Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, nevíte některá, kde sehnat kočárek Concord Wanderer? Spíš jen sportovní verzi. Nikde nemohu starší sehnat.
Editováno adminem 17.11. 18:41
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord WandererMyslím, že vám napíší, že to sem nepatří, ale pár jsem jich na bazarech našla.
http://deti.bazos.cz/…-cerveny.php
Taky jsem si říkala jestli mi to nesmažou, ale dala jsem si i inzerát, že koupím, ale nikdo se neozývá, tak jsem si říkala, že to tu zkusim. Tyto jsem našla, ale myslím, že už budou pryč. Zkusit to, ale rozhodně můžu.
Díky
@Eliskaxox píše:
Ten cernej Nelca jeste 100% ma.
Na tebe jsem zrovna myslela jestli se ozveš. Chtěla jsem se tě zeptat, kolik jsi dala za ušití toho nánožníku? Jak jsme se minule o tom tady bavili? Ty tu holčinu znáš co ho prodává?
Jo je na fcb ve skupine Kocarky Concord- Nela a nanoznik me vysel na 500 a sila mi ho pani na fcb ji najdes jako Řiti Moncicak
Jsem se tam dnes přihlásila do této skupiny, tak čekám až mi to potvrdí. Já právě taky chtěla ten sporťák tak max. do 8tisíc. Ona už ho má za 9500,–. Nový koupím za 12000,–. Tak ještě uvidím. Taky mě štve, že ty barevný kombinace u těch Wandererů nic moc.
@mína77 Hele pokud jde o sporťák tak černá je asi nejlepší, doděláš si to doplňkama do jaký barvy chceš, nánožník na to seženeš taky v pohodě takže to je fajn ale miminko bych v černé korbě nevozila to je fakt. Já na živo viděla i červenou ta je nádherná, tu bych chtěla já a to mám kluka
do šedý a béžový bych nešla je na tom vše vidět, ještě že sporťák je tmavší tu světle šedou korbičku bych mohla prát každý týden
Té červené se právě trochu bojím. Opravdu je tak hezká, ve skutečnosti? Je to ta jak mi tu pani dávala ty odkazy? Přijde mi trochu spíš do růžova. Čekáme holčičku, ale slaďárnu zas nechci. Na první dceru jsme měli černo-bílý kočár.