Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord WandererAhoj, já si ho taky objednala na netu na www.kocarek.cz. Objednávku vyřídili fakt bleskově, přišel za 3 dny. Ale také mi nepřišel žádný návod ani záruční list. Takže jsem to také urgovala a čekám na odpověď. Jinak kočárek vypadá pěkně, složení je jednoduché.
ahoj no suprově vypadá ale co když se s ním něco stane,a tak když jsi ho složila bez problémů kam patří taková šedá kovová tyčka s vidličkama na koncích?Na to jsme nemohla přijít jinak my už s ním jezdíme,malá se narodila o tři týdny dříve,a zatím dobrýmáme ho doma ale od 30.11.2009 a od té doby jim volám co bude se záručekem a pořád samé výmluvy.Odkud jsi?Já ze Svitav což je 150 km od Kopřivnice takže si pro něj osobně nezajedu
a tak už nevím jak na ně aby mi ho dodali.
Šedou kovovou tyčku jsem tam žádnou neměla, takže mi nic nezbylo. Já jim psala maila a odpověděli, že mi to pošlou dodatečně, že to bylo všechno strašně na rychlo. Tak jsem tedy zvědavá, když píšeš, že se stále vymlouvají. Já jsem z K.Varů, takže to mám přes celou republiku.
A teď když koukám na ty barvy znovu na netu, tak zjišťuju, že mi vlastně přišla i jiná barva. Tak to už jsem fakt
Zkoušim splašit ten návod, kdyby se mi zadařilo, tak dám vědět.
tak to by jsi byla hodná s tím návodem.kámoška mi radila ať to zkusím přes ochranu spotřebitele nebo čoi,mě totiž začíná docházet trpělivost.nebo budeme doufat že nám nepos…a bude sloužit tak jak má
Děvčata líbí se mi tento kočárek, ale nikde jsem se nedočetla, zda je možné dát sportovní verzi nebo korbu proti směru. Díky za odpověď
loci píše:
Děvčata líbí se mi tento kočárek, ale nikde jsem se nedočetla, zda je možné dát sportovní verzi nebo korbu proti směru. Díky za odpověď
Nejde ani jedno..
Ahoj, tenhle kočárek jsem si na Amálku koupila jako první byla jsem z něho taky nadšená. Měla jsem ho od začátku července do října, pak se mi tam nevešla a podotýkám, že nejsme žadní obříci. Korba je podle hóóódně malá, ale viděla jsem nový typ Coneco Mustang a ten má už větší korbu. Viděla jsem ho i naživo a je opravdu parádní a ty bááárvy. Jinak se mi s ním jezdilo skvěle… ![]()
Prosím, prosím jaký je vnitřní rozměr korbičky? A dá se u korbičky polohovat zádová opěrka?
Ahoj,vnitřní rozměr korbičky je 74 cm a zádoá opěrka je plynule polohovatelná skoro do lehu ![]()
Ahojky nedá se dát po směru když máš sporťák je vlastně zádíčkama od tebe,to je taky jedna nevýhoda tohoto kočárku,ale jinak jsme s ním zatím spokojená je lehoučký a to je pro priorita jelikož pořád ho někde musím tahat do schodů.A že má polohovatelnou opěrku???to je pro mě novinka na sporťáku jo to je jasný ale u korbičky ne nebo jsme ho špatně prozkoumala? ![]()
Ahojky maminy. Tak já jsem si taky pořídila kočárek Coneco Toledo. Chtěla jsem světle modrý a dorazil tyrkysový. Doma jsme se schodli , že je nakonec hezčí. Jinak kočárek vypadá úžasně. Mimi se má teprve začátkem července narodit a tak ještě nevím jak se mi bude jezdit. Snad nebude problém. Návod u kočárku taky nebyl a záruční list taktéž ne. Vlastně jen faktura.Tak doufám,že nebude problém. Jinak ho mám z Ajashopu za 5440 kč. Přišel do týdne.
Ahoj Maksinka,
Chcela by som sa opytat ake mas s odstupom casu skusenosti s kocarkem. Uvazujem o jeho kupe. Pripadne aj ak mate ktorakolkvek akekolvek nove skusenosti - budem rada ak sa o ne podelite ![]()
Dakujem
Jana
ahoj všem ještě nevym jak setu píše . Tak smesi koupily kočárek CONECO TOLEDO. Dodání bylo rychlý hnet druhej den sem ho mněla doma a vše ktomu bylo akorát tam nebyl návot a my sme nevjeděly kam dát takvou tyčku. Tak to manžel vyfotyl a ptal se na firmně kde smeto koupily a ubec neodepsaly. Nevýte někdo kam se dává. Jinak kočárek se nám lýbý a sme snim moc spokojeni
holky tak záručák mi ještě nedošel i když jsme je asi 5krát urgovala.zatím je kočárek v pohodě a krásně se s ním jezdí,tak uvidíme.Chybí i ten návod přebývá mi tam jakási tyčka ale ta je asi ke sporťáku.snad brzo vše pošlou,mám ho z netu www.kocarek.cz,nemáte taky některá s tímhle eshopem zkušenost?