Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Milé maminky,
potřebovala bych poradit jaký sportovní kočárek si koupit v cenové relaci 3500-4500 Kč. Pokud máte někdo kladné zkušenosti s kočárkem v této ceně, tak prosím napište značku a krátkou recenzi. Děkuji Vám moc. Peťule
Myslíš něco jako http://www.kifik.cz/…ovni-kocarky
Adbor Mio https://www.emimino.cz/…-mio-195054/
Děkuji, ale mám kočárek zn. Prampol Zebra a už jsem ho třikrát reklamovala a opravdu s ním nejsem vůbec spokojená. Ted jsem koukala na kočárek Hauck Viper 2014 máte s ním někdo skušenosti? děkuji
Děkuji kočárek je pěkný, ale já potřebuji větší kolečka do terénu ![]()
@anetkatomík tak záleží jaký terén myslíte. Bydlíme na vesnici, takže štěřkové cesty, polní cesty, sem tam přes louku.. a vše v pohodě. Dají se k němu dokoupit nafukovací kolečka.
Valco matrix
ma nafukovací kolečka, da se bezvadně ovládat jednou rukou a zvládne terén. Taky se dá celkem snadno složit ![]()
@anetkatomík S Hauckem to budeš mít úplně stejnou loterii jako s Prampolem. Plus je to skutečně kárka pro hodně nenáročné. Plastová prakticky neodpružená kola, děsný polohování. Jukla bych spíš po bazarech po dražších kočárkách z druhé ruky. Za peníze, co jsi ochotni dát, najdeš bez problémů třeba Speediho, nějakou tu Teutonku, GT3 od Peg-Pérega, viděla jsem i Joggster od TFK.
Děkuji všem za názory a rady. Tak nyní opravdu nevím co koupit
mám na to týden ještě jsem koukala na tento kočárek máte zkušenosti někdo Knorr Baby Joggy S ![]()
Knorr Joggy je takové to potěší cenou, ale nenadchne. Provedení je lepší než u Haucku. Graco má trošku nižší sedačku a nemá nafukovací kola. Taky je krapet větší při složení, jestli to chceš i do auta, budeš muset otestovat. Ale jinak je to spolehlivý kočárek na trojkolku s obrovským košem. Z toho, co vybíráš, bych brala Graco.
Ahojky holky ![]()
Hledáme sportovní kočárek pro našeho prcka, je nám 14 měsíců a máme přes 80 cm a necelých 12kg.
Hledám takový, aby se dal sklopit do lehu a měl dost dlouhou plochu na ležení. Nosnost aby měl min. 18kg. Kolečka s aretecí a stříšku. Byla bych ráda, kdyby byl vhodný i do terénu.
Děkuji za pomoc