Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj vsem ![]()
chtela jsem se zaptat, zda nekdo ma, nebo zkousel kocarek od mamas and papas MYLO
chystam se koupit svuj prvni kocarek a po nekolika tydnech hledani na internetu a cteni vsechno moznych recenzi a diskuzi jsem prozatim skoncila u tohoto kocarku, kdyz jsem jej videla v prodejne byla to laska na prvni pohled, kdyz mi byl predveden a mohla jsem si ho vyzkouset byla to laska i na druhy pohled ![]()
prosim maminky nebo holciny, ktere s nim maji nejakou zkusenost o nazor
![]()
Monin1 píše:
Mě se taky moc líbí, ale vadí mi absolutní absence košíku
ahoj moni, mezi kolecka se pripina takova taska, ale je fakt, ze teda nejaky mega nakup se tam neda dat ani nahodou, leda by to klamalo, ale uprimne pochybuji o tom ![]()
Také si myslím,že košík je potřeba.Když někam s miminkem půjdeš,je potřeba někam dát jeho věci,nákup apod.
Popravdě je to první kočárek,který vidím zcela bez úložného prostoru. ![]()
spousta kočárků je s malým košíkem, já myslím, že žít se s tím dá
vpodstatě celou dobu máme pidikošíky a přežila jsem. Je to asi pohodlné, dát nákup do košíku, ale něco se tam vejde a stejně asi budeš mít nějakou tašku na madlo a třeba tašku přes rameno, batoh nebo tak.
Spíš bych se zaměřila na zkušenosti s váhou, jak se chová na různém povrchu, velikost sedáku u sporťáku (jestli se tam vejde třeba s fusakem 1,5r dítě)
osobní zkušenost nemůžu přidat, ale snad se ti někdo ozve ![]()
Obávám se, že s těma mini předníma kolečkama bude docela nemožné projet sněhem… Toho bych se bála a určitě si ho kvůli tomu nekoupila…
lucielle píše:
Obávám se, že s těma mini předníma kolečkama bude docela nemožné projet sněhem… Toho bych se bála a určitě si ho kvůli tomu nekoupila…
souhlasím…
díky těm kolečkům je tak vhodný do nákupního centra.. ![]()