Jak se jmenuje tento kočárek?

žirafííí
19.4.11 11:09

JAk se jmenuje tento kočárek?

už si nevim rady kde sehnat název tohoto kočárku, prosím pomozte jak se jmenuje? :oops: :wink:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3576
19.4.11 11:14

Neni to Bugaboo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
19.4.11 11:15

Je to Bugaboo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
19.4.11 11:15

jj určitě bugaboo..je tam videt i znacka nahore

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
19.4.11 11:16

super díky moc :palec:

• Citovat
  • Upravit
8911
19.4.11 11:18

Bugaboo cameleon
http://www.bugaboo.com/…boo-cameleon?…

Mám, jsem spokojená. Ani jsem později neměnila za žádný jiný (golfky apod.), resp. mám jen tento jeden a teď ho použiji i pro druhé dítě. Jestli chceš něco vědět, klidně se ptej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
19.4.11 11:26
Wiolla píše:
Bugaboo cameleon
http://www.bugaboo.com/…boo-cameleon?…Mám, jsem spokojená. Ani jsem později neměnila za žádný jiný (golfky apod.), resp. mám jen tento jeden a teď ho použiji i pro druhé dítě. Jestli chceš něco vědět, klidně se ptej…

a myslíš že by se dal někde sehnat jen ten sporŤak bez ty korbičky? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Liz
2064
19.4.11 11:27

Bogaboo Cameleon, take ho mame a jsme porad nadseni. Lehky, perfektne ovladatelny a pritom prostorny. Je drazsi, ale nelitujem ani koruny. Mame bezovy, tak ze pouzitelny i pro druhe ditko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.4.11 11:35

bugaboo cameleon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.4.11 11:36
žirafííí píše:
Wiolla píše:
Bugaboo cameleon
http://www.bugaboo.com/…boo-cameleon?…Mám, jsem spokojená. Ani jsem později neměnila za žádný jiný (golfky apod.), resp. mám jen tento jeden a teď ho použiji i pro druhé dítě. Jestli chceš něco vědět, klidně se ptej…
a myslíš že by se dal někde sehnat jen ten sporŤak bez ty korbičky? :oops:

ne, korbička se dělá ze sporťáku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
19.4.11 11:40
Nataša píše:
žirafííí píše:
Wiolla píše:
Bugaboo cameleon

Tak tak, korbička je jen trochu látky a prkno. V podstatě máš kolečka a konstrukci, na kterou „navlečeš“ buď hluboký kočár a nebo sporťák.

Sehnat by se to dalo asi z druhé ruky s tím, že to „prkýnko“ hluboké korby nechceš… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
19.4.11 11:49
Wiolla píše:
Nataša píše:
žirafííí píše:
Wiolla píše:
Bugaboo cameleon

Tak tak, korbička je jen trochu látky a prkno. V podstatě máš kolečka a konstrukci, na kterou „navlečeš“ buď hluboký kočár a nebo sporťák.

Sehnat by se to dalo asi z druhé ruky s tím, že to „prkýnko“ hluboké korby nechceš… :nevim:

aha tak to je celekm škoda,mě se ta korbička nelíbí ale ten sportak se mi tak začal líbit :srdce:

• Citovat
  • Upravit
8911
19.4.11 11:56
žirafííí píše:
Wiolla píše:
Nataša píše:
žirafííí píše:
Wiolla píše:
Bugaboo cameleon

Sehnat by se to dalo asi z druhé ruky s tím, že to „prkýnko“ hluboké korby nechceš… :nevim:
aha tak to je celekm škoda,mě se ta korbička nelíbí ale ten sportak se mi tak začal líbit :srdce:

Pokud jsi ochotná akceptovat cenu, tak ta korbička „navíc“ ti nikde překážet nebude (a líp se ti bude kočár později prodávat). Korbička je prkno a látka (tloušťka cca 1,5 cm?), takže to klidně strčíš za skříň (jako mezi skříň a zeď). :mrgreen:

V tom je to právě super, že je jen JEDNA konstrukce a na tu se dá buď potah „korba“ a nebo potah „sporťák“. Nikde nic složitě neskladuješ, nepotřebuješ sklep, půdu, či tak něco, aby si uskladnila hlubokou korbu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
19.4.11 14:04
Wiolla píše:
žirafííí píše:
Wiolla píše:
Nataša píše:
žirafííí píše:
Wiolla píše:
Bugaboo cameleon

aha tak to je celekm škoda,mě se ta korbička nelíbí ale ten sportak se mi tak začal líbit :srdce:

Pokud jsi ochotná akceptovat cenu, tak ta korbička „navíc“ ti nikde překážet nebude (a líp se ti bude kočár později prodávat). Korbička je prkno a látka (tloušťka cca 1,5 cm?), takže to klidně strčíš za skříň (jako mezi skříň a zeď). :mrgreen:

V tom je to právě super, že je jen JEDNA konstrukce a na tu se dá buď potah „korba“ a nebo potah „sporťák“. Nikde nic složitě neskladuješ, nepotřebuješ sklep, půdu, či tak něco, aby si uskladnila hlubokou korbu… :wink:

no já koukala na ty ceny a dost se liší, je i nějaká věrná kopie a to je o půlku levnější . peníze by byly to určitě ,ale zase se mi to zdá zbytečné to vyhodit do něčeho co mám , jen kvůli tomu že se mi to líbí víc :wink: a navíc přítel by mi to určitě zatrhl :mrgreen: , tak třeba na další mimčo :wink:

• Citovat
  • Upravit
8911
19.4.11 14:09
žirafííí píše:
Wiolla píše:
žirafííí píše:
Wiolla píše:
Nataša píše:
žirafííí píše:
Wiolla píše:
Bugaboo cameleon

V tom je to právě super, že je jen JEDNA konstrukce a na tu se dá buď potah „korba“ a nebo potah „sporťák“. Nikde nic složitě neskladuješ, nepotřebuješ sklep, půdu, či tak něco, aby si uskladnila hlubokou korbu… :wink:
no já koukala na ty ceny a dost se liší, je i nějaká věrná kopie a to je o půlku levnější . peníze by byly to určitě ,ale zase se mi to zdá zbytečné to vyhodit do něčeho co mám , jen kvůli tomu že se mi to líbí víc :wink: a navíc přítel by mi to určitě zatrhl :mrgreen: , tak třeba na další mimčo :wink:

„Věrnou kopii“ neznám, ale za poloviční cenu už by to šlo i s tou korbou ne? Btw, pokud přivezeš kočárek z obchodu složený do podoby „sporťák“, tak by přítel ani nemusel postřehnout, že je k tomu ještě nějaký díl „korbička“… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí