Je korbička nutná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
14.10.14 11:23

Je korbička nutná?

Ahoj. Prosím o jakékoli zkušenosti. Uvažovala jsem o zakoupení klasické trojkombinace, ale všeobecně si maminky stěžují na sporťáky, které jsou součástí. Kamarádka mi doporučila úžasný sporťáček, na který nedá dopustit (tady je odkaz, třeba někomu pomůže: http://www.detskydum.cz/…990r-362702/), který musela bohužel přikoupit k trojkombinaci, kterou již měla. Prý by už kombinaci nechtěla. Uvažuji o zakoupení tohoto sporťáčku, ale nevím, jestli je nutný přikupovat i korbičku, ze které stejně mimi brzo vyroste, když se z tohoto sporťáčku dá korbička seskládat. Co si o tom myslíte? Je korbička nutná? V Anglii prý korbičky téměř nepoužívají. Všem děkuji za názory a zkušenosti :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
14.10.14 11:26

Není, pokud jde do lehu a pořídíš aspoň vložnou tašku, bude to ok. Tašku aby bylo dítě víc chráněno před větrem a chladem a taky aby neleželo rovnou na té sportovní nástavbě. Korby bývají s měkkou vložkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
14.10.14 11:27

@skabik já osobně bych už trojkombinaci taky ani za nic nekoupila. Ale na druhou stranu - já osobně si nedovedu představit, že bych mimčo vozila v něčem jiném, než v hluboké korbě. Aspoň prvních pár měsíců.

Takže bych to ve tvém případě řešila koupí vysněného sporťáku a k němu bych buď dokoupila korbičku v bazaru nebo koupila vložnou přenosnou tašku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
14.10.14 11:28

Minimálně vložnou tašku potřebovat budeš… nedovedu si představit vozit novorozence ve sporťáku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
14.10.14 11:29

@skabik Kupte si vloženou tašku a bude to ok :mavam:

• Citovat
  • Upravit
23
14.10.14 11:29

Děkuji za názory. :hug: Musím se porozhlídnout po nějaké té tašce aby mě cenově nakonec nevyšla dráž než ta korbička… Máte nějaké tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
14.10.14 11:31

@skabik Ja bych teda tu korbicku dokoupila. Je to prece jenom bezpecnejsi a teplejsi. Neumim si predstavit, tahat mimino hned ve sportaku. Teda ta souvisejici korba k tomuto kocarku ma naprosto uzasnej nanoznik, resp. ten dekl. Ma to suprove vyreseny proti vetru, je hodne vysoky. Tu bych koupila hned.
Nezapomen, ze v Britanii nemaji takove zimy jako my tady… u nich je tak kolem nuly, par dni je tak =2 a uz jsou tam z toho vsichni hotovi…
Ja bych tu korbu dokoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16055

Já původně taky chtěla jen sporťák s vložnou taškou, ale mimčo mám zimní a rozdíl v ochraně před větrem a mrazem tam fakt je, korbička je lepší. Takže za mě podzimní a zimní mimčo bych dala do korbičky, u jarního mimča bych klidně šla jen do sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185

@skabik žiju v Anglii a mohu potvrdit, že korbičky tu používají spíše cizinci. V létě bych bez ní asi také vydržela, kdyby mi finance bránili si ji pořídit navíc, a zima je tu mírná, takže když se dá fusak a dobře obleče, dá se to bez ní vydržet v naprosté pohodě. Já si korbičku ale pořídila, protože jsem měla dítě na konci léta, takže přes zimu a také protože je pro miminko (i pro mne) asi pohodlnější ho položit do korbičky a ne ho narvané v teplém oblečení kurtovat do sedačky, byť do lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.10.14 11:35

Já bych měla mít termín začátkem května, takže letní mimi, který mi do zimy vyroste a stejně půjde do sporťáčku. Proto uvažuji nad touto variantou. Nicméně když koukám na ceny tašek a cenu té korbičky, tak jí nejspíš stejně přikoupím. Jsem z toho jelen. Nicméně kombinaci opravdu nechci. Bojím se, že naletím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
14.10.14 11:43

@skabik má polohování nožiček?
My máme sporťák Britax po starší dceři, a tam polohování není a zjistila jsem, že je to problém…ložná plocha je totiž 67cm a syn má ve třech měsících 67cm ;)
Museli jsme dokoupit z druhé ruky Gesslein…chtěla jsem kočár, který jde do úplného lehu a je prostornější..navíc můžu koukat na miminko…v Britaxu to nejde, je to jen po směru jízdy…
takže sporták jo, ale s polohováním nožiček :palec:

edit : do Britaxu půjde tak v roce :palec:

Příspěvek upraven 14.10.14 v 11:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
14.10.14 11:44

@skabik hele, ale ten kočárek, co jsi na něj dala odkaz lze předělat na hluboký. Viz popis kočárku a 4. obrázek to potvrzuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
14.10.14 11:44
@trpaslinka píše:
@skabik hele, ale ten kočárek, co jsi na něj dala odkaz lze předělat na hluboký. Viz popis kočárku a 4. obrázek to potvrzuje.

jo, ale musí dokoupit korbu za tři litry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.10.14 11:46

Já vím, právě proto se ptám, jestli to takhle stačí, nebo raději tu korbičku přikoupit. Budu mít letní dítko, takže jsem si myslela, že bych korbičku nepotřebovala a jen bych koupila matraci a hotovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
14.10.14 11:49
@amazon píše:
jo, ale musí dokoupit korbu za tři litry

Píšou tam, že musí dokoupit nějakou zvláštní matraci, ne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4