Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
my kupovali golfky z druhé ruky s velkými kolečky a odpružené, využívali jsme především do města,ale ocenila jsem je až když už má malý 13kg a nemáme u sporťáku natáčecí kola,pořád nadzvedávat byla dřina.Jinak kdyby byl narozený na jaře nabo v létě asi bych se bez nich úplně obešla,ted v minus patnácti ho radši nasadím do fusaku než ho vláčet pěšky-je to prostě rychlejší.
já golfky neměla vůbec loni v zimně jsem zrušila kočár úplně malé bylo 24m. Je pravda,že na nákup jezdím autem 1× týdně a buď sama nebo jsem dceru dala do vozíku.
Díky, holky, jak to vidím, jde to, tak to asi zvládnu bez nich, máme Jané Nomad, není tak těžkej, abych to jednou za pár měsíců tím busem/tramvají nezmákla, navíc na výlety chodíme do přírody, tam s golfkama nevim, co bych si počala. I ty „terénní“ mi přijdou terénní málo. A když přijdem k penězů, koupím nějaký jetý pro pohodlí:-))
No pokud máš Nomada tak je fakt ze golfky nepotrebujes, protože Nomad je váhové s holkama nastejnou, ale oproti nim daleko pohodlnější s univerzálním použitím…