Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
jake jsou rozdily v techto kocarkach? A pry maji byt zase nejake nove typy, nemate odkaz? Na jejich strankach jsem nic novyho nenasla, dokonce ani Lite
diky
Tady je odkaz na lite. Já mám citi mini a podle videa lite je rozdíl v brzdách a rukojeti, lite vypadá o dost lépe. Lite má vyšší nosnost, ale délka opěradla vypadá kratší a citi mini jde dát více do lehu. Na citi mini jde i narozdíl od lite nasadit korba a vajíčko.
Jukni na babyjogger.com, tam máš i ty nové. A porovnání http://www.bestbuggy.co.uk/…mini-single/
Dekuji. U lite me zaujalo odpruzeni vsech kol, ale mam prave strach, ze je mensi
Je naopak pro dítko větší, jukni na srovnání. Ale je o chlup nižší a nepřicvakneš na něj autosedačku. Plus pokud potřebuješ, nemá k dokoupení klasické madlo před dítě, jenom pultík.
@kotyk píše:
Je naopak pro dítko větší, jukni na srovnání. Ale je o chlup nižší a nepřicvakneš na něj autosedačku. Plus pokud potřebuješ, nemá k dokoupení klasické madlo před dítě, jenom pultík.
Mrknu zitra, jsem na mobilu a anglicky neumim
moc dekuji. Ma byt pry i nejaky novy kocarek Zip nebo zipper a ten nemuzu najit vubec. Ani fotku
@MilijonDolarBejby píše:
Mrknu zitra, jsem na mobilu a anglicky neumimmoc dekuji. Ma byt pry i nejaky novy kocarek Zip nebo zipper a ten nemuzu najit vubec. Ani fotku
http://www.youtube.com/watch?…
@MilijonDolarBejby http://www. babyjogger. com/product/city-mini-zip/
Kocarek je uz asi koupen, ale pro jine zajemkyne.
Srovnat v obcchode se jeste nedaji… V obchode jsem srovnavala Snap 4 a City mini 3. Koupila si pres net City Lite. Tedy
City lite ma oproti City Mini - nozni brzdu - ma ji na jendom kolecku ne na stredove tyci (coz jsem rada, kdyz je na stredove tyci a dite spi - neni videt a ja mela problem tam nohou dosahnout, mam 168cm)
City lite ma oproti City Mini - vyssi zadovou operku - jenom o 2 cm, ale! boudicka je výš! Tudiž, díte má vyhled i kdyz je zcela zatazena - co u city mini tak neni. Boudicka je o malinko sirsi - a dite ma i rozhled.)
je to videt i kdy si porovnate obrazky.
City lite ma oproti City Mini - poutani pasu - u obou muzete zapnout jenom bedrove pasy, u city mini je jiny zpusob - tezko opsat. Lite me mile prekvapil, ze to mirne zlepsil.
City lite ma oproti City Mini - kolecka - stejne
City lite ma oproti City Mini - skladani jendou rukou - stejne
City lite ma oproti City Mini - vaha 7,3 a 7,6 kg. podobna
City lite ma oproti City Mini - kosik pristup ze stran - super reseny - u lite ma vyssi nostnost 4,5kg, u mini jenom 2kg (ale verim ze unese vic) u lite je taky pratelny - co u mini neni.
City lite ma oproti City Mini - lite ma jine potahy, nelesknou se, nepusobi sportovne, vytirani handrickou jsem jeste nemela duvod zkusit, ale v knizke je navod jak se potah odstrani a muze se prat! Prani je u BJ novinka. Potahy s ami na omak libi.
City lite vs i City Mini - obe maji UV ochranu
City lite ma oproti City Mini - moznost podlozeni nozicek - k odstraneni potahu je dolu u nozicek zip = nozny operka se da podlozit a nozicky jsou vzhuru.
City lite ma oproti City Mini - rovnaky typ boudicky - 2 okenka - city lite ji ma sirsi
City lite ma oproti City Mini - u lite pruzi vsechny kolecka, u city mini jenom predni - je to HODNE ZNAT! to je hlavni duvod proc jsem za city lite tak happy" ![]()
City lite ma oproti City Mini - Lite nema mezi koleckami tyc / na ktere je bezne brzda/ a tudiz ani pri rychlem kroku nezakopavam o kocarek.
City lite
City lite je pro dite hodne pohodlny, siroky, odpruzeny, sedacka jenom visi na konstrukci neni s ni napevno a proto ani na kostkach dite nevibruje. Boudicka je vys a dite ma rozhled do stran i do vysky. Je urcite vhodny i pro 3lete.
@enah teda to je uplne parádní srovnání
přesně tohle sem hledala
moc dekuju vázně super
![]()
Po přečtení tohoto srovnání jsem se byla na City lite před koupí podívat, a pozor - kolečka nejsou odpružená!!! Ostatní parametry jsem nezvládla všechny porovnat, ale doporučuji to fakt zkontrolovat. Mně celkově přišel takový méně solidní než City mini (možná i proto ta cena) a kdybych si po shlédnutí měla vybrat, jdu rozhodně do Mini.
@jutrli Tak ja mam city lite tyden doma, jezdily jsme i v celkem hlubokem mokrem snehu a na sterkove ceste a musim rict, ze na to, ze to je vlastne golfac, jezdi skvele. Odpruzena kola opravdu ma, na pohled to sice neni videt, ale pri stlaceni kocarku se kola (zadni, stejne tak i predni) zhoupnou. Nejsou na nich klasicke pruziny, je to jiny mechanismus, ale pruzi. Samozrejme se neda cekat, ze bude pruzit jako sportovni kocarek na gumovych kolech…Koupila jsem ho do auta jako druhy kocarek - lehky, skladny, spousta mista pro dite, ja jsem spokojena ![]()