Jaký sportovní kočárek do 4000,-

3.11.14 17:47

Jaký sportovní kočárek do 4000,-

Milé maminky,
potřebovala bych poradit jaký sportovní kočárek si koupit v cenové relaci 3500-4500 Kč. Pokud máte někdo kladné zkušenosti s kočárkem v této ceně, tak prosím napište značku a krátkou recenzi. Děkuji Vám moc. Peťule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7974
3.11.14 18:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.14 18:51

Děkuji, ale mám kočárek zn. Prampol Zebra a už jsem ho třikrát reklamovala a opravdu s ním nejsem vůbec spokojená. Ted jsem koukala na kočárek Hauck Viper 2014 máte s ním někdo skušenosti? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
3.11.14 19:00

Teď jsme kupovali Valco Snap 4 a jsem naprosto spokojená :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.14 19:26

Děkuji kočárek je pěkný, ale já potřebuji větší kolečka do terénu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
3.11.14 19:41

@anetkatomík tak záleží jaký terén myslíte. Bydlíme na vesnici, takže štěřkové cesty, polní cesty, sem tam přes louku.. a vše v pohodě. Dají se k němu dokoupit nafukovací kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
3.11.14 21:14

Valco matrix :-) ma nafukovací kolečka, da se bezvadně ovládat jednou rukou a zvládne terén. Taky se dá celkem snadno složit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
3.11.14 22:18

@anetkatomík S Hauckem to budeš mít úplně stejnou loterii jako s Prampolem. Plus je to skutečně kárka pro hodně nenáročné. Plastová prakticky neodpružená kola, děsný polohování. Jukla bych spíš po bazarech po dražších kočárkách z druhé ruky. Za peníze, co jsi ochotni dát, najdeš bez problémů třeba Speediho, nějakou tu Teutonku, GT3 od Peg-Pérega, viděla jsem i Joggster od TFK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.14 07:26

Děkuji všem za názory a rady. Tak nyní opravdu nevím co koupit :nevim: mám na to týden ještě jsem koukala na tento kočárek máte zkušenosti někdo Knorr Baby Joggy S :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.14 15:13

Máte někdo zkušenosti s kočárkem GRACO TREKKO děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
4.11.14 15:39

Knorr Joggy je takové to potěší cenou, ale nenadchne. Provedení je lepší než u Haucku. Graco má trošku nižší sedačku a nemá nafukovací kola. Taky je krapet větší při složení, jestli to chceš i do auta, budeš muset otestovat. Ale jinak je to spolehlivý kočárek na trojkolku s obrovským košem. Z toho, co vybíráš, bych brala Graco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.14 17:01

Děkuji asi budeme brát ten Draco :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
11.2.16 14:27

Poraďte prosím

Ahojky holky :-)
Hledáme sportovní kočárek pro našeho prcka, je nám 14 měsíců a máme přes 80 cm a necelých 12kg.
Hledám takový, aby se dal sklopit do lehu a měl dost dlouhou plochu na ležení. Nosnost aby měl min. 18kg. Kolečka s aretecí a stříšku. Byla bych ráda, kdyby byl vhodný i do terénu.
Děkuji za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4