Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, nemáte prosím některá zkušenost s kočárky Oyster? Zamilovala jsem se do sporťáku v denimové edici…mám doma dvojkombinaci Teutonie Spirit, u které se mi ale nelíbí sporťák…Zajímalo by mě hlavně, zda je alespoň trochu odpružený a zda mi nebude malý-měřím 180cm(a můj chlap 187cm). Nemám šanci si ho nikde ošahat, objednávala by jsem přes internet…tak kdyby jste ho některá měla doma nebo ho alepsoň měla ošahaný v obchodě tak se ozvěte
díky moc ![]()
Tady ješte odkaz na kočárek https://www.malvik.cz/…cial-Edition
S timhle zkusenost nemam, ale mam mamas papas urbo a ten je lehci, vypada stejne. Ale neni do snehu a terenu, spis do mesta.
@greysanatomy ahoj
mám oyster sportovní kočárek a jsem nadšená.. Měřím 185cm a je tak akorát, odpružený moc není, ale malý mi v něm spával v pohodě, zuby si nevymlátil
ta sedačka se dá otočit i s dítětem, je to raz dva..
no jezdí skoro sám, krásně se s ním manipuluje i jednou rukou, skladnej je celkem taky.. já jsem z něj nadšená a bydlíme teda ve městě, ale už zvládl i les.. kdyby tě ještě něco zajímalo, tak se klidně ptej
@MirkaO jeee,super;) a ma zadicka polohovaci az do lehu? a nohy jsou taky polohovaci? od kdy si tam davala svoje detatko? my bydlime na predmesti v takovem satelitu, ale treba ve meste jsou kocici hlavy tak aby je zvladnul…tak to jsem presne potrebovala si precist nazor nadsence:D a jeste…myslis ze treba ujezdeny rozbredly snih zvladne v pohode??
@greysanatomy Do úplného lehu to nejde, ale malej tam šel i tak v 6ti měsících, protože prostě musel vidět ven jinak byl kravál
Kočičí hlavy zvládá bez problémů, tady u nás snad ani jiný chodníky nejsou. Nohy jsou polohovatelný, pásy jsem nejdřív používala 5 ti bodový, ale to se mu moc nelíbilo, tak poutám jen v pase, dá se to oddělat. Jo a na všem píšou, že čistit jen ručně (na to nemám nervy) tak jsem to šupla do pračky na 30, ale bez ždímání a přežilo to v pohodě (i boudička)
rozbředlý sníh snad zvládne, zvládl les, zvládne i sníh
A pláštěnka taky sedí perfektně, je moc pěkně udělaná.. A jestli chceš nějaká recenze, tak si přečti o Navington Cadet.. nedávno jsem zjistila, že je to úplně ten stejný kočárek, jen se vyrábí jen v černé a to já bych stejně nechtěla. Mám ten ve vysokým lesku a jsem fakt spokojená ![]()
@MirkaO a ta konstrukce…skladate ji do auta? nemate ji poskrabanou??protoze treba teutonku mam za mesic docela osoupanou:/
@greysanatomy skládáme a poškrábaná není. jen jsem si na jedné straně ošoupala nápis, ale to je moje chyba, nabrala jsem ostrej roh zdi
Ahoj holky, mam objednany pro maleho kocarek Oyster 2. Dnes jsme si ho v prodejne s malym zkouseli-vse ok. Ale ted doma premyslim, jesti se mi 1.vejde do kufru auta
. 2.jak dlouho ho jeste uvozi.
Maly ma 11mesicu, podle zkusenosti-vydrzi mu jeste na dalsich par mesicu? A co se tyce te skladnosti-mam C1 airscape, kufr pidi, proste mestske auto. Nemely jste nikdy problem?
Diky moc!!
![]()
Ahoj, chci se zeptat, jaky nanoznik pouzivate na kocarek Oyster Zero 2017?
Ahoj, jak jsi spokojená s Oyster Zero 2017? Moc se mi líbí…ale je i do terénu trošku? Nebude mi tam mimčo 9m plavat? děkuji moc
@JulkaD píše:
Ahoj holky, mam objednany pro maleho kocarek Oyster 2. Dnes jsme si ho v prodejne s malym zkouseli-vse ok. Ale ted doma premyslim, jesti se mi 1.vejde do kufru auta![]()
. 2.jak dlouho ho jeste uvozi.
Maly ma 11mesicu, podle zkusenosti-vydrzi mu jeste na dalsich par mesicu? A co se tyce te skladnosti-mam C1 airscape, kufr pidi, proste mestske auto. Nemely jste nikdy problem?
Diky moc!!![]()
ahoj, prosím tě jak jsi spokojená s oyster 2?
Ahoj holky,
ráda bych obnovila diskuzi, je tu někdo, kdo má dvoukombinaci kočárku Oyster 3 (korba + sportovní kočárek) a byl by ochoten se podělit o svou zkušenost?
Uvažujeme o koupi a ocenila bych něčí radu, jaký má kočárek pozitiva/negativa ![]()
Děkuji ![]()
@Anka87 Ahoj, také se nám moc líbí, recenze jsem našla pouze v anličtině…Také bych ocenila radu ![]()