Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pujde a to hodne, navic kdyz to pak sundas, tak Ti z kazdeho pramenu jeste dost vlasu vypada ![]()
Samozřejmě to vidět půjde, záleží taky jak moc velké ty místa máš. Hlavně se ty copánky musí vždy po určité době upravovat zpět k hlavě s vlasy tím dostávají trochu záhul ![]()
Rasta jsem mela několikrát. A ano bude to vidět. Záleží jak jsou velký
Docela mazec. Sotva si člověk zvykl na tu váhu a jak s tím manipulovat, tak jsem to musela sundat.
Při tom mi vypadlo spoustu vlasů, naštěstí to na mě není vidět, takže mi to nevadilo.
Ale ty vlasy prostě padají normálně a když to máte v copanku nemá to kam vypadnout. Takže po rozpleteni to vypadá že vám z toho vypadaly vlasy
@lachtanice86 jsou malé mám malá místa na hlavě už jsem jednou měla kdysi melouna a nebylo to ani poznat ale to jsem neměla až zas tak řídké vlasy jako tedko já se jen bojím že to půjde poznat no jinak když je mám v culíku nejde to poznat jen když rozoustim
samozřejmě se snažím dělat zábaly pravidelně atd…používám i přípravky primo na kudrnaté vlasy už nic z drogerie nekupuju pouze objednám
a vidím výsledky vlasy mám silnější a min padají
jsem neskutečně ráda ![]()
@lachtanice86 jsou malé mám malá místa na hlavě už jsem jednou měla kdysi melouna a nebylo to ani poznat ale to jsem neměla až zas tak řídké vlasy jako tedko já se jen bojím že to půjde poznat no jinak když je mám v culíku nejde to poznat jen když rozoustim
samozřejmě se snažím dělat zábaly pravidelně atd…používám i přípravky primo na kudrnaté vlasy už nic z drogerie nekupuju pouze objednám
a vidím výsledky vlasy mám silnější a min padají
jsem neskutečně ráda
@Michaela02993
Nejlíp domluvit se přímo s tím kdo by mel plést. Třeba ta místa schová do copanku
Dobrý den prosím vás mám dotaz kdo má zkušenosti s rasta copankami po celé hlavě přemýšlím, že bych si nechala udělat
,ale mám na hlavě místa
nevím jestli to bude vadit účtech copánků
? Co myslíte?
má někdo s tímto zkušenosti? Půjde to vidět? Myslím ty místa
nejsou až zas tak velká děkuji všem