Který fusak pořídit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
2.10.14 14:23

Ktery fusak

Maminky, nejak si sedim na vedeni, ale nevim jaky fusak poridit prckovi. Na zimu uz budeme prehazovat korbu na sportak a ten ma 5bodovy popruhy, ale jsou na pevno prisite tak nevim jak bych mela ten popruh provliknout do fusaku.
dekuji za nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5730
2.10.14 14:25

Mám fusak, který má vyříznuté otvory na pásy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
2.10.14 14:26

To jsem ještě u sporťáku neviděla, že by byly na pevno 8o..pokud ti teda rozumím správně..jinak fusak má naznačené „koleje“ které prostřihneš, něma prostrčíš pásy, a co máš za kočár?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
2.10.14 14:29

@Ralipa já musím u kočáru vyvléct popruhy z přesek, protáhnu fusakem a zase zandám pásy do přesek. Měla jsem to tak u 3 kočárů, které jsem používala.

• Citovat
  • Upravit
6578
2.10.14 14:30

Na pevno přišité možná jsou, ale ty musíš odepnout jakoby ty „spojovací“ díly nebo jak to nazvat. Musí tam být takové ty spony, kde odepneš popruhy, které vedou přes ramena, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
2.10.14 14:30

Ve většině fusaku jsou díry na popruhy kterýma je provlečeš :mavam: Já mám na zimu tenhle od emitexu http://www.moje-miminko.cz/…a-11859.html je v něm teploučko, jsem spokojená a malý taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.10.14 14:53

Mame pas, do ktereho se dava rucicka a je tim vlastne jeden pas pres rameno a jeden pod ruckou, spojeny prezkou a ta se zacvakne mezi nozicky a problem je, ze tyto dva pasy jsou do te prezky napevno prisite, zezadu moznost neni, tam je to blokovane, takze se tam nedostanu. Jedine co me napada je, ze jeden pas budu muset rozstrihnout, navlect fusak a zase prisit…
znacku mame Bexa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.10.14 14:55

@Ralipa ontaktuj prodejce nebo pohledej nekoho kdo ten kocar ma. Urcite to nejak rozdelat pujde, oni tam ty pasy taky nejak navlekali ;) hlavne zadne strihani :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.10.14 14:55
@NNNikol píše:
Ve většině fusaku jsou díry na popruhy kterýma je provlečeš :mavam: Já mám na zimu tenhle od emitexu http://www.moje-miminko.cz/…a-11859.html je v něm teploučko, jsem spokojená a malý taky :-)

Nikol, dekuji za doporuceni, presne tento mam v ocku uz mesic a strasne moc bych ho pro prcka chtela, jen nejdriv musim vyresit jak do toho dam pasy, ty mit proste musi, nejradsi by z kocaru totiz pokazde vystoupil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
2.10.14 14:57

@Ralipa ale ty pásy se musí nějak regulovat a nastavovat jejich délku, ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
2.10.14 15:00

A nejdou na jednom konci ty pásy vytáhnout odněkud zezadu? To by byla úplná blbost, aby to bylo všude napevno.

• Citovat
  • Upravit
17
2.10.14 15:08
@Billi píše:
@Ralipa ale ty pásy se musí nějak regulovat a nastavovat jejich délku, ne? :think:

ano, nahore u ramenou jsou regulovatelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.10.14 15:09
@RadkaCh píše:
A nejdou na jednom konci ty pásy vytáhnout odněkud zezadu? To by byla úplná blbost, aby to bylo všude napevno.

noo praave, blbost to je, ale je to tak, vzadu to o co ma oprena zadicka ja zasite take.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
2.10.14 15:17

@Ralipa Zkus sem hodit nějaký fotky, jak to vypadá. Třeba něco vymyslíme.

• Citovat
  • Upravit
Billi
2.10.14 15:29
@Ralipa píše:
ano, nahore u ramenou jsou regulovatelne

A neda se to tam protahnout u tech raminek? My to tak musime delat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4