Concord Neo s korbou Sleeper 2011

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
870
28.4.11 14:26

Concord Neo s korbou Sleeper 2011

Je tu někdo kdo má tento kočárek a nebo alespoń nějakou zkušenost s ním? Na Concord Neo jsem už nějaké diskuze četla,ale nikde jsem ho nenašla s korbou Sleeper. :-?
Zajímá mě jestli je prostorná a jak na kočárku vypadá naživo,viděla jsem jen obrázky na netu,nikde ho totiž nemají abych ho viděla. :-(
Děkuji za vaše zkušenosti… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Concord Neo?

Přidejte zkušenost s Concord Neo
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
28.4.11 15:54

Vypada stejne jako transporter od Jane.

TAkze- bych rekla, ze nebude moc velka, je uzsi, o neco nez protonka, nebo capazzo, je vyssi skorepina.

Kamaradka ma transportera- je nadherna, ale brzy pujde mala do sportaku.
Ona mela vyhodu ze rodila konec ledna a na leto uz korbu nepotrebuje

Jinak meli by pasovat Concordove a Janeckove korby- je to jedna firma a maji stejne delane podvozky- myslim pripravy na komplementy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
28.4.11 16:01

Mě se korbička moc líbí,ale od pohledu se mi zdá malinká.Já mám taky vyhlédnutý CONCORD FUSION TRAVEL,ale ještě je moc brzy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.11 17:20

Concordová korba je naopak jedna z největších..fusiona mám a náš 8 kilovej macík tam má spousta místa..za hlubokou bych dala ruce do ohně..zato sporťák..tragédie :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.4.11 17:25
matyskovamamka píše:
Concordová korba je naopak jedna z největších..fusiona mám a náš 8 kilovej macík tam má spousta místa..za hlubokou bych dala ruce do ohně..zato sporťák..tragédie :/

to mas pravdu ale to je Concord proton!!!! Tohle je jina korba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.11 18:21

já jsem si jí teda prohlížela v letnanech a rozměry teda o moc jiný nejsou, podle oka..má jen jinou boudičku..ale vnitřek mi přijde stejný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.4.11 18:29

no je stejna jako transporter a ten je o dost mensi nez predchozi korbicky, ale zase do 5-6 mesicu se tam miminko vejde.

JA bych spise vybirala kocar podle sportaku, na korbe nesejde- sportak se vyuzije dyl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
28.4.11 19:17
Můžu prosímtě vědět co je na sporťáku blbý že píšeš že je tragédie,já už ho měla jako favorita,ale mrzí mě že jsem jej neviděla na živo takže budu ráda za jakékoliv zkušenosti,díky
matyskovamamka píše:
Concordová korba je naopak jedna z největších..fusiona mám a náš 8 kilovej macík tam má spousta místa..za hlubokou bych dala ruce do ohně..zato sporťák..tragédie :/
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.11 00:05

Mě prostě nějak nesedl, pokud je malej uplně v lehu, nedrží boudička, stáhne se a všechno slunce, vítr jde přímo na něj,není tam vůbec chráněnej a nejde to nijak zafixovat, stačí aby trochu fouklo a bouda je dole,nesehnala jsem ani originál nánožní, aby byl na zimu pěkně zakuklenej :)
a dál mi nevyhovuje to, že neměl možnost opracet po a proti směru jízdy, nejen proto,že jsme na sebe zvyklý koukat, ale právě i kvůli větru..nevím..vídám dost mamin co s ním jezdí, tak třeba nebude tak špatnej, ale já jsem ho radši poslala dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
29.4.11 09:56

Tak vám děkuju holky,mám ho už objednaný,tak uvidím až přijde,jestli nám bude vyhovovat. :wink:
Jinak je tu hodně mamin co mají Concorda,ale tu korbu Sleeper snad ještě nikdo moc nemá… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
30.4.11 09:07

Tak nám včera už dorazil na prodejnu,tak jsme pro něj hned frčeli. :lol:
A je fakt bez chyby,no prostě úžasnej!! Rozhodně nelituju… :wink:
Tady je fotečka,kvalita nic moc,je to foceno z telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
30.4.11 09:15
Ahoj je moc krásný :palec: :palec: :palec: Mohu vědět kde jsem ho kupovali a jaká je pořizovací cena nového.Já zatím spíš koukám po ježděných Concordech,čekáme druhé tak už to tak nehrotím a nemusím mít nový kočarek,ale ten se mě líbí fakt moc.A ještě jakou máš bervu sporťáku,nebo máš jen tenhle hluboký?
Lucisek07 píše:
Tak nám včera už dorazil na prodejnu,tak jsme pro něj hned frčeli. :lol:
A je fakt bez chyby,no prostě úžasnej!! Rozhodně nelituju… :wink:
Tady je fotečka,kvalita nic moc,je to foceno z telefonu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
30.4.11 22:24

Kupovala jsem ho v Sokolově v Děťátku,ale neměli ho tam abych ho omrkla,tak jsem ho prostě objednala že uvidím no…A je úžasnej!!!
Stál mě 23 990kč,ale je to celý set. Sporťák,korba a autosedačka. A vše mám v jedný barvě,v tý šedivý s tou černou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
30.4.11 22:43

Tak jsem dávám další fotečky,už foceno z foťáku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
30.4.11 22:44

A sporťák s autosedačkou… :-)