Co podniknete o tomto víkendu?
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Copodniknete o tomto víkendu???
Ahojky maminy, které budete o nastávajícím víkendu doma samy s dětmi. Má být krásně a já tak nějak marně vymýšlím, co budu s tím naším malým piškotem podnikat.
Ztížené to máme tím, že tatínek bude 50km od nás v lese na dříví, já nejezdím autem a bydlíme na vesnici, kde je akorát hospoda.
Co byste poradily?
Díky za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My sice sami nebudeme, ale plány máme takové, že vezmeme kola a pojedeme do přírody daleko od civilizace nasbírat pampelišky na med
Nevím jak máš malé děti a kolik, ale já bych určitě vyrazila za přírodou a nechala špuntíka poběhat na louce po trávě a já bych si mezitím lehla na deku, relaxovala a poslouchala klid přírody ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, ja bych nejradsi nekam na louku plnou pampelisek a tam si udelat piknik… jenomze, nase mala ma nestovice, takze si sednem tak max na zahradu pod slunecnik.:?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já budu v práci. Ale je fakt, že asi bude hezky..... Teď jsem v hračkářství natrefil na dva zajímavé plastové výrobky - bumerang a házecí UFO (Létající talíř). S tím se děcka na trávníku můžou vyblbnout ažaž… Cena - po 40 korunách. No nekupte to…
Příspěvek upraven 25.04.12 v 15:12
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my budujeme okoli domu a tak, takze budeme s malym asi na zahrade jeden den, bude si hrat na pisku a ja budu pomalu premenovat nasi zahradu v neco obyvatelneho, v nedeli bychom jeli k babi a dedovi na vesnici kouknout slepice (maly je miluje), v pondeli pojedeme nekam na vylet a v utery jeste nevim… ![]()
Jelikoz jsem pracujici matka, tak si tyto 4 dny poradne uziji prcka…
To je hlavni plan.
A navic „tatinek“ - bio naseho maleho bude pryc, tak to bude jeste intenzivnejsi, protoze ho nebude mit u sebe tento vikend, takze budu uzivat, uzivat, uzivat… ![]()
- Citovat
- Upravit
My Pivní slavnosti na Kladně, jsem nato s kočárkem zvědavá
Doufám, že budou dělat nějaké dobré grilované masíčko, protože pivem by kojící matku tedy neuctili
Ne… Ale je to divné, jít na slavnosti Piva a nedat si ho, ach jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bellezza píše:
Ahoj, ja bych nejradsi nekam na louku plnou pampelisek a tam si udelat piknik… jenomze, nase mala ma nestovice, takze si sednem tak max na zahradu pod slunecnik.:?
Jé, tak to je mi líto, náš prcek už je má za sebou, ještě má sem tam stroupek
ve vláskách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsme z Tachovska - tak jdu pohledat, jestli se tady nebude dít něco zajímavého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enie
me taky ceka navsteva pivovarskyho dne,19.kvetna…
chodili jsme tam kazdy rok,letos vyjimka taky s kocarkem nebude… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak o vikendu budu jen ja,maly a manza,ktery prifrci ze zahranici,tak zajdem na zmrzku a mozna do Ratiboric.V nedeli se nam vrati zbytek deti-3,od babicek,manzel v po zase odjizdi,tak budu muset neco vymyslet pro deti.Maji v po volno ze skoly…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enie píše:
My Pivní slavnosti na Kladně, jsem nato s kočárkem zvědaváDoufám, že budou dělat nějaké dobré grilované masíčko, protože pivem by kojící matku tedy neuctili
Ne… Ale je to divné, jít na slavnosti Piva a nedat si ho, ach jo
Ty jo, na Kladne jsou pivni slavnosti? Kdy? Kdy? Ze bychom se taky jeli podivat?
![]()
- Citovat
- Upravit
Je to na letišti u Velké Dobré, od pátku 16:00 a v sobotu celý den. Kdyžtak www.kr-stredocesky.cz Je tam leták a program ke stáhnutí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak my se chystáme do přírody… v sobotu jedeme na Súlovské skály,v neděli grilovačka.A jelikož je v uterý svátek mámanžel volno tak se budeme chystat na úterní pálení čarodějnic U Veličků…no nabité to bude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není to sice na tenhle víkend, ale 12.5. jsou u nás ve vesnici každoroční slavnosti Otevírání Poodří + koštování pálenek na zámku http://bartosovice.cz/akce/ukaz.phtml?… (zatím jsem nenašla plakát
). Z Ostravy je to co by kamenem dohodil ![]()
K nám se můžete přijet podívat (kterýkoli víkend nebo jiný den podle domluvy) na poníky a oslíka (brzo by měly být i ovečky s jehňaty) a děti se mohou i svézt - buď jen v ohradě nebo se dá vyrazit i na vycházku k rybníkům. Když budou doma traktory, můžou do nich kluci nakouknout taky ![]()
Jinak já jsem sama doma s prckem skoro pořád, ale pořád je co dělat
Úspěch mělo třeba naložení prcka do koleček a jeli jsme na procházku tak
Ani kšíry nepotřeboval, jak se vzorně držel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.