Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím maminky, máme červený kočárek nunna pepp pořizovaný v květnu (PC 4 600)jelikož mám ráda změny, tak mě napadlo založit diskuzi, i když to možná do diskuze nepatří, zda by někdo vyměnil
. Nad britaxem jsem přemýšlela už dřív a ted bych ho chtěla vyzkoušet ještě do třetice, než kočárek odstavíme uplně.
@lassa píše:
Zdravím maminky, máme červený kočárek nunna pepp pořizovaný v květnu (PC 4 600)jelikož mám ráda změny, tak mě napadlo založit diskuzi, i když to možná do diskuze nepatří, zda by někdo vyměnil. Nad britaxem jsem přemýšlela už dřív a ted bych ho chtěla vyzkoušet ještě do třetice, než kočárek odstavíme uplně.
už tu někdo podobný nápad měl, pohledej v diskuzích, určitě najdeš.
Četla jsem ale pak koukám, že maminky často píší, že jim přišel za hezký čistý kočárek rozvrzaný krám. Chtělo by to nejlépe výměnu ze stejného města a podívat se na kočárek na živo.
Jojo, taky bych nikdy nekoupila kočár, aniž bych ho měla před tím v ruce
hlavně nikdy člověk neví, jak jej majitelka skladovala. Z garáže může mít třeba v potazích plíseň atp., to ze začátku ani nepoznáš…
@lulinaaa Jo jo to je pravda. Asi se na to vyprdnu, ještě bych litovala
.Byl to takový nápad z nudy, nevím co bych roupama pořád vymýšlela pro potěšení
. Možná půjdu něco v bytě přestěhovat, at mám nějakou tu změnu
![]()
@lassa já jsem třeba měnila kočárky často, ty levnější. Mně se prostě za chvíli omrzí, a jsem schopná vyměnit i Nunu za Zopu, jen abych měla doma změnu (s nadsázkou)
měla jsem jednu kamarádku z netu, se kterou jsem si často kočárky měnila, ale u ní jsem měla jistotu, že kočárek bude přesně v takovém stavu, jaký mi napíše. Jinak jsem měnila jen v mém okolí. Někdy is kamarádkama třeba na týden jenom
momentálně mám doma 8 kočárů…
jsem trošku úchyl :p
@lulinaaa A nebyl by tam nějaký na výměnu i pro nás?
Máme ho od května (nový) a už mě dávno omrzel
. I když jsem dost vybíravá a do jinýho než do britaxu bych asi nešla, ale jestli máš někde vyvěšený fotky, ráda se podívám
. Mít na to ty zatracený peníze, tak mám snad každý měsíc jiný ![]()
To až malá těm kočárkům odroste, tak nevím co budu teda vozit
asi si jedině pořídit další mimčo ![]()
Já mám NUNU 2014 takže né
a Britax jsem neměla ani jeden, tak nějak se mi nelíbí
máme:
@lassa píše:
To až malá těm kočárkům odroste, tak nevím co budu teda vozit![]()
asi si jedině pořídit další mimčo
Malá má 4, malý má v únoru 3 a čekáme mimi. Už jsem byla podezřelá doma, že je to prý kvůli kočárkování
ale neee ![]()
@lulinaaa Tyyjo tak to máte pěknou sbírku
. Joo taky bych si přála druhý mimčo ale nějak to nedovolují okolnosti
. Jinak přeji hodně zdravíčka a bezproblémový porod
. Snad se toho druhého potomka taky někdy dočkám a v budoucnu třeba i třetího
.
@lassa u nas byly vsechny neplanovane, tak nejak se s tim musime vyporadat, je to zivot
urcite dockate, vzdyt je to smysl zivota ![]()