Copak myslíte: Jsem těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37277
3.2.23 11:16
@Caridina píše:
To je k tomu potreba? To budu muset pritovi rict :lol:

Zkus pro začátek třeba pak otčenášů kdysi to prý jedné už vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
3.2.23 11:27

@SabinaSabi jestli jsi tehotna, test by ti mel ukazat uz dve silne dalnice. To spineni mohlo byt k uhnizdovani, nebo praskla cevka nekde. Ja mela na toaletaku spineni k uhnizdovani 6DPO a trvalo to asi 3dny, ale test mi ukazal dve carky v den ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
3.2.23 12:54
@JancaS84 píše:
Zkus pro začátek třeba pak otčenášů kdysi to prý jedné už vyšlo.

Nebudou z toho pak dvojcata? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37277
3.2.23 13:08
@Caridina píše:
Nebudou z toho pak dvojcata? :mrgreen:

Jóó to už je riziko povolání. My máme teď ve vzdálené rodině dokonce trojčata, ale jak moc se kdo přičinil těžko říct :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
3.2.23 17:45
@JancaS84 píše:
Jóó to už je riziko povolání. My máme teď ve vzdálené rodině dokonce trojčata, ale jak moc se kdo přičinil těžko říct :lol: :lol: :lol:

Trojita radost :srdce: obdivuju lidi, kteri maji dvojcata, natoz trojcata a zvladaji to s prehledem. Nebo to aspon na hristich atd. tak vypada :mrgreen: Ja vubec nevim, jak bych to zvladla. Mame 1 dite a nekdy si rikam, ze si aspon ulozim cislo do Bohnic do telefonu jako pro sichr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
3.2.23 17:47
@SabinaSabi píše:
Den menstruace jsem malinko zaspinila slaboucce spodní prádlo ale menstruace žádná už je to 8 den a ještě ji nemám. Snažíme se o maminko ale těhotensky test jsem si ještě nedělala. Nejsem mi do hlavy to špinění.
:roll: :?

Příspěvek upraven 03.02.23 v 19:03

• Citovat
  • Upravit
37277
3.2.23 17:48
@Caridina píše:
Trojita radost :srdce: obdivuju lidi, kteri maji dvojcata, natoz trojcata a zvladaji to s prehledem. Nebo to aspon na hristich atd. tak vypada :mrgreen: Ja vubec nevim, jak bych to zvladla. Mame 1 dite a nekdy si rikam, ze si aspon ulozim cislo do Bohnic do telefonu jako pro sichr :mrgreen:

No oni bydlí s rodiči a ještě dědem, takže mají velkou pomoc. Ale musí to byt i tak na palici.
My máme sice tři děti, dvě docela blízko sebe, ale i tak to musí být velký rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
3.2.23 18:54
@JancaS84 píše:
No oni bydlí s rodiči a ještě dědem, takže mají velkou pomoc. Ale musí to byt i tak na palici.
My máme sice tři děti, dvě docela blízko sebe, ale i tak to musí být velký rozdíl.

Zahul to musi bejt strasnej. Mne ten nas satanas dava hodne zabrat, ale rikam si, ze kdyby to druhy dite prislo, ze to bude proste v pohode. Vzhledem k tomu, ze uz dochazim do CARu, tak se tech „dvojcat“ bojim, ale radsi dalsi 2 deti, nez uz zadny. Urcite je vyhoda, ze jsou prarodice pod strrchou, na druhou stranu to si taky neumim predstavit :mrgreen: to bych nedala taky bydlet s rodicema :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37277
3.2.23 19:59
@Caridina píše:
Zahul to musi bejt strasnej. Mne ten nas satanas dava hodne zabrat, ale rikam si, ze kdyby to druhy dite prislo, ze to bude proste v pohode. Vzhledem k tomu, ze uz dochazim do CARu, tak se tech „dvojcat“ bojim, ale radsi dalsi 2 deti, nez uz zadny. Urcite je vyhoda, ze jsou prarodice pod strrchou, na druhou stranu to si taky neumim predstavit :mrgreen: to bych nedala taky bydlet s rodicema :mrgreen:

My jsme tak bydleli 5 let. Na hlídání a občasnou pomoc to bylo super. Ale nějaký třecí plochy byly. Teď máme svoje a svůj klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
3.2.23 22:14
@JancaS84 píše:
My jsme tak bydleli 5 let. Na hlídání a občasnou pomoc to bylo super. Ale nějaký třecí plochy byly. Teď máme svoje a svůj klid.

My jsme u tchynaku bydleli asi 2 roky jeste pred prckem. Tchynaci tenkrat bydleli mimo prahu a nechali nam k uzivani jejich byt. Nicmene bych si tenkrat nedovolila ani vymenit nabytek, i kdyz to v nasem pokoji bylo potreba. Tchynaky miluju, vice mene s nami bydleli obcas a jen na vikend, ale po tech 2 letech jsem byla rada, ze jdem do svyho. Ted mame mezi sebou dojezd 15 minut a je to akorat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8667
4.2.23 16:52
@Ou píše:
Proč, proč proboha ti přijde jako dobrej nápad spekuovat na internetu, místo toho aby sis prostě udělala test?

tohle by se mělo vytesat do kamene!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.24 09:04

Myslíte že jsem těhotná

Dobrý den snad jsem povedlo co myslíte 5 dni spozdění a bolest prsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
8.2.24 10:28
@Tobiášek12 píše:
Dobrý den snad jsem povedlo co myslíte 5 dni spozdění a bolest prsou

@Tobiášek12
Fotka je šíleně rozmazaná, ale náznak ducha tam vidím, zkus opakovat test za par dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22866
8.2.24 10:37
@Tobiášek12 píše:
Dobrý den snad jsem povedlo co myslíte 5 dni spozdění a bolest prsou

No na to, že máš zpoždění 5 dní, tak je tam jen náznak, ale mohla jsi mít posunutou ovulaci, zkus testovat za pár dní znovu, zda čárka bude sílit.
K doktorovi nechoď, stejně by nic neviděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
8.2.24 14:20

@Tobiášek12 vite kdy jste mela ovulaci? Ze uz mate 5 spozdeni a carka moc silna neni. Mozna jste mela posunutou ovulaci a tudiz mate mensi spozdeni. Zkuste za par dni znova, zda bude carka silit. Nebo zkuste digi test clear blue a ukaze vam rovnou tydny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí