Kočárek Oyster

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
746
11.11.14 11:05

Kočárek Oyster

Ahoj holky, nemáte prosím některá zkušenost s kočárky Oyster? Zamilovala jsem se do sporťáku v denimové edici…mám doma dvojkombinaci Teutonie Spirit, u které se mi ale nelíbí sporťák…Zajímalo by mě hlavně, zda je alespoň trochu odpružený a zda mi nebude malý-měřím 180cm(a můj chlap 187cm). Nemám šanci si ho nikde ošahat, objednávala by jsem přes internet…tak kdyby jste ho některá měla doma nebo ho alepsoň měla ošahaný v obchodě tak se ozvěte :mavam: díky moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
746
11.11.14 11:09

Tady ješte odkaz na kočárek https://www.malvik.cz/…cial-Edition

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35710
11.11.14 11:25

S timhle zkusenost nemam, ale mam mamas papas urbo a ten je lehci, vypada stejne. Ale neni do snehu a terenu, spis do mesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
11.11.14 13:38

@greysanatomy ahoj :mavam: mám oyster sportovní kočárek a jsem nadšená.. Měřím 185cm a je tak akorát, odpružený moc není, ale malý mi v něm spával v pohodě, zuby si nevymlátil :mrgreen: ta sedačka se dá otočit i s dítětem, je to raz dva.. :palec: no jezdí skoro sám, krásně se s ním manipuluje i jednou rukou, skladnej je celkem taky.. já jsem z něj nadšená a bydlíme teda ve městě, ale už zvládl i les.. kdyby tě ještě něco zajímalo, tak se klidně ptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
11.11.14 18:21

@MirkaO jeee,super;) a ma zadicka polohovaci az do lehu? a nohy jsou taky polohovaci? od kdy si tam davala svoje detatko? my bydlime na predmesti v takovem satelitu, ale treba ve meste jsou kocici hlavy tak aby je zvladnul…tak to jsem presne potrebovala si precist nazor nadsence:D a jeste…myslis ze treba ujezdeny rozbredly snih zvladne v pohode??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
11.11.14 18:38

@greysanatomy Do úplného lehu to nejde, ale malej tam šel i tak v 6ti měsících, protože prostě musel vidět ven jinak byl kravál :oops: :mrgreen: Kočičí hlavy zvládá bez problémů, tady u nás snad ani jiný chodníky nejsou. Nohy jsou polohovatelný, pásy jsem nejdřív používala 5 ti bodový, ale to se mu moc nelíbilo, tak poutám jen v pase, dá se to oddělat. Jo a na všem píšou, že čistit jen ručně (na to nemám nervy) tak jsem to šupla do pračky na 30, ale bez ždímání a přežilo to v pohodě (i boudička) :palec: rozbředlý sníh snad zvládne, zvládl les, zvládne i sníh ;) A pláštěnka taky sedí perfektně, je moc pěkně udělaná.. A jestli chceš nějaká recenze, tak si přečti o Navington Cadet.. nedávno jsem zjistila, že je to úplně ten stejný kočárek, jen se vyrábí jen v černé a to já bych stejně nechtěla. Mám ten ve vysokým lesku a jsem fakt spokojená :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
11.11.14 18:46

@MirkaO a ta konstrukce…skladate ji do auta? nemate ji poskrabanou??protoze treba teutonku mam za mesic docela osoupanou:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
12.11.14 12:29

@greysanatomy skládáme a poškrábaná není. jen jsem si na jedné straně ošoupala nápis, ale to je moje chyba, nabrala jsem ostrej roh zdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JulkaD
27.12.14 18:27

Ahoj holky, mam objednany pro maleho kocarek Oyster 2. Dnes jsme si ho v prodejne s malym zkouseli-vse ok. Ale ted doma premyslim, jesti se mi 1.vejde do kufru auta :mrgreen: :oops:. 2.jak dlouho ho jeste uvozi.
Maly ma 11mesicu, podle zkusenosti-vydrzi mu jeste na dalsich par mesicu? A co se tyce te skladnosti-mam C1 airscape, kufr pidi, proste mestske auto. Nemely jste nikdy problem?
Diky moc!! :hug: :palec:

• Citovat
  • Upravit
JulkaD
27.12.14 21:35

Jo a samozrejme myslim jen stroller, ne korbu;)

• Citovat
  • Upravit
140
27.3.17 20:27

Ahoj, chci se zeptat, jaky nanoznik pouzivate na kocarek Oyster Zero 2017?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.6.17 22:45

Ahoj, jak jsi spokojená s Oyster Zero 2017? Moc se mi líbí…ale je i do terénu trošku? Nebude mi tam mimčo 9m plavat? děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.11.17 14:09
@JulkaD píše:
Ahoj holky, mam objednany pro maleho kocarek Oyster 2. Dnes jsme si ho v prodejne s malym zkouseli-vse ok. Ale ted doma premyslim, jesti se mi 1.vejde do kufru auta :mrgreen: :oops:. 2.jak dlouho ho jeste uvozi.
Maly ma 11mesicu, podle zkusenosti-vydrzi mu jeste na dalsich par mesicu? A co se tyce te skladnosti-mam C1 airscape, kufr pidi, proste mestske auto. Nemely jste nikdy problem?
Diky moc!! :hug: :palec:

ahoj, prosím tě jak jsi spokojená s oyster 2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.4.19 13:03

Kombinovaný kočárek Oyster 3

Ahoj holky,

ráda bych obnovila diskuzi, je tu někdo, kdo má dvoukombinaci kočárku Oyster 3 (korba + sportovní kočárek) a byl by ochoten se podělit o svou zkušenost? :) Uvažujeme o koupi a ocenila bych něčí radu, jaký má kočárek pozitiva/negativa :)

Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
5.4.19 13:13

@Anka87 Ahoj, také se nám moc líbí, recenze jsem našla pouze v anličtině…Také bych ocenila radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí