Akce pro rodiny s dětmi Kroměříž

603
24.4.12 16:13

Akce pro rodiny s dětmi Kroměříž

Čauky, můžete mi poradit tip na akci/výlet v okolí Kroměříže od 28.4 - 1.5. 2012? Květná zahrada v Kroměříži je jasný tip, ale nevíte, jsou v zámecké zahradě nějaká zvířata (bývala tam…)? Máme dvouletého kluka…Tak aby to bylo i pro něj :-) Díky Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PetkaK
24.4.12 16:38

Zvířátka jsou v podzámecké zahradě, do které se neplatí žádné vstupné.

Jinak můžete jet z Kroměříže do ZOO do Lešné, pokud máte rádi turistiku tak rozhledna Brdo (kluka v krosničce, bez kočárku), nebo Hostýn (tam by to mělo jít i s kočárem).

• Citovat
  • Upravit
10713
24.4.12 16:40

Byli jsme v zámecké zahradě loni v září a zvířata tam byla. Přesně nepamatuju co všechno, ale nějací holubi, slepice (zvláštní druhy), morčata, daněk, husy… Syn měl něco přes rok a líbilo se mu tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
24.4.12 18:03

KVětná je dobrý tip, mě se teda moc nelíbí - kroměřížačka. Nic tam pro děti moc není. Ale na podívání teď snad jo, jak to pokvete vše.
Podzámka - super, můžete i piknik udělat na louce, zvířata jsou, nejlepší je vzít rohlíky na krmení, nebo cokoliv, co jí. Srnci, kačeny, labutě, osel,atd..
Zámek je taky hezký na prohlídku, případně zámecká věž - je z ní hezký výhled. Vše se dá samostatně.
Co mě napadá - Ranč kostelany - jsou tam koně, hezká procházka po přírodě, z tama je to kousek i na to Brdo.
JE tu dětská kavárna Castelo ve Ztracené ulici.Na oběd ale né vhodná. Spíš tak na kafíčko a posedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
24.4.12 18:13

Díky moc za tipy, spíš jsem nevěděla (leta se tam pohybuju spíš sporadicky..) jestli jsou v podzámce zvířata :-) Jojo turistiku rádi máme a někam určo vyrazíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
24.4.12 21:25

Taky me napada jenom Podzamka ;) , Kvetna je velice o nicem a navic je tam vstupne pokud vim :roll:

Jinak vim o tomhle:http://www.mesto-kromeriz.cz/akce.asp?…

ale to je od 3 let.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
10.9.12 08:46

Kroměříž

Neměl by někdo zájem chodit cvičit s čtyř nebo pěti měsíčním prcken a od října chodit plavat a saunovat :?: Ozve se někdo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
25.7.14 23:42

Ahojky maminky z kroměříže. je v kroměříži fungující bludiště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
25.7.14 23:48

V květné zahradě ani moc ne. Ale na náměstí je teď (přes léto) otevřené zrcadlové bludiště, vstup 50Kč za osobu, rodinné slevy… Byla jsem tam loni s přítelem, letos jsem tam taky byla. Je to jak pro děcka, tak i dospěláci se dooooost pobaví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
26.7.14 01:12

@gabki zrcadlové bludiště je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
26.7.14 21:26

Dnes jsme teda absolvovali zrcadlove bludiste a moc jsme se pobavili, i v kvetne zahrade, ale tam jich moc nebylo. kromeriz super:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.