Přebalovací taška ke sportovnímu kočárku

684
12.10.14 15:03

Přebalovací taška ke sportovnímu kočárku

Zdravím, potřebuji radu. Už dlouho sháním tašku ke sporťáku, schválně uvádím ke sporťáku, jelikož když tam dám tu od hlubokého, tak když je malý v lehu, tak taška naráží na boudičku a tím i vlastně i zmenšuje prostor na hlavičku. Doufám, že jste mě pochopili :lol: Nemusí být extra veliká a vůbec to nemusí být přímo speciálně ke kočárku. Líbí se mi docela ta od Ivemaby, je tam variabilní délka popruhu tak tím bych ten problém asi vyřešila, ale uvítám jakýkoliv jiný tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
684
12.10.14 21:59

Tak nikdo? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
12.10.14 22:03

@desire1 Já neměla nikdy žádnou vždycky mi ta taška překážela a nebavila tam nandavat. Mam u kočárku kapsu kam dám vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
12.10.14 22:05

@annaei Já přece jen pár věcí potřebuju, ale nechci takovou tu obr kabelu, na kterou když někdo koukne, tak je jasný že je to na kočárek. Koukala už jsem na fler.cz,asi něco vyberu tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
1.3.16 22:26

Doporučte nějakou tašku

Dnes nám přišel sportovní kočárek valco snap ultra. Potřebovala bych k němu doporučit nějakou závěsnou tašku na věci pro malého. Jako jsou plínky, náhradní oblečení, jídlo atd.
Bylo by fajn, kdyby byla větší a nejlépe hnědá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
1.3.16 22:41

Mám místo přebalovací tašky kabelku(má tvar nákupní tašky) a od známé mám na to poutka, jsou to pruhy pevnější látky s našitým suchým zipem, měla stránky, kde to prodávala, ale něják je nemůžu najít… a kabelu v hnědé myslím nebude problém najít a za ten půlrok jsem jí niják moc nezašpinila, takže může být používána i k původnímu účelu… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
1.3.16 22:46

Já měla toto http://www.zbozi.cz/…fotogalerie/?…
není to vůbec špatné, teď jak malá chodí, tak jí nosím přes rameno občas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.3.16 08:06

Já doporučuji od značky Pinkie. Jednu mám, využívala jsem asi rok, je z kvalitního materiálu, takže stále vypadá krásně. A mají takivý tvar, že přesně jak potřebuješ, nepřekáží. :-) A navíc krásné barvy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
5.3.16 09:14

Děkuji za rady. Nakonec jsem objednala pinkie :-) Příští týden by měla dorazit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí