Kočárek - Coneco Toledo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Andrea82
8.1.10 14:13

holky tak záručák mi ještě nedošel i když jsme je asi 5krát urgovala.zatím je kočárek v pohodě a krásně se s ním jezdí,tak uvidíme.Chybí i ten návod přebývá mi tam jakási tyčka ale ta je asi ke sporťáku.snad brzo vše pošlou,mám ho z netu www.kocarek.cz,nemáte taky některá s tímhle eshopem zkušenost? :poblion:

• Citovat
  • Upravit
pawla13
14.1.10 08:14

Ahoj, já si ho taky objednala na netu na www.kocarek.cz. Objednávku vyřídili fakt bleskově, přišel za 3 dny. Ale také mi nepřišel žádný návod ani záruční list. Takže jsem to také urgovala a čekám na odpověď. Jinak kočárek vypadá pěkně, složení je jednoduché.

• Citovat
  • Upravit
Andrea82
14.1.10 10:18

ahoj no suprově vypadá ale co když se s ním něco stane,a tak když jsi ho složila bez problémů kam patří taková šedá kovová tyčka s vidličkama na koncích?Na to jsme nemohla přijít jinak my už s ním jezdíme,malá se narodila o tři týdny dříve,a zatím dobrýmáme ho doma ale od 30.11.2009 a od té doby jim volám co bude se záručekem a pořád samé výmluvy.Odkud jsi?Já ze Svitav což je 150 km od Kopřivnice takže si pro něj osobně nezajedu :cry: a tak už nevím jak na ně aby mi ho dodali.

• Citovat
  • Upravit
pawla13
14.1.10 11:00

Šedou kovovou tyčku jsem tam žádnou neměla, takže mi nic nezbylo. Já jim psala maila a odpověděli, že mi to pošlou dodatečně, že to bylo všechno strašně na rychlo. Tak jsem tedy zvědavá, když píšeš, že se stále vymlouvají. Já jsem z K.Varů, takže to mám přes celou republiku.

• Citovat
  • Upravit
pawla13
14.1.10 11:37

A teď když koukám na ty barvy znovu na netu, tak zjišťuju, že mi vlastně přišla i jiná barva. Tak to už jsem fakt :evil: Zkoušim splašit ten návod, kdyby se mi zadařilo, tak dám vědět.

• Citovat
  • Upravit
Andrea82
18.1.10 10:53

tak to by jsi byla hodná s tím návodem.kámoška mi radila ať to zkusím přes ochranu spotřebitele nebo čoi,mě totiž začíná docházet trpělivost.nebo budeme doufat že nám nepos…a bude sloužit tak jak má

• Citovat
  • Upravit
307
11.2.10 19:28

Děvčata líbí se mi tento kočárek, ale nikde jsem se nedočetla, zda je možné dát sportovní verzi nebo korbu proti směru. Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.2.10 17:59
loci píše:
Děvčata líbí se mi tento kočárek, ale nikde jsem se nedočetla, zda je možné dát sportovní verzi nebo korbu proti směru. Díky za odpověď

Nejde ani jedno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
10.3.10 15:25

Ahoj, tenhle kočárek jsem si na Amálku koupila jako první byla jsem z něho taky nadšená. Měla jsem ho od začátku července do října, pak se mi tam nevešla a podotýkám, že nejsme žadní obříci. Korba je podle hóóódně malá, ale viděla jsem nový typ Coneco Mustang a ten má už větší korbu. Viděla jsem ho i naživo a je opravdu parádní a ty bááárvy. Jinak se mi s ním jezdilo skvěle… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petisekh
25.3.10 19:08

Prosím, prosím jaký je vnitřní rozměr korbičky? A dá se u korbičky polohovat zádová opěrka?

• Citovat
  • Upravit
78
13.4.10 20:01

Ahoj,vnitřní rozměr korbičky je 74 cm a zádoá opěrka je plynule polohovatelná skoro do lehu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrea82
17.6.10 09:19

Ahojky nedá se dát po směru když máš sporťák je vlastně zádíčkama od tebe,to je taky jedna nevýhoda tohoto kočárku,ale jinak jsme s ním zatím spokojená je lehoučký a to je pro priorita jelikož pořád ho někde musím tahat do schodů.A že má polohovatelnou opěrku???to je pro mě novinka na sporťáku jo to je jasný ale u korbičky ne nebo jsme ho špatně prozkoumala? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8
18.6.10 16:02

Ahojky maminy. Tak já jsem si taky pořídila kočárek Coneco Toledo. Chtěla jsem světle modrý a dorazil tyrkysový. Doma jsme se schodli , že je nakonec hezčí. Jinak kočárek vypadá úžasně. Mimi se má teprve začátkem července narodit a tak ještě nevím jak se mi bude jezdit. Snad nebude problém. Návod u kočárku taky nebyl a záruční list taktéž ne. Vlastně jen faktura.Tak doufám,že nebude problém. Jinak ho mám z Ajashopu za 5440 kč. Přišel do týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Datla
8.11.10 14:54

Ahoj Maksinka,

Chcela by som sa opytat ake mas s odstupom casu skusenosti s kocarkem. Uvazujem o jeho kupe. Pripadne aj ak mate ktorakolkvek akekolvek nove skusenosti - budem rada ak sa o ne podelite :-)

Dakujem

Jana

• Citovat
  • Upravit
2
17.3.11 09:48

ahoj všem ještě nevym jak setu píše . Tak smesi koupily kočárek CONECO TOLEDO. Dodání bylo rychlý hnet druhej den sem ho mněla doma a vše ktomu bylo akorát tam nebyl návot a my sme nevjeděly kam dát takvou tyčku. Tak to manžel vyfotyl a ptal se na firmně kde smeto koupily a ubec neodepsaly. Nevýte někdo kam se dává. Jinak kočárek se nám lýbý a sme snim moc spokojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí