Je korbička nutná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
14.10.14 12:11
@maminka159 píše:
Je nutné, aby mělo malé miminko záda úplně do lehu, proč by musela být korbička, nevím, když jí nechceš, nekupuj. Jinak já malýho ve 4 měsících přendala (příležitostně, když jsme jeli autobusem) do golfek, co šly úplně do lehu. Úplnému miminku by se hodila nějaká vložná taška, aby na něj netáhlo, nebo bych to prostě dobře vystlala. Já budu mít na druhé dítko inglesinu magnum, to je vše v jednom, ale ne tím, že bys přendavala korbu, prostě jen necháš úplně v lehu a s nánožníkem a je to. V podstatě je to taky rovnou sporťák.

Tak konkrétně u tohoto kočárku jsem od kamarádky slyšela, že jako sporťák hrůza. Ale nechci strašit. Jen předávám zkušenosti jiných. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
14.10.14 12:11

@hvězdička25

jééééé ahoj zlato :hug: :hug: :hug:
koukám, že už je vás o jednoho víc :potlesk: :potlesk: :potlesk:
gratuluju k přírůstku :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
14.10.14 12:14

Tak třeba nám se hluboká korba vyplatila stoprocentně, vozili jsme v ní malou do 11 měsíců, protože začala sama sedět pozdě. Je to určitě hodně individuální. Já jsem ale zastáncem prostorné hluboké korby, která vydrží déle a pak třeba rovnou kvalitní golfky/sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
14.10.14 12:15
@Mína13 píše:
@hvězdička25jééééé ahoj zlato :hug: :hug: :hug:
koukám, že už je vás o jednoho víc :potlesk: :potlesk: :potlesk:
gratuluju k přírůstku :kytka: :kytka: :kytka:

Ano, ano máme doma další prdolku :) Neuvěřitelné zlatíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
14.10.14 12:16

Brzy vyroste z korby, no nevim nevim, ja v korbe vozila malou 9 mesicu. Za me korba urcite ano.
Asi by to i slo bez ni, ale ja si treba fakt neumim predstavit kurtovat nesedici mimino, ktere se furt otaci na bricho a zpet, do sportaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
@Darebačka píše:
Tak třeba nám se hluboká korba vyplatila stoprocentně, vozili jsme v ní malou do 11 měsíců, protože začala sama sedět pozdě. Je to určitě hodně individuální. Já jsem ale zastáncem prostorné hluboké korby, která vydrží déle a pak třeba rovnou kvalitní golfky/sporťák.

Jojo, nám starší jezdil v hluboké korbě do 9 měsíců, mimo jiné mi to příjde více bezpečné, nejen ve městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686

@amazon Jaký britax máš? Máme doma B-motion a v lednu čekám druhý, tak právě přemýšlím jak ho využít. Jestli dokoupit korbu nebo vložnou tašku. Nějak si ale právě nedovedu představit vozit novoše po směru. :think: Takže asi to vyřešíme korbou. Pročjsi ji nekoupila ty a kupovala jsi celý jiný kočárek, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
14.10.14 12:22
@Kapaz píše:
@amazon Jaký britax máš? Máme doma B-motion a v lednu čekám druhý, tak právě přemýšlím jak ho využít. Jestli dokoupit korbu nebo vložnou tašku. Nějak si ale právě nedovedu představit vozit novoše po směru. :think: Takže asi to vyřešíme korbou. Pročjsi ji nekoupila ty a kupovala jsi celý jiný kočárek, jestli se můžu zeptat?

Já koupila korbu z druhé ruky, jako novou za litr…ale jak už jsem psala, malej se mi tam už z fusakem nevejde…Má 67cm /3 měsíce a korba má 76cm (už jsem jí prodala)..Vložnou tašku jsem měla (koupila jsem a zase prodala, protože je menší než korba a hlavně užší)
Do sportáku jsem ho nechtěla dát kvůli nemožnosti polohování těch nožiček a i proto, že je to právě po směru jízdy, což taky nechci (chci ho vidět :srdce: )
Takže Britax dobrej, ale až bude mimi aspoň sedět..
Teď mám Gesslein, taky z druhé ruky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
14.10.14 12:23

My měli nejdřív taky takový velký transformovaci do všeho, ale nevyhovoval nám. Koupili jsme valco matrix plus a jsme spokojeni, máme ho teď i na druhé. Jen je trochu úzčí než běžné kočárky, to nám ale nevadí. Hlavně se s ním poradně jezdi, jde položit až do skorolehu, a má nafukovací kola. Ty jsme chtěli kvůli procházkám v lese :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
14.10.14 12:29

Mám dceru květnovou a syna říjnového a oba odvozený ve vložné tašce, syn měl navíc slabej fleecovej fusak a pak už jen slabší kombinézku a naprostá spokojenost. Já volila hlavně kvůli třetímu patru bez výtahu takže jsem je dlouho v tom nosila. Měla jsem komplet gesslein, ta taška je úžasná, nová dost drahá ale dá se rozložit na výbornej fusak a já jinej už nechtěla. Ale dá se určitě sehnat i bazarová, jen asi těžko bude sedět barevně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
14.10.14 12:35

@amazon Aha, tak malej bude koncem ledna, tak snad by to mělo vyjít už pak bez fusaku. No, škoda že už je prodaná, právě jich moc na bazarech nevídám. :) Každopádně díky za info!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
14.10.14 12:36

Ten kočár, co jsi tu dala, je ale taky trojkombinace :-), dá se to předělat na hlubokou korbu… pokud je teda chápána trojkombinace takhle - takhle to má většina i dobrých značek a nejsou s tím problémy… to malé miminko je tak malé a křehké, že sama asi zjistíš, že korba se hodí. Ten kočár navíc není tak drahý, investovala bych do ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
14.10.14 12:38

Kočárek GB Hardy máme - v zelené variantě, kupovaný na mall.cz, byl tam levnější než v obchodě, kde jsme na něho koukali naživo :-D hluboká korba je dobrá, docela prostorná (vybírali jsme v obchodě cíleně ty s větší korbičkou) a náš 4 měsíční mrňous tam má ještě trochu místa (byť je to docela obřík), ale na zimu půjde do sporťáku - tak ten nemůžu zatím hodnotit. Každopádně kočárek je praktický na skládání a docela lehký, takže zatím jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.10.14 12:43

Zakladatelko, na Mall.cz teď tento kočárek seženeš v setu i s korbou (a vajíčkem) v podstatě za stejnou cenu (rozdíl tisícovky), co v tom Dětském domě je jen ten sporťák. https://www.mall.cz/…t-hardy-mint?… . Tak zauvažuj, jestli nejít do toho takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
14.10.14 12:45
@Fjodorka píše:
Brzy vyroste z korby, no nevim nevim, ja v korbe vozila malou 9 mesicu. Za me korba urcite ano.
Asi by to i slo bez ni, ale ja si treba fakt neumim predstavit kurtovat nesedici mimino, ktere se furt otaci na bricho a zpet, do sportaku.

No přesně. Za prvé bych se bála, že nepřipoutané to mimino někde vysypu, za druhé si umím představit ten řev, když ho poutám a ono se bude chtít zrovna přetáčet… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí