Concord Proton

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
2.3.12 10:41
Raduš 333 píše:
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

…přidala jsem odkaz znovu fakt nechápu co sem udělala špatně :nevim: :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
3.3.12 11:23

Radu a to prodloužení tý boudičky - to ji prodlouží ze spoda ne? je mazec že u tak drahých kočárků si musí člověk ještě dodělávat podle sebe nánožník a boudičku! to by taková firma měla už mít vymakaný ne! ale jinak se na kočárek moc těším, ještě mám strach z těch kol, že není odpružený! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
3.3.12 11:26

ale čím víc člověk hledá a ví spoustu informací, tak stejně nakonec vybere úplně něco jinýho! já jsem chtěla nafukovací kola a pérování, síťku ve stříšce, velkou korbu hlubokou, otočit po i proti směru jízdy - a jak to dopadlo- úplně jsem jsem zamilovala do concorda fusion, i když nemá vše co chci, tak se mi jako jediný pořádně líbil, tak hold něco za něco:) a když tak koukám na ty kočárky celebrit, tak kupují concord dost protože je to krásnej kočár značkovej a taky v tom jezdí vpohodě.. nějaký Tako a tak bych nikdy nechtěla! to radši oželím vychytávky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
3.3.12 16:45

upřímně, už bych do concorda nešla, sice designově ok ale jinak nic moc, jak jsi psala, za ty peníze spoustu věcí „nevychytaných“. Mám plastová kola a projet i menší terén znamená že malá je nadrncaná. Budu začátkem léta celý komplet prodávat, jestli někdy bude druhý prcek tak do concorda už nepůjdu. Korbu má docela širokou a dlouhou což bylo super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
4.3.12 20:09

Já dlouho hledala jaký kočárek, ale…prostě žádný není 100% :cert: každý má nějakou věc špatně vychytanou, když jsem jezdila s X-landrem tak vyvyklaná rukojoť takové tuhé a těžké ježdění, sestřenka co má cam cortinu je z ní nešťastná že je děsně těžká a tak bych tu mohla psát na každý kočárek nějaký zápor :zed: Takže když to shrnu když bych měla mít kočárek na 100= tak nemám asi žádný :nevim:
Já jsem s concordem zase spokojená je nádherný :srdce: … to drncání malému nevadí a drncá to i u jiných kočárků s plastovími kolečky tak potom jít do těch nafukovacích co má concord.

To prodloužení boudy nevím ják to paní dělá zkus jí napsat… já to neřeším prostě malého dám trošičku víš aby bouda držela.
Když srovnám kočárky co byli před 13 lety a jaký měla jsem já pro syna tak dnes je fakt velký výběr a jsou krásné jen si vybrat je těžké :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
14.3.12 12:03

Ahoj holky, marně hledám na internetu vnitřní rozměr korbičky Proton. Našla jsem pouze vnitřní rozměr korbičky Sleeper 74cm x 30cm. Concord si určitě koupím, jen řeším, kterou korbičku. Předem děkuji za jakoukoliv informaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
15.3.12 19:01

ahoj Barulasko, kočár mám u našich… ale myslím si, že na dýlku snad 80 a na šiřku 30, ale ruku bych za to do ohně nedala, kdy čekáte? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
15.3.12 20:49

rozměr korbičky proton

…změřila jsem vložku v korbičce dole na které miminko leží a ta má rozměry: 71cm x 30cm… jinak k tomu +- 2-3cm navíc … nahoře se rozšiřuje… rozměry nahoře zhruba 80cm x 38cm. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.3.12 09:29

Holky, moc děkuji za rozměry ! Již jsem se smířila, že v zimě bude miminko ve sporťáku s pořádným fusakem :-)
Mimi se má narodit koncem května.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
16.3.12 22:24

Jané Nomad 2012

http://www.malvik.cz/…-Matrix-2012 …tak tento kočárek jsem chtěla, ale přestali ho vyrábět a teď koukám 8o , že se k výrobě vrátili. Osobně je hodně podobný concordu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
19.3.12 16:11

Opravdu mu je hodně podobný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
30.3.12 16:28

Ahojky, mi maáme concord neo a v korbičce byl malej do osmi měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
30.3.12 18:06

taky se mi moc líbí concord neo trojkombinace,ale pokusím se sehnat nějakej z bazaru,mimčo čekám na konci července a doufám,že přes zimu to v korbě proton zvládnem,jinak trochu mě vadí,že si mimčo ve sporťáku nemá o co zapřít nožky,ale potřebovala jsem velice malej podvozek a lehkej bez ničeho má jen 7,5kg,mám pidi kufr,tak proto concord neo,ještě jsem chtěla casualplay s4,ale ten je dost ťežkej,myslím korba a podvozek,u cocnordu jsou váhy hl.korby kolem 5kg a podvozek těch 7,5kg tak to je super,když tak mě opravte kdybych měla nepřesné počty kg,protože na každém e-schopu je to trochu jinak,nebo třeba nějaká mamča má možnost kočár zvážit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí