Kočarek Quinny Moodd v zimě

3
28.10.14 06:50

Kočarek Quinny Moodd v zime

Holky přemýšlím o koupi tohoto kočárku, jsem z něj naprosto unešená… :dance: Ale jediné z čeho mám strach je ta zima :roll: Jak se Vám s ním jezdilo? Dalo se??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Quinny Moodd?

Přidejte zkušenost s Quinny Moodd
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6094
28.10.14 08:16

To neni kocarek na zimu, na zimu jsem mela jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
28.10.14 08:59

@pexy Osobně bych nevybrala kočárek, který má jako sporťák „sklopnou židli“, tzn, který nejde polohovat do rovna. Dítě v tom nemůže změnit polohu a třeba můj syn nesnášel tady ten polosed, nikdy v něm nechtěl být. V době, kdy šel z hluboké korby a než si sedl, jezdil ve sporťáku na bříšku, teď už dávno sedí, ale i tak si ještě někdy chce lehnout na bříško. Taky často na bříšku spí.
Tady v těchhle sporťácích je dítě dost pohybově omezené.
Ale chápu tě, kočárek je krásný, to jo, kdyby neměl tu „sklopnou židli“, taky by se mi moc líbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
28.10.14 10:36

Kocarek jde polozit do uplnyho lehu, to he v pohode. Ale na zimu opravdu neni, dite neni poradne nicim chraneno proti chladu. Hutny fusak tam moc narvat nejde, protoze kocarek je celkem maly a dite je pak v nem dost zmacknute, ne ma vubec prostor. Opravdu na zimu nedoporucuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
28.10.14 12:00

@Janinka1983 Já to nemyslela tak, že by nešel dát do lehu, ale nejde dát do rovna, na bříško v něm dítě nedáš.
Má ho kamarádka, je krásný a do města super, ale když náš jezdil na bříšku a v kleku a byl spokojený, tak jí holčička řvala přikurtovaná do jedné polohy, kroutila se tam a moc spokojeně nevypadala, navíc teď na zimu zjistila přesně to, co říkáš, že se jí tam nevejde pořádný fusak, malé táhne na nohy, navíc je její holčička cvalík a už se tam pomalu ve 14 měsících nevejde. Chtěla by na zimu jiný kočár, ale manžel už jí žádný nedovolí, takže je docela v pytli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
28.10.14 13:25

@Hoa Mai No a ted na zimu ho asi neproda, to je teda prekerni situace :roll: Nase mala je prave taky kus a toto leto (15-18 mesicu) se mi tam uz nevesla. Tedy vesla, ale byla tam sprajcnuta a nemohla se poradne hybat. Takze s fusakem bych ji tam uz rozhodne nenarvala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
28.10.14 13:39

@Janinka1983 No právě, kámoška teď nadává jak špaček, že ten kočárek kupovala. Jako dokud měla hlubokou korbu, tak super, všechno v pořádku, já jsem si s ním zkoušela jezdit a jízdní vlastnosti měl hodně dobré, i když se mi zdálo, že s mým se jezdí trochu líp (ale možná proto, že jsem na něj víc zvyklá a taky mě nestál málo), ale co jí malá odrostla z korby, tak je to špatné. Klidnému, ne moc buclatému miminku se v tom asi bude sedět dobře, ale ty naše děcka jsou takoví raraši a ta její malá v tom vůbec nechce být. Jak si předtím libovala, že se všichni koukají, jak má hezký kočár, tak teď se spíš koukají, jak se jí v tom dcera vzteká. Holt ty stylovky bývají na úkor pohodlí dítěte, bohužel :-(. Mě osobně se třeba hrozně líbí Stokke, ale nepořídila bych si ho z praktických důvodů. Nebo jedině v tom případě, že bych měla ještě finance na to si k tomu koupit druhý kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
28.10.14 20:50

@Hoa Mai Jooo, Stokke se mi taky libi :pankac: Ale je to bohuzel fakt neprakticke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.5.15 20:20

Hezky den damy. ja tento kocarek objevila nyni( jsem asi trochu mimo no:D) a uchvatil mne jak je vymakany moc se mi libi, ale vase poznatky mne pomerne zklamaly :( cili se tam nevejde ani dvouletak? premyslela jsem o jeho koupi u druheho ditete :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
12.5.15 20:53

@Lindii máme ho také a já vidím jen pozitiva a vejde se do něj i kamarádky téměř tříletá holčička a že ta je velká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.5.15 20:56

Faakt? to jsi mne velmi potesila:) my zatim druhe jeste uplne neplanujem, ale jednou bych ho rada vlastnila a jak se ti s nim jezdi v zime? mas fotecku? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
12.5.15 21:07

@Lindii zima nás teprve čeká, ale na chalupě máme šílený terén - polní cesty rozbahneny, vyjete koleje od traktorů, kopce a zvládnul to v pohodě..máme limitovanou edici a je úžasnej a malymu se moc v něm líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
12.5.15 21:11

@Lindii a když tak koukni na Facebook na skupinu Quinny mania, poradí tam a mají různé vychytávky a jsou i maminky co šíji fusaky a stříšky, takže na zimu se to dá vychytat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.5.15 21:21

@xLucikx je prekrasnej! jj uz tam jsem, jen jsem nestacila jeste prohlednout mne se strasne libi ta bila konstrukce:) takze ho mas ted novy? jako za novy hrozna raketa, ja bych urco porizovala uz pouzity:) a jak mas stare ditko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
12.5.15 22:47

@Lindii já ho sehnala ve francouzském eshopu a vyšel na 12600 vč. dopravy, což je mnohem levnější než tady nový model..mám tam teď půlročního, ale jezdí v něm už asi měsíc a půl, protože nechtěl být v hlubokém, chtěl vidět prostě ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí