využijete, sice Jané už má nyní také slušné vajíčko, co se týče bezpečnosti, ale podle diskuzí dosti malé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí