Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@amazon nemusí. Rozepne popruhy pod kočárkem, přikoupi podložku za 4 stovky (aby dítě netlacily popruhy) a má z toho hluboký.
@skabik četla jsi co jsem psala? je nutné polohování nožiček…a korbu nepotřebuješ, ale vložnou tašku jo, tu seženeš z druhé ruky za pár kaček
@amazon píše:
jo, ale musí dokoupit korbu za tři litry
nemusí, přímo píšou, že jde přestavět sporťák na hlubokáč, ale je potřeba matraci, protože popruhy sporťáku nejdou vyndat, to by přeci neřešili popruhy, kdyby se tam dala celá korba.
@skabik Ahoj,já kočárek gb mám. Koupíš ale celou kombinaci včetně sedačky teď všude do 9900kč, tak proč chceš skoro za 9000jen sporťák? Kočárek mi stojí v chodbě a vložnou tašku už do něj nedáš, teď na to koukám. Já kupovala celou 3kombinaci v létě v Brně v babycar, myslím, že na mallu je mají taky. Šli s cenami dolů, chystají novou kolekci.
@skabik píše:
Já vím, právě proto se ptám, jestli to takhle stačí, nebo raději tu korbičku přikoupit. Budu mít letní dítko, takže jsem si myslela, že bych korbičku nepotřebovala a jen bych koupila matraci a hotovo
Ono zase v létě je korbička lepší na ochranu před sluníčkem, když mi šel malý do sporťáku, mnohem víc jsem hlídala, co mu kde kouká a mazala opalovákem. Co se zkusit podívat, jestli někdo neprodává jen tu korbičku? Mít nový kočár a starší korbičku, ta se nezničí a určitě se to na ní ani nepozná, ušetřila bys.
Jinak ani ta vložná taška není potřeba, já jezdila s miminem ve sporťáku jdoucím do lehu a šlo to úplně v pohodě, jen jsem dala vložku od emitexu a poměrně brzo jsem začla poutat popruhy.
@skabik píše:
To polohování nožiček jsem nenašla. Tak nevím.
já myslím, že ho nemá
![]()
Nutnýá není, pokud máš alespon vložnou tašku. Já jsem ale za naši korbu vděčná, máme celoplastovou a je úžasná. Sporták jsem u prvního dětátka využívala málo, ale jen kvůli váze…kupovala jsem samostatný lehčí.
@smutná máma píše:
@skabik Ahoj,já kočárek gb mám. Koupíš ale celou kombinaci včetně sedačky teď všude do 9900kč, tak proč chceš skoro za 9000jen sporťák? Kočárek mi stojí v chodbě a vložnou tašku už do něj nedáš, teď na to koukám. Já kupovala celou 3kombinaci v létě v Brně v babycar, myslím, že na mallu je mají taky. Šli s cenami dolů, chystají novou kolekci.
Já to teda nemůžu na netu nikde najít.
Ja som vozila obe slecny 11 mesiacov vo velkej korbicke. Pravda, mam mensie deti a tych 81 cm vnutornej dlzky im na vyspanie celych 11 mesiacov stacilo.
U babicky sme mali sportak s vloznou taskou. Jako… pouzitelny… ale v korbicke boli decka spokojnejsie. A ked uz nebolo pomoci a museli do sportaku, tak to obe orevali, a uz od toho roka sekali dobrotu, kurtovat som ich nemusela.
@Mína13 píše:
Minimálně vložnou tašku potřebovat budeš… nedovedu si představit vozit novorozence ve sporťáku
Ahoj Mínuš
![]()
Tento kočár jsme měli půjčený jako náhradní při reklamaci a je opravdu strašný. Sice z něho jde udělat hluboký, ale nemůže to být vůbec pohodlné, dokážu si to představit, že by se do něho dokoupila matrace a potom by to asi i šlo místo korbičky. Ale opravdu bych zvažovala, jestli tento sporťák pořizovat, to už raději koupit nějaký levný hluboký a potom až lehké golfky do lehu.