Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj holky! máte prosím někdo zkušenosti s kočárkem concord proton? jak dlouho jste měli mimčo v hluboké korbičce?
Ahoj, mám tento kočárek. Malou jsem tam měla do 5ti měsíců. Věřím, že dítě normální velikosti by vydrželo daleko déle
Dcera je veliká tak proto už musela na sporťák
ahoj, tiez mam concor-konkretne neo, korbicka je proton, model 2011. 2012 su mensie. toto je foto maleho ked mal 5,5 mesiaca,vyse 9 kil a okolo 74cm.
Tak my jsme zrušili korbičku cca v 8m kvůli výhledu prďolky, (už sama seděla, tak šla do sporťáku). Ale podle toho co píše Soldi, tak bychom jí tam nacpali i roce
. V roce vážila 8,6kg a délka asi ani ne těch 74cm.
holky a jaká velikost oblečení to tak je v těch 74cm? já si totiž nedovedla představit jak vypadá mimčo v půl roce:) mně se to lomí v prosinci těch šest měsíců, do kdy by měla optimálně hluboká korba vydržet, že? ale u tohoto kočárku je krásnej sporťák a praktickej, ale jaká máte ještě kola? jste s nimi spokojené?
To máš těžký, každý dítě je jinak velké. Má dcera má na 7mi měsících vel. 74-80, záleží i na značce oblečení protože ty velikosti prostě kolikrát neodpovídají. Počítej že ta kola jsou taková plastová takže do terénu nejsou moc dobrá, projedeš ale „drnčí“. S čím fakt nejsem spokojená je sporťák a jeho stříška. Pokud dáš dítě do lehu tak prostě nejde zatáhnout, tohle mají fakt špatně vyřešené.
Já mám jen proton korbičku, ale na podvozku jané slalom. Jinak s tou velikostí je těžké radit. Malou v roce oblíkám do velikosti 6-9m. A i v tom někdy plave. ![]()
Aishenko jak to myslíš s tím sporťákem? my máme kolekci 2010 - sporťák se mi moc líbil a stříška je dost dlouhá
Janeynka píše:
Aishenko jak to myslíš s tím sporťákem? my máme kolekci 2010 - sporťák se mi moc líbil a stříška je dost dlouhá
Taky mám kolekci 2010.. Když ten sporťák dáš zcela do lehu tak tu stříšku prostě nezatáhneš, nedrží to tudíž defakto nemá chráněný obličej když fouká. Jakmile je v sedu je to dobrý, to zatáhnout jde.
Taky mám concord a velká spokojenost přístup do košíku horší ale to jsem si zvikla v korbičce jsme byli přesně 6 měsíců a vydržel by déle ale nechtěl mi tam už spát
na sporťák jsme přešli teď v únoru ale nelíbilo se mi řešení nánožníku a přišlo mi že na malého když leží by docela foukalo tak jsem si nechala nánožník ušít přidávám fotku a stránky paní je opravdu šikovná a do týdne byl nánožník ušitý a doma
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Radu, máš taky ten problém se stříškou jako Aishenka, že při úplném lehu je krátká? já si pamatuju jak jsem právě dost natahovala a šla, tak to zjistím až příští rok,až ho budeme používat. jinak jsi s ním spokojená? a ta kolečka? nebudeš si pořizovat nafukovací?
Janeynka píše:
Radu, máš taky ten problém se stříškou jako Aishenka, že při úplném lehu je krátká? já si pamatuju jak jsem právě dost natahovala a šla, tak to zjistím až příští rok,až ho budeme používat. jinak jsi s ním spokojená? a ta kolečka? nebudeš si pořizovat nafukovací?
Jo i mě stříška při lehu vyskočí. Našla jsem stránky a paní ušije cokoli na kočárek i prodloužení stříšky já mám od ní nánožník a jsem moc spokojená.http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=277387 ![]()