Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, nejak si sedim na vedeni, ale nevim jaky fusak poridit prckovi. Na zimu uz budeme prehazovat korbu na sportak a ten ma 5bodovy popruhy, ale jsou na pevno prisite tak nevim jak bych mela ten popruh provliknout do fusaku.
dekuji za nazory.
To jsem ještě u sporťáku neviděla, že by byly na pevno
..pokud ti teda rozumím správně..jinak fusak má naznačené „koleje“ které prostřihneš, něma prostrčíš pásy, a co máš za kočár?
@Ralipa já musím u kočáru vyvléct popruhy z přesek, protáhnu fusakem a zase zandám pásy do přesek. Měla jsem to tak u 3 kočárů, které jsem používala.
Na pevno přišité možná jsou, ale ty musíš odepnout jakoby ty „spojovací“ díly nebo jak to nazvat. Musí tam být takové ty spony, kde odepneš popruhy, které vedou přes ramena, ne? ![]()
Ve většině fusaku jsou díry na popruhy kterýma je provlečeš
Já mám na zimu tenhle od emitexu http://www.moje-miminko.cz/…a-11859.html je v něm teploučko, jsem spokojená a malý taky ![]()
Mame pas, do ktereho se dava rucicka a je tim vlastne jeden pas pres rameno a jeden pod ruckou, spojeny prezkou a ta se zacvakne mezi nozicky a problem je, ze tyto dva pasy jsou do te prezky napevno prisite, zezadu moznost neni, tam je to blokovane, takze se tam nedostanu. Jedine co me napada je, ze jeden pas budu muset rozstrihnout, navlect fusak a zase prisit…
znacku mame Bexa.
@Ralipa ontaktuj prodejce nebo pohledej nekoho kdo ten kocar ma. Urcite to nejak rozdelat pujde, oni tam ty pasy taky nejak navlekali
hlavne zadne strihani ![]()
@NNNikol píše:
Ve většině fusaku jsou díry na popruhy kterýma je provlečešJá mám na zimu tenhle od emitexu http://www.moje-miminko.cz/…a-11859.html je v něm teploučko, jsem spokojená a malý taky
Nikol, dekuji za doporuceni, presne tento mam v ocku uz mesic a strasne moc bych ho pro prcka chtela, jen nejdriv musim vyresit jak do toho dam pasy, ty mit proste musi, nejradsi by z kocaru totiz pokazde vystoupil ![]()
@Ralipa ale ty pásy se musí nějak regulovat a nastavovat jejich délku, ne? ![]()
A nejdou na jednom konci ty pásy vytáhnout odněkud zezadu? To by byla úplná blbost, aby to bylo všude napevno.
@Billi píše:
@Ralipa ale ty pásy se musí nějak regulovat a nastavovat jejich délku, ne?
ano, nahore u ramenou jsou regulovatelne
@RadkaCh píše:
A nejdou na jednom konci ty pásy vytáhnout odněkud zezadu? To by byla úplná blbost, aby to bylo všude napevno.
noo praave, blbost to je, ale je to tak, vzadu to o co ma oprena zadicka ja zasite take.
@Ralipa Zkus sem hodit nějaký fotky, jak to vypadá. Třeba něco vymyslíme.
@Ralipa píše:
ano, nahore u ramenou jsou regulovatelne
A neda se to tam protahnout u tech raminek? My to tak musime delat.