Call centrum - zkušenosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
TamaraAlmara
10.11.17 14:31

Ja si privydelavala v call centru na vysoke. Prace super. 100× lepsi nez nosit letaky nebo vybalovat zbozi v supermarketu. Sedite v teple a mate pravidelne penize. Delala jsem aktivni prodej. Ze vas lidi poslou nekam mi nevadi, trénujete asertivitu. Ze po vas jde vedeni mi take nevadilo, proste musi se plnit plan jako kdekoliv jinde. A ze vam nahravaji hovory a pak vam je prijde sefka pustit, aby vam zhodnotila vystupovani a styl hovoru jsem spis uvitala. Pro me super zkusenost. Kdyby v zivote byla zas nouze o praci, pujdu do call centra. Nemam s tim problem. Lepsi jak fabrika ci prodavacka v obchodě.

• Citovat
  • Upravit
22
5.11.18 18:51

Call centrum

Jsou call centra, kde nevolas cold leady, kde si klient vytvoří poptávku a ty ji vyridis… Ale často je to jen kec a lidi tě pošlou pryč…

Většinou obvolavas lidi a hrabe ti z toho… Často nabírají 10 lidi a za 2 týdny jsou pryč, protože udělají špinavou práci a manažeři pak volají ulovené klienty… Chytne se třeba jeden z deseti a někdy ani to ne …

Plyn elektřina, mobilní tarify… Investice…
Lidi, naučíte se na to a pak voláte a voláte, jsou z toho úzkosti a špatná nálada, než docílíte ukončení obchodu aby jste měli provize, tak je to na delší trať a lidé vám to nakonec odreknou… Nebo máte sankce za chybu v hovoru, neřeknete větu a jste v prdeli..

Lákají Vás na to, že máte základ 20 hrubého a provize třeba 2,5 % když si klient otevře účet investice se vkladem 500 000… 12,5 tisíce k výplatě (nakonec se vám vše daní)
A ne, opravdu se to nepovede denně a jste rádi když máte za měsíc jeden účet…
JÁ DAL PREDNOST BEZPEČNĚJŠÍ PRÁCI V BLÍZKÉ TOVÁRNĚ NA TŘASKAVINY :D :pankac:

Co si nevydělás, to nemáš… A pokud máš vzdělání, tak ho uplatni v oboru obchodu chceš li. Obchodní referent, analytika akcií, Fin poradce, sekretariát či inlinka lepší společnosti, kde jsou znalosti potřeba…
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.18 18:53

Fabrika

@TamaraAlmara píše:
Ja si privydelavala v call centru na vysoke. Prace super. 100× lepsi nez nosit letaky nebo vybalovat zbozi v supermarketu. Sedite v teple a mate pravidelne penize. Delala jsem aktivni prodej. Ze vas lidi poslou nekam mi nevadi, trénujete asertivitu. Ze po vas jde vedeni mi take nevadilo, proste musi se plnit plan jako kdekoliv jinde. A ze vam nahravaji hovory a pak vam je prijde sefka pustit, aby vam zhodnotila vystupovani a styl hovoru jsem spis uvitala. Pro me super zkusenost. Kdyby v zivote byla zas nouze o praci, pujdu do call centra. Nemam s tim problem. Lepsi jak fabrika ci prodavacka v obchodě.

Hele fabrika jak na co a co za pozici děláš…
Podle mne je lepší mít větší fixní plat s jistotou, než malý fix a slíbené statisíce za provize, které stejně nedáš :think:

• Citovat
  • Upravit
921
5.11.18 19:47

Neni call centrum jako call centrum… jsou call centra co maji pevny plat a vubec se tam neresi prodej, jen zvedas telefony :nevim: ale prodej je :poblion: aspon pro me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.10.21 10:14

Call centrum

Zdravím
mám dotaz, máte někdo zkušenost konkrétně z CTSCZ spol. s r. o?(pobočka Chomutov)
Jaký tip callingu se zde probozuje? Nabízejí práci i na DPČ, ale když jsem to konzultoval s jejich personalistkou tak se divila že na DPČ je možné pracovat jen do 20 hodin týdně, moc důvěry v ní, potažmo k firmě u mne nezískala.
Já si práci představuji takto,4 hod'ky denně 5dní v týdnu. Psali že je práce vhodná i pro maminky s dětmi, ohodnocení není pro mne až tak rozhodující, jako těch 20hodin týdně. A ještě, dají se ty 4 hodiny na telefonu přežít(jak u toho „utíká“ čas, třeba)?dělá se v open space? Předem děkuji za reakce, prosím jen k věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.21 11:39
@Filip04 píše:
Zdravím
mám dotaz, máte někdo zkušenost konkrétně z CTSCZ spol. s r. o?(pobočka Chomutov)
Jaký tip callingu se zde probozuje? Nabízejí práci i na DPČ, ale když jsem to konzultoval s jejich personalistkou tak se divila že na DPČ je možné pracovat jen do 20 hodin týdně, moc důvěry v ní, potažmo k firmě u mne nezískala.
Já si práci představuji takto,4 hod'ky denně 5dní v týdnu. Psali že je práce vhodná i pro maminky s dětmi, ohodnocení není pro mne až tak rozhodující, jako těch 20hodin týdně. A ještě, dají se ty 4 hodiny na telefonu přežít(jak u toho „utíká“ čas, třeba)?dělá se v open space? Předem děkuji za reakce, prosím jen k věci.

Ahoj, celkově v call centru pracuji 8 let.
Poslední 3 roky na 4h týdně.
Jestli tuhle práci budeš dělat poprvé, tak ti to zcela jistě utíkat bude.
Zrovna jsem ve výpovědní lhůtě, už jsem vyhořelá a i ty 4 h se mi táhnou.
Málo si tam člověk vydělá a s prodejem je to čím dál horší. Lidí už vše znají je velmi těžké něco prodat.
Za hodinu máš cca 50 hovorů. A jedeš jako kolovrátek, že Chvilku se ti to omrzí.
Doporučuji tuto práci dělat jen na přechodnou dobu a přeji pevné nerviky :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.21 11:39

Oprava na 4 h denně :lol:

• Citovat
  • Upravit
2
5.10.21 10:05

Call centrum

Děkuji za reakci/zkušenost, na rovinu, hodlam tam makat jen po dobu 3 měsíců, pak podám výpověd' bez udání důvodů, nechci celou zimu proválet doma, a na jaře mi začínají včelky, tak se nudit nebudu.
Počítám že ukončit prac. poměr ve zkušební době nebude problém a budu moc skončit ze dne na den, nebo ne? tím si si nejsem uplně jist. Předem díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.21 13:24
@Filip04 píše:
Děkuji za reakci/zkušenost, na rovinu, hodlam tam makat jen po dobu 3 měsíců, pak podám výpověd' bez udání důvodů, nechci celou zimu proválet doma, a na jaře mi začínají včelky, tak se nudit nebudu.
Počítám že ukončit prac. poměr ve zkušební době nebude problém a budu moc skončit ze dne na den, nebo ne? tím si si nejsem uplně jist. Předem díky za radu.

Záleží na jak dlouho dostaneš zkušební lhůtu, jinak ano ve zkušebce můžeš odejít kdykoliv. Pořádně si pročti smlouvu, než podepíšeš a nebude problém ;)

• Citovat
  • Upravit
6.2.23 13:36

Opravdu cool calcentrum existuje i si tak říkají takže žádnou chybu v názvu neudělala a sama jsem tam pracovala kolektiv super ❤️ jediné co mne štvalo bylo že tam nebylo uklizeno ale jinak soutěže super ❤️ šéfové super ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.3.23 07:30

Callcentra

Včera jsem byla na školení v Callgate blizko Modřanské rokle. S jedním klukem jsme hned potom vzali nohy na ramena. Neskutečný bordel, smrad a chaos. Drsný týpek co nás školil vypadal jako vrah a rychle drmolil. Uff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat