Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,
chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost s kočárky od spol. Depemo. www.depemo.cz
Jsme si na veletrhu vybrali tento kočárek: http://depemo.cz/sortiment2.php?…
Tak bych ráda věděla, jestli už někdo tuto značku má ozkoušenou ![]()
Moc děkuji ![]()
Máte zkušenost s Depemo Alpiron?
Přidejte zkušenost s Depemo AlpironAhojky. Já mám kočárek V travel od firmy Depemo a kdybych mu měla dát známku jak ve škole tak dám horší trojku. Hluboký kočár dobrý. Prostorný, vešli jsme se cca asi do půl roku, pak už mi tam nechtěl být. Teď máme sporťák a je to katastrofa. Ty určitě už budeš kupovat tu novější verzi (kterou má i jedna moje známá) a ta už je vychytanější. Např. polohování zad na páčku, podnožka obalená igelitem, vyšší opěrka před dítětem. To všechno já tam nemám a nadávám jak můžu. Jinak jede dobře v každým terénu.
Co se týče firmy Depemo, tak bych jim vytkla jednu věc, když se nám na podzim vysypaly ložiska na předních kolečkách, tak jsme je museli posílat až do Prahy (jinde bohužel provozovnu nemají a náhradní díly neseženete) a po telefonu nám slíbili, že je druhý den hned pošlou a trvalo jim to skoro MĚSÍC!!! Museli jsme koupit starší náhradní kočár, abychom vůbec mohli s malým ven.
Nám se taky na veletrhu moc líbil, ale kdybych dneska měla jít znovu kupovat kočárek, tak bych už rozhodně nešla do trojkombinace, ale koupila bych si hluboký zvlášť a sporťák taky zvlášť.
Můžu se shodnout s Anabellkou…
Hlubokáč je super, sporťák na… Máme takové robustnější golfky a depemo sporťák jsme jezdili jen v zimě, do sněhu byl zas bezva, solidní podvozek a docela zakrytý.
Ahoj,ja mela od stejne firmy take kocarek,podobny typ a dobry,zadna porucha,jezdil skvele.
Akorat by me nikdy nenapadlo,ze bude striska u kocarku dost nizko,takze kluk skrtal hlavou o boudicku a kdyz mel cepici,musel jezdit se sklopenou boudou,ale to je vyrobni chyba kocarku.
Jojo, budu si kupovat tu verzi 2011. Rodit budu v září, takže hlubokej bude na zimu a tu druhou variaci asi na leto.
Nebo ještě se mi líbil kočárek od Růžovýho pantera. Nemáte s tím zkušenost?
Kočárek Depemo jsme koupili v r. 2010 (Depemo Karen) po měsíci užívání a 1× rozjetí se se zabržděným kočárkem se brzdy ulomily!!! Firma Depemo odmítla uznat reklamaci. Kočárky se vyrábí v Polsku a bohužel ceně odpovídá i kvalita. Kočárky DEPEMO rozhodně NEDOPORUČUJI. Poté jsme koupili kočárek MUTSY, se kterým žádný problém není a brzdy drží ![]()
My nakonec koupili Concord Fusion
a jsme maximálně spokojení!! ![]()