Dá se obejít bez golfek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1012
8.2.12 19:59

my kupovali golfky z druhé ruky s velkými kolečky a odpružené, využívali jsme především do města,ale ocenila jsem je až když už má malý 13kg a nemáme u sporťáku natáčecí kola,pořád nadzvedávat byla dřina.Jinak kdyby byl narozený na jaře nabo v létě asi bych se bez nich úplně obešla,ted v minus patnácti ho radši nasadím do fusaku než ho vláčet pěšky-je to prostě rychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
8.2.12 20:04

já golfky neměla vůbec loni v zimně jsem zrušila kočár úplně malé bylo 24m. Je pravda,že na nákup jezdím autem 1× týdně a buď sama nebo jsem dceru dala do vozíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
10.2.12 14:44

Díky, holky, jak to vidím, jde to, tak to asi zvládnu bez nich, máme Jané Nomad, není tak těžkej, abych to jednou za pár měsíců tím busem/tramvají nezmákla, navíc na výlety chodíme do přírody, tam s golfkama nevim, co bych si počala. I ty „terénní“ mi přijdou terénní málo. A když přijdem k penězů, koupím nějaký jetý pro pohodlí:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.2.12 19:12

No pokud máš Nomada tak je fakt ze golfky nepotrebujes, protože Nomad je váhové s holkama nastejnou, ale oproti nim daleko pohodlnější s univerzálním použitím…

• Citovat
  • Upravit
5052
11.2.12 00:03

taky jsem mněla Jané Nomad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat