Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte vsichni prosim prisel me balik od firmy necele 1 kilo COrtex s.r.o. nic jsem si neobjednavala prosim neprislo to nekomu take? nejde o nejaky podvod
? prosim piste
Chtějí za to peníze? Jestli ne tak bych to asi vyzvedla a rozbalila, jestli ano tak bych to nechala být.
nechteji penize ale nektere firmy jsou vychytrale a davaji slozenky dovnitr.
Příspěvek upraven 15.09.11 v 14:42
13d17 píše:
nechteji penize ale nektere fyrmy jsou vychytrale a davaji slozenky dovnitr.
Ale to tě nemusí zajímat
Podepisovala jsi nějaké převzetí?
Hanule píše:13d17 píše:Ale to tě nemusí zajímat
nechteji penize ale nektere fyrmy jsou vychytrale a davaji slozenky dovnitr.Podepisovala jsi nějaké převzetí?
ano pokud vim tak u kazdeho baliku se clovek podepisuje zatim jsem to nevyzvedla cekam jestli tu ma nekdo zkusenost
Pokud je to obycejna zasilka tak se nepodepisuje, taky se mi to uz stalo doslo neco obycejne prevzala sem a slozenka vevnitr, moznost poslat zpet na adresu do zahranici, takze sem nic neposilala ani neplatila, a kdyz urgovali tak sem jim jen napsala ze sem si nic neobjednala ani nic od nich dal nechci tak at daji pokoj a dali.
Jinak Cortex je prave zasilatelska sluzba, muze to byt uplne cokoliv prave od techto firem ktere neco poslou se slozenkou a cekaji kdo se chyti a zaplati.
Nejspis jsi se registrovala do hami clubu a posilaji ti vzorky, budes tam mit mlicko s kasi, mliko a prikrm. Pracuji tam:-))
Nejspis jsi se registrovala do hami clubu a posilaji ti vzorky, budes tam mit mlicko s kasi, mliko a prikrm. Pracuji tam:-))