Výměna kočárku nunna za britax

232
6.10.14 14:28

Výměna kočárku nunna za britax

Zdravím maminky, máme červený kočárek nunna pepp pořizovaný v květnu (PC 4 600)jelikož mám ráda změny, tak mě napadlo založit diskuzi, i když to možná do diskuze nepatří, zda by někdo vyměnil :). Nad britaxem jsem přemýšlela už dřív a ted bych ho chtěla vyzkoušet ještě do třetice, než kočárek odstavíme uplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
6.10.14 15:01
@lassa píše:
Zdravím maminky, máme červený kočárek nunna pepp pořizovaný v květnu (PC 4 600)jelikož mám ráda změny, tak mě napadlo založit diskuzi, i když to možná do diskuze nepatří, zda by někdo vyměnil :). Nad britaxem jsem přemýšlela už dřív a ted bych ho chtěla vyzkoušet ještě do třetice, než kočárek odstavíme uplně.

už tu někdo podobný nápad měl, pohledej v diskuzích, určitě najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
6.10.14 15:06

Četla jsem ale pak koukám, že maminky často píší, že jim přišel za hezký čistý kočárek rozvrzaný krám. Chtělo by to nejlépe výměnu ze stejného města a podívat se na kočárek na živo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
6.10.14 15:16

Britax je siroky pojem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
6.10.14 15:29

@jessikka Jaký koliv, nejlépe britax b Agile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
6.10.14 15:29

Jakýkoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
6.10.14 15:43

Jojo, taky bych nikdy nekoupila kočár, aniž bych ho měla před tím v ruce ;) hlavně nikdy člověk neví, jak jej majitelka skladovala. Z garáže může mít třeba v potazích plíseň atp., to ze začátku ani nepoznáš…

• Citovat
  • Upravit
232
6.10.14 15:50

@lulinaaa Jo jo to je pravda. Asi se na to vyprdnu, ještě bych litovala :(.Byl to takový nápad z nudy, nevím co bych roupama pořád vymýšlela pro potěšení :lol:. Možná půjdu něco v bytě přestěhovat, at mám nějakou tu změnu :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
6.10.14 15:58

@lassa já jsem třeba měnila kočárky často, ty levnější. Mně se prostě za chvíli omrzí, a jsem schopná vyměnit i Nunu za Zopu, jen abych měla doma změnu (s nadsázkou) :lol: měla jsem jednu kamarádku z netu, se kterou jsem si často kočárky měnila, ale u ní jsem měla jistotu, že kočárek bude přesně v takovém stavu, jaký mi napíše. Jinak jsem měnila jen v mém okolí. Někdy is kamarádkama třeba na týden jenom :lol: momentálně mám doma 8 kočárů… :lol: jsem trošku úchyl :p

• Citovat
  • Upravit
232
6.10.14 16:04

@lulinaaa A nebyl by tam nějaký na výměnu i pro nás? :mrgreen: Máme ho od května (nový) a už mě dávno omrzel :lol:. I když jsem dost vybíravá a do jinýho než do britaxu bych asi nešla, ale jestli máš někde vyvěšený fotky, ráda se podívám :D. Mít na to ty zatracený peníze, tak mám snad každý měsíc jiný :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
6.10.14 16:06

To až malá těm kočárkům odroste, tak nevím co budu teda vozit :think: :mrgreen: asi si jedině pořídit další mimčo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
6.10.14 16:10

Já mám NUNU 2014 takže né :D a Britax jsem neměla ani jeden, tak nějak se mi nelíbí :think: máme:

• Brio Go
  • NUNU
  • Bugaboo Bee3
  • Bugaboo Cameleon
  • Bugaboo Buffalo
  • Peg Pérego Pliko P3 (ten ale už je vlastně z domu…)
  • Quinny Yezz
  • Jané Powetwin…jezdím ale skoro jenom s Camem a s Briem. Chlap se o ně celkem stará, přestříká škrábance, namaže, utáhne… :mrgreen: už dávno rezignoval :lol: prej když v tom máme peníze, tak ať se pak ještě pěkně prodají :palec:
  • Citovat
  • Upravit
lulinaaa
6.10.14 16:12
@lassa píše:
To až malá těm kočárkům odroste, tak nevím co budu teda vozit :think: :mrgreen: asi si jedině pořídit další mimčo :D

Malá má 4, malý má v únoru 3 a čekáme mimi. Už jsem byla podezřelá doma, že je to prý kvůli kočárkování :D :D :D ale neee :srdce:

• Citovat
  • Upravit
232
6.10.14 20:02

@lulinaaa Tyyjo tak to máte pěknou sbírku :D. Joo taky bych si přála druhý mimčo ale nějak to nedovolují okolnosti :(. Jinak přeji hodně zdravíčka a bezproblémový porod :kytka:. Snad se toho druhého potomka taky někdy dočkám a v budoucnu třeba i třetího :D :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
6.10.14 22:10

@lassa u nas byly vsechny neplanovane, tak nejak se s tim musime vyporadat, je to zivot :D urcite dockate, vzdyt je to smysl zivota :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4