Opravna kočárku Gesslein v Brně

50
17.10.14 10:46

Opravna kočárku Gesslein v Brně

Zdravím, nevíte někdo kde je v Brně náká opravna kočárků, mám sporták Gesslein f4 a začalo mi zadní kolečko při jízdě jaksi skřípat, vůbec netuším, čím by to mohlo být, ale je to dost nepříjemný zvuk, neměla jste některá taky? manžel nato koukal a na nic nepřišel, tak nevím co s tím, řekl mi, že je hyn, a stím se teda asi nesmířím, jezdí se s ním fakt perfektně a jsem s ním moc spokojená a taky nestál zrovna málo, tak prosím poradte některá, jestli se vám taky nestalo popř. jestli někdo nevíte o náké opravně, kde opravují tuhle značku, díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1665
17.10.14 11:51

Mne taky skripali zvlastne kolecka, posilali jsme to do Duhy a pan rikal, ze to skripe mezi rafkem a kolem a promazal to. V Brne opravna nikde neni. Servis ma jedine Duha v Pardubicich a Eshopbaby v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
17.10.14 12:00

Aha no to bude asi ono, taky jsem si říkala, že to je ta guma, zkusím říct ještě manželovi at to promaže, ale je to blbé, nešlo nám to kolečko sundat, všude jsou jen nýtky, nevíš teda jak se to kolečko dá sundat, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
19.10.14 08:49

Strašně moc ti děkuju za radu, zvládly jsme to nakonec sami, kočárek jsem dala na bok a kousek oddělala tu gumu a nakapala tam olej a ono to fakt pomohlo, i předtím jsem to zkoušela promazat, ale z druhé strany, kde jsou spíš ty šroubky, vůbec mě nenapadlo, že to může být z druhé strany mezi gumou a ráfkem, takže fakt děkuju za radu, ušetřilas mě vození kočárku někam do opravny, díky mooc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí