Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosim poradite mi,,,kocarek jako tento, schanime, ktery je mu podobny? dekuji
A proč jen podobný? Přímo tento bude podstatně levnější, než Bugaboo a spol…Safety se určitě sehnat dá.
@Sibyla0 píše:
Bugaboo, Icandy me se to nelibi a prijdou mi fakt maly.
Taky se mi to nelíbí, připomíná mi to domeček na muří nožce. Chaloupko, vchodem ke mně, ke mně.
Jsem ráda za svého „poláka“.
Ale každý má prostě svůj vkus. Taky bych řekla, že to bude styl Bugaboo. ![]()
@zoretka píše:
A proč jen podobný? Přímo tento bude podstatně levnější, než Bugaboo a spol…Safety se určitě sehnat dá.
Prave se bazarovej uz nesezene, a novej stoji moc, je strasne lehoucky a strsne lehocce ovladatelny ja ho mela na starsiho syna ale darovala sem ho a ted by se hodil holt sem ho nemela davat pryc, ale juknu na ty co jste napsaly dekuji moc
@irena irenka Bugaboo seženeš taky starší a pěkný a myslím si že vzhledem k pořizovací cenně kočárku i za pěkné peníze
Na obrázku je safety 1st. Není to špatná značka a je docela levná. Nevím konkrétně jak tento kočárek, sama jsem jeden čas zvažovala jiný (tandem), ale až na velikost (zadní sedačka v lehu krátká pro mimino), se mi zdál opravdu kvalitní.
Proč proboha něco takového? Vždyť je tam větší dítě jak sardinka…
@katie02 Asi protože se paní líbí a má s ním už zkušenost, ne každý musí mít doma zaparkovaného Roana, Tako nebo X landera
@katie02 tak ne vždy. Já žiju v Anglii a tak mám od kočárků jiné požadavky, než české maminky. A dnes je již na trhu spoustu kočárků, kam se dítě vejde pohodlně ještě ve 3 letech. Třeba Sola od mamas and papas například také vypadá, jako ještě větší nic než toto a děti se tam pohodlně vejdou i v těch 3 letech. Tímto nechci dělat Sole reklamu, teď mám spadeno na jiný kočárek, ale měla jsem ji a tak je to první, co mě napadlo.
@Eliskaxox píše:
@katie02 Asi protože se paní líbí a má s ním už zkušenost, ne každý musí mít doma zaparkovaného Roana, Tako nebo X landera
o těch prvních slyším poprvé, a X landera jsem taky zrovna nemyslela. Bugaboo jsme v rodině měli a šel z domu po 8 měsících protože se do něj dítě v zimě nevešlo, proto bych paní raději poradila něco co vydrží delší dobu. Pokud ovšem plánuje koupit po roce další kočár, tak to už je její věc a já do toho samozřejmě nemůžu mluvit ![]()
@trpaslinka píše:
@katie02 tak ne vždy. Já žiju v Anglii a tak mám od kočárků jiné požadavky, než české maminky. A dnes je již na trhu spoustu kočárků, kam se dítě vejde pohodlně ještě ve 3 letech. Třeba Sola od mamas and papas například také vypadá, jako ještě větší nic než toto a děti se tam pohodlně vejdou i v těch 3 letech. Tímto nechci dělat Sole reklamu, teď mám spadeno na jiný kočárek, ale měla jsem ji a tak je to první, co mě napadlo.
ten neznám, ale v tom případě dobrá rada pro paní
já se omlouvám, většinou vidím, jak chodí po Praze maminky hlavně s bugaboo a dětěm nohy visí a je mi jich akorát tak líto. Je mi jasné že každému se líbí jiný styl, já bych stylově volila taky něco jiného, ale co se týče praktičnosti, nemůžu si vynachválit obzvláště pro cestování, ale styl je to opravdu úplně mimo… (i mimo X lander
)