Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky. Nemáte někdo zkušenosti s internetovým obchodem kocarkycz.cz?
já ano, hrůza, vůbec nedoporučuji, nekomunikují, špatný prodejce.
Nejhorší zkušenost z internetových obchodů!!! Jednoznačně NEDOPORUČUJI!!!! ![]()
Poslali nám poškozenou autosedačku, nemají vubec zájem
zboží vyměnit. Stále to řešíme. NEDOPORUČUJI!
Rozhodně nedoporučuji - naprosto nesolidní jednání, většina zboží není skladem, i když je napsáno dodání do 24 h. Nekomunikují, na emaily nereagují, do telefonu paní naslibuje , že zboží zašle např. do konce týdne, ale takhle to trvá třeba 3 týdny (sama se neozve, i když slíbí, že zavolá). Informace, co mají napsané na svých stránkách, rozhodně nejsou pravdivé (rozhodně vás nekontaktují, když zboží není skladem, peníze za vrácené zboží zasílají pouze poštou a do 30ti dnů atp.). Nejprve mi poslali jiný kočárek než jsem si objednala (s fakturou), poté správný kočárek bez návodu a faktury.
Ahoj holky opravdu vůbec nedoporučuji je to to nejhorší jednání co může být. U mnou objednaného zboží bylo uvedeno dodání do 24h no trvalo to spíš 24dní a to s velkými problémy. Po 3týdnech mi zboží konečně doručili. Po rozbalení jsem ale zjistila že je to úplně jiná barva.Okamžitě jsem volala a bylo mi slíbeno že další den pošle PPLku se správným a špatný balík si vyzvedne. Z dalšího dne byl týden a to po neustálém telefonování(mimochodem mi to pani nebrala,zřejme si uložila moje číslo)a kamenování e-maily,jsem se dočkala ale fakturu mi už nedali. No prostě hrůza plno nervu a šíleného handrkování.
VELIKÝM OBLOUKEM SE TOMUTO E-SHOPU VYHNĚTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak to jsou dobré informace, i když z toho radost moc nemám. No nic, raději se obrátím na jiný eshop. Z nakupování pro mimi chci mít radost a ne se zbytečně nervovat. Všem vám díky. ![]()
holky diky za recenze, zrovna jsem jim psala dotazy na kocar a autosedacku, chtela jsem u nich koupit, ale po precteni vasich recenzi jsem jim napsala, at se neobtezuji s odpovedi, ze jsem si precetla recenze a nemam zajem u nich nakoupit ![]()