Dá se obejít bez golfek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
578
8.2.12 17:11

Dá se obejít bez golfek?

Ahoj holky,
když si představím, že bych měla vybírat golfky a ještě tu pálku za ně, vůbec se mi do toho nechce. Obešly jste se některá bez golfek? Jak - se sporťákem, s nosítkem, dítko chodilo?
Díky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
8.2.12 17:14

ja ne, do auta, na rychle presuny nutnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
8.2.12 17:15

Golfky nemám. Vystačím si se sporťákem, ale podotýkám, že nemusím řešit místo a tahání do schodů či výtahu. Pro mě je to mnohem pohodlnější, větší košík na nákup a větší stabilita. Kočár mám lehky, takže ani o váze to není. Za mě určitě se dá obejít bez golfek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
8.2.12 17:16

Ahoj, tak já to tak mám v plánu. U prvního jsem prodala docela brzo kočár a koupila levnější golfky. Takovou blbost už neudělám. Straně jsem se nadřela, špatně se zatáčelo a ve sněhu a to ho nemuselo být hodně, to prostě nejelo. Kamarádka i nechala sporťák a dobře udělala. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468

Já u prvního ano, golfky jsme měli poděděné, ale použila jsem je snad 2×, než jsem si byla úplně jistá, že mi nevyhovují… Takže jsme měli sporták a pak rovnou bez kočárku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683

neobešla bych se, MHD, nákupy a hlavně to pohodlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21482
8.2.12 17:18

já teda ne. už jen kvůli cestování MHD (nahodím je pod paži i s dítětem a nastupuji do tramvaje bez jakékoliv potřeby pomoci), ukládání do auta, cestování letadlem na dovolenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
8.2.12 17:19

Malá je ještě na golfky maličká, ale nebudu je pořizovat, dle mého je to zbytečnost. Kočár co máme teď se dá předělat na sporťák, je lehký, má větší košík a složený nezabere moc místa.
Když byl brácha malý, mamka si taky vystačila jenom se sporťákem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
8.2.12 17:20

Já je mám, ale skoro je nepoužívám. Zatím si vystačím se sporťákem. Vybírala jsem takovej, aby byl celkem skladnej a ne moc těžkej, dobře ovladatelnej. Golfky beru jenom na rychlý přesuny nebo tam, kde vím, že budu kočár někam tahat. Jinak já už s nima neumím ani jezdit, chybí mi koš na nákupy, takže je používám opravdu jen sporadicky, třeba v létě, když jdeme jenom na hřiště a vím, že malá nebude spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.2.12 17:24
nozu píše:
já teda ne. už jen kvůli cestování MHD (nahodím je pod paži i s dítětem a nastupuji do tramvaje bez jakékoliv potřeby pomoci), ukládání do auta, cestování letadlem na dovolenou…

Letadlo jsme teda nařešili, ale jinak si sama nastoupím/vystoupím do MHD, a to mám ještě tříleťáka, v létě jeho odrážedlo, všechno v pohodě :). A nemám strach, že se mi kočár někde převrhne, když se na něj starší pověsí, naložím velký nákup, projedu pole lesy louže :), … Počítám s pořízením golfek teď na mladší, protože budeme vozit v autě dvoumístný vozík za kolo, dvě cestovní postýlky, … a k tomu ještě kočár už by asi bylo moc :(. S jednomístným jsme to dali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.2.12 17:27

Tak moje malá má ve třech měsících 7,5 kg, takže když jsem dneska tlačila z krámu zpátky (jo, bydlíme na kopci :roll: :mrgreen: ) tak jsem si opět ujasnila, že 18ti kilový kočár je fakt moc! Takže já na jaře určitě koupím golfky a sporťák nechám na další zimu… Mám v merku Espiro magic 4, mají spojenou rukojeť a vypadají pohodlně i pro mladší dítko… Nejsou zrovna nejlehčí, ale pořád je to půlka toho, co váží náš současný :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.2.12 17:30

Ja jsem nechtela klasicke golfky, tak jsem koupila nunu bugy. Sportak mi nesel do lehu a i kdyz byl lehky, tak jsem ho treba nekde nevynesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
8.2.12 17:30

Ne, koupila jsem si sporťák a použila jsem ho párkrát, hned jsem kupovala golfky, protože se mi do kufru auta nevešel už vůbec nákup a navíc jsou mnohem lehčí a skladnější než sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
8.2.12 17:37

NE. Obešla jsem se bez sportáku, stačily golfky a šátek.
Do MHD s těžkým koščárem, dvouleťákem, který neumí nastoupit jen za jednu ruku a ještě k tomu koloodrážedlo - to je fak a výpomoc roty spolucestujících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
8.2.12 17:49

hodně záleží na situaci… my měli kočár půjčený (hluboký + sporťák) od švagra, pak jsme kupovali golfky, protože jsme se přestěhovali z města na vesnici a kočár nám zabral skoro celý kufr… navíc pak ze švagrové její syn udělal babičku, takže jsme museli kočár vrátit, momentálně máme jen ty golfky…
naštěstí kočár používám naprosto minimálně, tady po poli malá stejně chodí za ruku, na pochůzky do města chodím bez ní :nevim:

ale pokud využíváš kočár denně, skládáš do auta nebo do MHD, taháš v jedné ruce dítě, v druhé kočár a nákup v zubech, tak by se ti možná i vyplatily :think: prostě si to musíš asi rozhodnout sama, určitě to bez nich jde, ale záleží na tobě, tvém způsobu života a tvých preferencích ;)

pro Gabrielu - mám Espiro Magic 4 a jsem spokojená, dobře se ovládá, dobře se skládá a je fajn, že má polohování do lehu i podporu pro nožičky ;) akorát košík se celkem brzo dole prodřel, jak jsme ho stěhovali pořád do auta a z auta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí