Výměna boudičky u kočárku Roan Marita

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
584
7.4.11 09:57

výměna boudičky u roan marita

Mám dotaz, nevíte někdo zda se dá ke kočárku roan marita koupit jen nová boudička?hluboká verze se mi moc osvědčila a chtěla bych si ji nechat i na druhé dítě ale boudička je od sluníčka už trochu vyšisovaná a je světlejší než zbytek kočárku.
A stím souvisí ještě jedna otázka,asi je to blbost ale nevíte někdo jestli se nedá koupit ta boudička třeba nějaká lepší,odvětraná,ta originál žádné okýnko nemá a v létě je v kočárku dost dusno.To je taky ta jediná věc co mi na něm vadí,jinak je suprový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Roan Marita?

Přidejte zkušenost s Roan Marita
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7576
7.4.11 10:14

Nevím, jestli se dá koupit samostatná boudička, jukni na ofi dovozce, dal se jim poslat dotaz. Co vím, tak kamarádce potahovali novou látkou stávající boudičku, nechtěně si ji zničila. Jinak vzadu odepni ty dva patenty a máš větrání hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
7.4.11 10:27

Na novou boudičku bych se zeptala někde, kde ty kočárky opravujou, my jsme takhle kupovali novej podvozek… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
7.4.11 10:34

Holky, přifařím se do diskuse. Koupili jsme Roan Maritu z druhé ruky a je ve výborném stavu, jen bych přece jen chtěla koupit aspoň novou tu hygienickou vložku dovnitř. Nevíte, jestli se to dá někde objednat na internetu? Nemůžu to najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
7.4.11 10:38

taky by měš zajímalo kde bych se na to měla zeptat bydlíme kousek od Brna a kočárek byl kupovaný v Brně,jinak díky za tip vůbec mě nenapadlo že by se ty zadní cvočky daly odepnout a udělat z toho větrání,to je skvělý nápad
A ještě otázka jak ste kdo roana máte spokojení se sportákem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
7.4.11 11:10
mikki 25 píše:
taky by měš zajímalo kde bych se na to měla zeptat bydlíme kousek od Brna a kočárek byl kupovaný v Brně,jinak díky za tip vůbec mě nenapadlo že by se ty zadní cvočky daly odepnout a udělat z toho větrání,to je skvělý nápad

Nám se sporťák moc nelíbil vzhledově, ale používat se normálně dal, ale praktičtější mi pak přišly golfky (ale malej stejně od 13 měsíců chodí po svejch a v kočáru být moc nechce, takže naposledy jsme i golfky měli vytáhlý v prosinci :-D )

Já bych se zeptala v obchodě na lidické (myslim :-) ) tam mají i servis a my jsme tam kupovali ten podvozek, je to kousek od zastávky trolejbusů pionýrská :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
7.4.11 11:33

mě se na tom sportáku nelíbí že je tak malej synovi je rok a už se tam tak tak vejde a s fusakem hrůza,no a taky ten vzhled,tak přemýšlím že koupím x lander jen sporták a roana si necháme pouze jako hluboký,tu sportovní nástavbu bych prodala ale zas to mi asi nikdo nekoupí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
7.4.11 11:36

Sporťák splňuje všechny moje požadavky pro dítě na velikost, polohování zad a nožiček, stability, pásy, košík a přístupnost, atd, ale vadí mi to rozkládání na 2 části do auta, když tam chci dát ještě Croozera, takže jsme pořídili Jané Slalom, složí se snadněji. Ale nedá se to srovnat se stabilní a prostornou Maritou, je to vratká trojkolka, nejde úplně do lehu (malá už má přes rok, tak to už neřeším). Do 11měs jsem vozila v hluboké korbě, byla jsem maximálně spkojená. A to houpání! Mimi spinkalo jak andílek.

mikki 25 píše:

Teď ho prodávám, kdyby měl někdo zájem. Je z kolekce 2010, ještě rok záruka, jako nový, neutrální barvy, plná výbava (korba, sporťák, autosedačka, síťky, pláštěnky, nánožníky, slunečník, návleky na kola.) Jako bonus přidám jednu starší Maritu, včetně tašky, kárky a pláštěnky, super na balkon.

Příspěvek upraven 07.04.11 v 11:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3360
7.4.11 11:42

Taky jsem s Maritkou spokojená, no já bych zase brala ještě jeden podvozek, abych si ho mohla odvézt na chalupu a vozit si jen vršek..
takže jsem potěšena, že to možné je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3360
7.4.11 11:45
mikki 25 píše:

jojo jsem moc spokojená… je hezkej a praktickej…líbí se mi to přehazování boudy z hluboké verze na sporťák. Fusak jsme tam taky už měli a zatím pohoda, prckovi je zatím teda sedm měsíců…no uvidíme dál. Mám i bezva fusak od emitexu, kterým se suprově protáhnou kšírky, tak uvidím, jak to bude v zimě, až bude prcek větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3360
7.4.11 11:53

Jen ta přebalovací taška je docela mrňavá…zkusím zajet do http://www.detskyraj.cz/…ts/index.php jestli na to nebude sedět taška od jiného kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
7.4.11 11:54

koukala sem na internetu a hledala nějaké oficiální stránky výrobce ale nic sem nenašla,tak kdyby ste někdo věděli,budu ráda za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
7.4.11 11:56

no jo taška je malá ale zatím nám vždycky stačila,jako hodně dobrou věc beru že jde polohovat zádíčka v hluboké korbě to se nám moc osvědčilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MichaelaB
3.4.12 22:12

Dobrý den chtěla bych se zeptat kde jste kupovaly nový podvozek a kolik stál děkuji Míša

• Citovat
  • Upravit
katyhl
14.7.12 22:18

budička

Dobrý den, nikde jsem se nedočetla jak jste dopadla s boučikou? Řeším podobný problém :-/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4