Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky muj muz mi obednal kocarek Concord Neo Carbon.
Mate ho nektera a jak jste spokojene, je opravdu ta karbonova konstrukce tak lehoucka cekam celej set za tejden.
Máte zkušenost s Concord Neo?
Přidejte zkušenost s Concord Neo@13majda13 ahoj, taky jsme ho chtěli, ale nakonec jsme vybrali jiný, protože na cesty v našem bydlišti by se opravdu nehodil
Ta kolečka by odešla počítám tak do půl roku. Jinak konstrukce je opravdu lehká, má ho kamarádka, zkoušela jsem u ní
Mě popravdě hodně odradila i sportovní verze, nejde do lehu bez pokrčených nohou a je šíleně úzká, ta kámoška má do ní v zimě problém narvat malou… My čekáme syna a zrovna sporťák začneme v zimě využívat a nechtěla jsem malého rvát do nepohodlí, takže se nasbíralo víc důvodu proč jsme od concordu upustili. Ale jinak je krásný, opravdu nádhera v tom carbonu… Kdyby byl pevnější a širší, je náš ![]()
Dekuji moc
Ja ze ho pritel obednal jen tak a ani se neporadil tak jsem se hrozila a recenze jsem na tento kocarek moc nenasla.
Concord je urcite z tech lepsich znacek, takze zklamana nebudes. Co se tyce recenzi hledej concord neo (travel set), je to to same…akorat verze carbon je lehci. Ale konstrukce, korba, kolecka atd.,jsou stejne
Je to úžasnej kočárek, bohužel už je na nás moc malej, tak máme Concord fusion, ale carbon si nemůžu vynachválit. Manžel ví co je dobré! ![]()
@Petraaa589 píše:
Je to úžasnej kočárek, bohužel už je na nás moc malej, tak máme Concord fusion, ale carbon si nemůžu vynachválit. Manžel ví co je dobré!
A do kolika let ditete se da vyuzivat