Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Je tu někdo kdo má tento kočárek a nebo alespoń nějakou zkušenost s ním? Na Concord Neo jsem už nějaké diskuze četla,ale nikde jsem ho nenašla s korbou Sleeper. ![]()
Zajímá mě jestli je prostorná a jak na kočárku vypadá naživo,viděla jsem jen obrázky na netu,nikde ho totiž nemají abych ho viděla. ![]()
Děkuji za vaše zkušenosti… ![]()
Máte zkušenost s Concord Neo?
Přidejte zkušenost s Concord NeoVypada stejne jako transporter od Jane.
TAkze- bych rekla, ze nebude moc velka, je uzsi, o neco nez protonka, nebo capazzo, je vyssi skorepina.
Kamaradka ma transportera- je nadherna, ale brzy pujde mala do sportaku.
Ona mela vyhodu ze rodila konec ledna a na leto uz korbu nepotrebuje
Jinak meli by pasovat Concordove a Janeckove korby- je to jedna firma a maji stejne delane podvozky- myslim pripravy na komplementy
Mě se korbička moc líbí,ale od pohledu se mi zdá malinká.Já mám taky vyhlédnutý CONCORD FUSION TRAVEL,ale ještě je moc brzy ![]()
Concordová korba je naopak jedna z největších..fusiona mám a náš 8 kilovej macík tam má spousta místa..za hlubokou bych dala ruce do ohně..zato sporťák..tragédie :/
matyskovamamka píše:
Concordová korba je naopak jedna z největších..fusiona mám a náš 8 kilovej macík tam má spousta místa..za hlubokou bych dala ruce do ohně..zato sporťák..tragédie :/
to mas pravdu ale to je Concord proton!!!! Tohle je jina korba
já jsem si jí teda prohlížela v letnanech a rozměry teda o moc jiný nejsou, podle oka..má jen jinou boudičku..ale vnitřek mi přijde stejný..
no je stejna jako transporter a ten je o dost mensi nez predchozi korbicky, ale zase do 5-6 mesicu se tam miminko vejde.
JA bych spise vybirala kocar podle sportaku, na korbe nesejde- sportak se vyuzije dyl ![]()
matyskovamamka píše:
Mě prostě nějak nesedl, pokud je malej uplně v lehu, nedrží boudička, stáhne se a všechno slunce, vítr jde přímo na něj,není tam vůbec chráněnej a nejde to nijak zafixovat, stačí aby trochu fouklo a bouda je dole,nesehnala jsem ani originál nánožní, aby byl na zimu pěkně zakuklenej ![]()
a dál mi nevyhovuje to, že neměl možnost opracet po a proti směru jízdy, nejen proto,že jsme na sebe zvyklý koukat, ale právě i kvůli větru..nevím..vídám dost mamin co s ním jezdí, tak třeba nebude tak špatnej, ale já jsem ho radši poslala dál
Tak vám děkuju holky,mám ho už objednaný,tak uvidím až přijde,jestli nám bude vyhovovat. ![]()
Jinak je tu hodně mamin co mají Concorda,ale tu korbu Sleeper snad ještě nikdo moc nemá… ![]()
Tak nám včera už dorazil na prodejnu,tak jsme pro něj hned frčeli. ![]()
A je fakt bez chyby,no prostě úžasnej!! Rozhodně nelituju… ![]()
Tady je fotečka,kvalita nic moc,je to foceno z telefonu.
Lucisek07 píše:
Tak nám včera už dorazil na prodejnu,tak jsme pro něj hned frčeli.
A je fakt bez chyby,no prostě úžasnej!! Rozhodně nelituju…
Tady je fotečka,kvalita nic moc,je to foceno z telefonu.
Kupovala jsem ho v Sokolově v Děťátku,ale neměli ho tam abych ho omrkla,tak jsem ho prostě objednala že uvidím no…A je úžasnej!!!
Stál mě 23 990kč,ale je to celý set. Sporťák,korba a autosedačka. A vše mám v jedný barvě,v tý šedivý s tou černou. ![]()